37

Анонимен

преди 2 години

Доста мудно възраждане, докато се наканите да се възродите, да не вземе да свърши пандемията?

36

Воеводата

преди 2 години

За какво протестираха тия, не се разбра.Костя колко ли копейки даде?

35

Анонимен

преди 2 години

ПРОТЕСТИРА СЕ СРЕЩУ ДИКТАТУРА И ФАШИЗЪМ. НЕ СТАВА С ДОБРО. ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ КАК СЕ СВАЛЯ ФАШИЗЪМ. ЧАУШЕСКУ, ХИТЛЕР, МУСОЛИНИ- НЕ БЯХА СВАЛЕНИ С ПРОТЕСТИ!

34

Анонимен

преди 2 години

Кирцата обаче намери кога да влезе в политиката: назряваща война, енергийна криза, висока инфлация, имотен балон пред спукване, пандемия... Успех пичове, дано се оправите със ситуациите и народа да не излезе от тях по-беден и по-крив от колкото е. Вместо да протестират за глупости които са планирани да отпаднат, да запрятат ръкави и да бачкат, че скоро ще си такова мамата.

33

Анонимен

преди 2 години

Много рехав тоя "протест бре Костя?Пита се в задачата какви са мотивите му?1-трябва да се шуми постоянно около вас?2-Правите нечия услуга?3-Очаквате по голям процент избиратели при едни следващи избори?

32

Анонимен

преди 2 години

Това е то революция по български. И мерките останаха, и Костя Копейкин спечели малко слава, и протестиращите спечелиха някой лев. Всички са доволни, само Свободата и Революцията ги няма.

31

Анонимен

преди 2 години

Нямате ли камиони и брички за един конвой на Свободата? По улиците е пълно с трошки, джипки, баничарки, ама сигурно са прекалено ценни, за да протестирате с тях. Не се тревожете, Свободата е по-скъпа от трошките ви. Протестирайте, направете конвой.

30

Безпартиен

преди 2 години

Войната продължава. Диктатурата ще бъде свалена. Затвори има достатъчно.

29

Коко Джъмбо 2

преди 2 години

Защо Костадинов, като е голям патриот, не говори в момента за Македония и Западните покрайнини? Ние имаме същите претенции и основания към тях, както и Путин към Украйна. Защо той говори за Украйна и я напада, че не е спазила Минските споразумения? Защо говори за българите в Украйна в този момент, а не за същите в гореспоменатите области? Има още много въпроси "Защо" към него. И отговорите са едни и същи - той е проводник на руските интереси у нас. Никакви действия, които биха накърнили Сърбия.

28

До32

преди 2 години

Хубаво де,Костадин-Копейкин искал да защитим Българите в Украйна,ами то всеки от тях който е пожелал Българско гражданство със сигурност го е получил,искал да има ниски цени на горива,Ел -енергия и всичкио останало свързано с тях,питам се как ли това може да стане и ако има човек на власт в България който може да постигне това "искане"то направо да го правим пожизнено светец!П.П. В тоя ред на мисли и аз искам Адриана Лима да ми оправя сутрин леглото ама ТЦЪК!

27

Коко Джъмбо

преди 2 години

До 21: Очевидно от позицията ти си от "левите" гласоподаватели, които в България са си живи социалисти/комунисти. За жалост вие никога няма да проумеете, че в у нас патриотизмът тип "Възраждане", "Атака", "ВМРО" и т.н., с ляв привкус, си е 100% привнесен, ръководен и спонсориран от великия източен диктатор. Той обслужва интересите на великата сила, но не и нашия национален интерес.

26

Анонимен

преди 2 години

Биоложката с каската беше ли там?

25

Скромно мнение

преди 2 години

Всъщност Костадин Костадинов иска положителна промяна в България и българския народ и общество, този протест не е само притив тези глуповати "мерки", но е израз за по-добро бъдеще на България.

24

Анонимен

преди 2 години

На тоя му плащат ДПС и герба

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Кирето и останалите младежи покрай него не са идеални спор няма,но исканата оставка от групичката на *** предвождани от Кресливият си вожд-популист в тоя момент,говори за една Лекааа зависимост" Русофилите с всички сили си затварят очит за това на кого слугува Копейкин (между другото, защо има такъв прякор)?

22

До 26

преди 2 години

Да, само за сеирджиите този протест няма смисъл.

21

Анонимен

преди 2 години

А милиционерите на снимката носиха ли си плакатите с искане за 20% повишение на доходите?

20

До24

преди 2 години

Немааа Парииии,откъде да дойдат тогава и провокаторите?След близо една година Безвластие,чекмедженцето на Тулупя видимо се е поизпразнило!

19

Анонимен

преди 2 години

Като няма мерки и хората се заразяват и измиpат, защо няма мерки. Като има мерки, защо има мерки. Хайде да се определите какво искате и от кого го искате

18

Анонимен

преди 2 години

Приключи без напрежение и без никакъв смисъл.