30

До 29

преди 2 години

Ами теб никой не те спира да живееш в скафандър у вас и да си биеш през два месеца "бустери" от ваксината срещу уханския щам на ковид (който го няма от две години). Даже, ако искаш, можеш да ми пращаш СМСи преди да отидеш за хляб, пък аз ще ти казвам имаш ли разрешение или не ахаха

29

Konx

преди 2 години

Ами никой не ще, защото е скапан продукт - без гаранция, със слаба ефективност, ниска трайност и странични ефекти. Това, ако беше мобилен телефон, нямаше да продаде бройки да избие разработката...

28

Анонимен

преди 2 години

Вместо да наложат строг контрол, те махат изискването за сертификата. Сертификатът може да се махне, когато починалите станат до шест на ден.

27

Ех, че тъжно

преди 2 години

свърши лапачката за доктор Бацилова - няма повече хонорари от файзер за промотиране на експерименталните течности.

26

Пфу

преди 2 години

Бацелова съм я виждал лично. Кара огромен "Рейндж Ровър" и живее на бул. "Руски"..в Пловдив.Винаги слиза от него..все едно е била на панихида..никого не поздравява..и върви надменно . Абе .."ония" момчета знаят кого и как да мотивират ,за да стане пропагандатор на Лъжата.

25

Анонимен

преди 2 години

Шотландски учени доказаха, че троянската сливова ракия има по-добри качества от шотландската малцова ракия!

24

Анонимен

преди 2 години

Кратък ми. Чакаме да сложим на ревера поне една петолъчка. А може и сериен номер да татуираме на китката. Зиг Ваксин-извика някой от тълпата., и гордо вдигна дясна ръка за поздрав.

23

Коментар

преди 2 години

Частната рокфелерска и билгейова фирма СЗО им плаща на тия ковидфашисти и за тов съжаляват че лъжите 7м не могат вечно да продължават!

22

Анонимен

преди 2 години

Живота на фашисткия сертификат беше относително кратък, но за сметка на това безполезен. Който не е поискал, той не е получил фалшиф фашистки документ. Ся хора изкараха пари покрай това. Да не забравяме и ония проверяващи, дето ходеха до нощните заведения да си прибират пликчетата.

21

Анонимен

преди 2 години

Ми вие, ако взимате пари да говорите глупости ще искате ли да свърши пландемията?

20

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на доказаните и неподкупните като Мангъров, тая иркаджийка да заминава у лево.

19

Шаши

преди 2 години

Прочетохме, какво казва Бил Гейтс на конференцията в Мюнхен. Идва нова пандемия и ще е много cool . ЗС се маха, защо ли? Какво готви психопатичното същество в конкубинат с Фаучи и СЗО?

18

Анонимен

преди 2 години

Който трябваше да умира, умря, но съсипаха и без това скапаната ни икономика.

17

Анонимен

преди 2 години

Тая рисла какво и дава правото да дава наклон на хората с какво да се инжектират при положение, че две години нищо им няма от "страшния" ковид?

16

ами

преди 2 години

И с какво помогна сертификата да се спре пандемията?Ваксинираните също се заразяваха и боледуваха.Мои приятели и двамата послушни,ваксинирани,вече втори месец не са добре....Ама нямате срам и продължавате да говорите за ваксини!

15

Анонимен

преди 2 години

Какво са "доказали" в Шотландия? В Шотландия единствено казаха, че ефекта от зеления сертификат, е че хора, които не са искали да се ваксинират са били изправени пред избор ваксина или уволнение поради което са се ваксинирали. Ефектите за заведенията от сертификатите са нетна загуба на приходи спрямо преди въвеждането му. Ефектите от локдауните са отрицателни за всичко включително и КОВИД! Така че зеления ви сертификат е по-безсмислен от тоалетна хартия, тя поне има ясно предназначение и работи!

14

Анонимен

преди 2 години

Срамно е, да. Гетото на Европа, огнище на ковид и в бъдеще.

13

Възмутен

преди 2 години

Противна личност самовнушила си че е господарка на живота на хората!Я изчезнима!Тя ще ми казва кое как да е!

12

Увцъ

преди 2 години

Този фарматрол Бацилова заслужава буков сап в кратуната!Я да дойде лично и да ме принуди да ме ваксинира!Хаха!То там отдалеко и от удобния високоплатен стол е лесно да лаеш))

11

Един

преди 2 години

Мръ.сна, гад.на продажна душа,тя всъщност няма душа, продала я