10

В.

преди 2 години

В нищо не навлиза. Просто не я обичаш. Може да е светица. Това е. Живота ти минава. Най-добре го знаят кварталните пиянки. Истината е в децата. Мъжете сме гадове дето все търсят нещо. Да мрем.

9

Joko

преди 2 години

Жените много често навлизат в личното просранство на мъжете си. Това съсъпва и най-голямата любов. като се прибавят и разните му постоянни прищявки отвсякакъв характер , картината става ясна. Идва ти да си вземеш шапката и беж ....

8

Женен

преди 2 години

Рутината и скандалите убиват любовта. Болезнено и безвъзвратно.

7

Алабала

преди 2 години

Защото жените им спират "да пускат"!

6

Анонимен

преди 2 години

Късметлий са тези, които са намерили споделената любов

5

Анонимен

преди 2 години

А може би да запазим отношения знае ли се ааа колкото повече се дарпаме желанието е по огромно ааа

4

Анонимен

преди 2 години

Смешници едни и същи нещата дали ние не направихме така че да се одрапнат ААА важно е оставането да се запитаме защту принудихме некои хора да се дават одгиворат е такава така се налага когато се одрапнем се обичаме повече и по малка вероятност да казваме и чуваме глупости особено по тел

3

Н

преди 2 години

Българката си е глупава по закон, но се опитва с хитрост, провокации и подмолни удари да се противопостави на водещата сила в природата - Мъжът. Е, това няма как да и го набиеш в главата. Гледам това предаване -Посредният печели, ами там предимно мъже са първи, както навсякъде.

2

бай ганю

преди 2 години

Идва моментът когато на мъжете ни писва от ежедневните изкуственни драми и сапунки които жените постоянно генрират и се опитват да ни замесят.

1

Анонимен

преди 2 години

Един мъж е свободен, когато е свободен.