103

Говедарина демоНкрат

преди 2 години

Слава Руската армия. Слава Россия. Спасибо Дедо Ивану за Освобождение 500 г.Османско турцко робство. Слава Цар Освободител. Слава Путину

102

Говедарина демоНкрат

преди 2 години

Асан Агов, ауак акбар баа. Не си в час баа. Дал си чул среща имаше Путин - Си в Пекин. За 10 год.газ да дава като за 10 Европейски съюзи. Сма откъде акъл във вехтата седесарска кратуна. Толкова са изтъпели тее вехтошари у нас!

101

Анонимен

преди 2 години

Аре сороспияците куфарите товарня влак и у сибир да чукат камъни.

100

Ами аре

преди 2 години

Познайте кои очакват сопата.

99

Кочо

преди 2 години

Строителните материали поскъпва ли, това е супер, най накрая тоя имотен балон ще изтрещи и всички ще се успокоят, най вече милионерите на хартия

98

1

преди 2 години

Днес приключи БГ строителен бум.Балона ще спихне в рамките на няколко седмици, след което лихвите ще скочат,безработицата ще се вдигне с 10-20% и ще започне следващата криза.Да му мислят тези тарикати с ипотеките, ще ги видя как ще връщат огромните с кредити с още по-огромните лихви.

97

Сссс

преди 2 години

Всички да спрат да си плащат заемите към банките,за частните лица говоря,ипотечни,потребителски,не 100човека,абсолютно всички.....

96

не знам

преди 2 години

защо пропускате Китай ? Той НЕ е осъдил указа на Путин . А двете държави с общи интереси ще ни разкажат играта на всички , особено на Европа - за стоки , а да не забравяме и това ,че след Япония американския дълг е в ръцете на Китай .

95

и лопатите

преди 2 години

На мен ще ми липсват руските емайлирани тенджери и здравите лопати. Грозни или с недобър търговски вид, но пък служещи години наред. За жалост и оттам идват ментета на ребрандирани с руски етикет китайски лопати и тенджери. Сега ще ми напраскате (-), обаче ако западът спре технологичните стоки като чипове, софтуеър,машини..., руснаците ще окъсат още, защото няма да има с какво да сглобят нито телевизор, нито кола, нито нищо, така сме навързани днес. Няма самодостатъчна държава, айде на минусите

94

дедо

преди 2 години

Няма лошо ,ние сме Европейци хора.Кредити,заеми и самота това е бъдещето!

93

коко

преди 2 години

ще свършите като индиянците в резервати това могат хаамериканците

92

Оня

преди 2 години

До 95.За жалост но бих отишъл в Русия защото с професията като професионален промишлен бояджия след 30 г.демокрация,получавам 500 евро.Сигурно и аз трябва да отида в английските ниви за да си мисля че печеля нещо.Сигорно ме разбираш.До сега трябваше да се пенсионирам при Бай Тошо.

91

народе действай

преди 2 години

Радеф е национален предател и трябва да бъде изправен пред съда за предателство. След това копоя му Чашков и останалите членове на Престъпната Пратия.

90

До 98

преди 2 години

Смотльоо,бегом тогава при Путин,он ще те "позлати" и ще подкараш евентуално Maybach!Ако не друго,сега поне имаш избор,направи го и недей да блееш тук!

89

глупости

преди 2 години

Всички знаем че основния проблем на социалистите в България са четирите годишни времена и световния империализъм. Веднъж като се налапат социалистите и като с мажическа ръка всичко става стабилно. Лошото е че после трябва да им плащаме греховете. Спомнете си 1997 г. Изведнъж долара стана стабилен. Цените спряха да нарастват. Всичко се стабилизира като с магическа пръчка.

88

Дора

преди 2 години

Бюджетът разчита на приходи от ДДС върху увеличени цени на стоките.

87

До97

преди 2 години

Момче,Главният защитник на Руските интереси във България последните години се нарича Борисов и точно за това се прости един път завинаги със своето"Управление"-КРАДЕНЕ!

86

Анонимен

преди 2 години

Пак лъжи и оправдания. Преди поскъпването беше поради "други причини", сега е заради Украйна и санкциите. Трябва да ви кажа, че над 50% от българите са русофили, т.е. това са ***, на които трябва да им бъде отнего гражданството и да бъдат изпратени в Русия с шлепове. За това и в България има такива вярвания и хибридки как всичко ще поскъпне заради Украйна, а не заради президента-агент на ФСБ и правителството му от русофили помирисали Харвард.

85

До Анонимен 87

преди 2 години

Ам чи той Тулупя ни насади и с още едни три милиарда лева за фърчила на хартия с идеята да си купи индулгенция от САЩ,ама нещо не го огря,взеха че го изритаха като мръсно куче!

84

Анонимен

преди 2 години

Досега не съм чул нито едно мнение на първия ни евроатлантик и натовеца Сополон Паци!Той да ме е отишъл на фронта да защитава нато и да бие Русия ,барабар с плевнюту и другите подобни платени ме керета?