23

1

преди 2 години

До питане !Когато Нинова върне парите за Техимпикс,АЕЦ Белене и Цанков камък.

22

Давам акъл

преди 2 години

Да не пропуснете да ангажирате Лиляна Павлова , мноО голЕм спициалист е , по ''УСВОЯВАНЕТО'' , особено на язовири , жесток опит има !

21

Ако сЪ скъсЪ !

преди 2 години

Таман най-после ще се отъвем от корупцията , напълно , явно че до сега друг начин не е измислен !

20

питане !

преди 2 години

Как така от герб са пропусналЕ да вземат някой друк милиАРД и за тоя язовир ,... чак яд ме хваща !Така и така станЪ дума за язовирите , пак да попитам : Лиляна Павлова кога ще върне парите за язовира в Перник ?

19

До Бай Пешо

преди 2 години

Байче, оди пий две ракии и лющи политиката. Не се занимавай с язовирите, най-малкото щото четеш фактите по диагонал. яз.Бели Искър е строен през периода 1939 - 1945 г. Отпочнат от германците и е довършен от нас. Да, по царско време и най-вече с приноса на Иван Иванов като инженер и като кмет, и който е основен радетел за реализацията на проекта за питейна вода на София от Рилския водопровод. Със строителството на яз.Бели Искър се реализира годишното изравняване на водите от водосбора на р.Искър

18

Даниел

преди 2 години

Снимката е на стената на яз. Студена. Толкова ли не можахте да намерите подходяща такава за яз. Бели Искър? А това, че неговата стена е компроментирана се знае отдавна. Интересно защо продължава да се мълчи за стената на Огоста над Монтана? От репортажите стана ясно, че филтрацията на вода под стената е огромна. Въпрос на време е да стане трагедия.

17

Лаик

преди 2 години

Справка от сайта на МОСВ за състоянието на значимите язовири към 31.12.2021 г. показва че яз.Искър е пълен на 78.3%. При общ обем от 655 млн.м3 това прави 513 млн м3 налични. За да прелее не му достигат 142 млн. Ще кажете това е било преди 2 месеца. Така е, но за тези месеци едва ли притока в язовира ще надхвърли 20 млн./мес. В графика за използването му през януари 2022 г. са заложени 27.3 млн м3. Общ обем на яз.Б.Искър - 15.3 млн. Пита се как точно водата от Бели Искър ще стигне до София?

16

Край

преди 2 години

Ако пък изригне Витоша - мааани бегай ще залее и народно събрание и министерски съвет

15

Бай Пешо

преди 2 години

Само да ви светна, че този язовир Бели Искър е строен още 30-те години на 20 век. Проектант и надзорник по строежа е великия по това време инженер Иван Иванов, който също така е проектирал язовир Искър. Т.е. и двата язовира са строени още преди на власт да дойде Бай Тошо. Бели Искър е строен по царско време, Язовир Искър по времето на Вълко Червенков. Хайде със здраве.

14

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало да се намерят пари щом се дават толкова милиони за глупави тестове в училищата

13

До 13

преди 2 години

Толкова 100 дупки 100 милиона на дупка по милион

12

Анонимен

преди 2 години

Представяш ли си сега тия крадци да построят язовирна стена те магистралите се напукаха хаха

11

Асан

преди 2 години

100 милиона да закърпят дупките Колко дупки има ? :)))

10

Асан

преди 2 години

От къв зор ша са къса стената правена е от хидроинжинери :)))

9

Бай Тодор

преди 2 години

Ей не се научихте че само с безмилостно експлоатиране на построеното от мен и КРАЖБИЧКИ не става!!Иска се и ПОДДРЪЖКА, но не от шуробаджанашки и крадливи фирмички, а от ОТГОВОРНИ ДЪРЖАВНИ агенции!Яжте попарата сега!

8

до 5

преди 2 години

Столичани те издържат, беден пpoст провинциалисте. 70% от БВП идва от София област.

7

Мен

преди 2 години

До 5.Лошото е, че след премахване на жителството се напълни със селяни като теб.

6

Наша фирма ли има

преди 2 години

Аха, да започваме ремонт с на баджо фирмата, тъкмо да вземем 6-7 милиона, после все тая.

5

Сандо

преди 2 години

и кво стана, бай Тошо строеше а ние сега не може дори да подържаме и ремонтираме камоли да плануваме и немислимо да построим ... ама банани има по магазините

4

Мен

преди 2 години

30 години занемаряване и крадене на Държавата.Където и да пипнеш трябват много пари да се оправи.