133

Глупости...

преди 2 години

Хора, който подктреят Путин и симпатизират на западната марионетка Радев има сериозен вътрешен конфлинкт на унтереси :)

132

Анонимен

преди 2 години

Интересно, защо ни натрапвате мнението на Боковият анаЛизатор

131

Рънърса 4

преди 2 години

По селата има доста по-стойностни и успели хора от новоизлюпените празнодумци.

130

Мистър Пропър

преди 2 години

В БА 90% са от старата школа , говорим за офицерския състав , мужици в червата с угодническо отношение към всичко руско , мързеливи търтеи със мечта за тлъста НАТО всяка пенсия , простовати натуралисти без дисциплина

129

Анонимен

преди 2 години

По плана на ДС "окончателния спасител" е Радев Самодържец, и след това можем да закриваме държавата, защото преминава в режим руски сателит.

128

Право в десятката

преди 2 години

"Възможната хипотеза е - хората, които имат усещане за дълбока прецаканост и маргинализиране, много лесно се идентифицират с позицията на губещия и затова са податливи на този тип популистки разказ. Това са локалните губещи от глобализацията...." Казвл съм го много пъти, маргиналите подкрепят диктатурите и разрухата, защото не могат да се примирят, че има успешни хора и искат да ги видят "като тях".

127

Анонимен

преди 2 години

Тоя гербераст търси под вола теле.Нищо общо няма между харесващите Радев и Путин.Единия е натовски генерал и не може русофили да го харесват.Просто омразата на автора е замъглила съзнанието му и пише глупости

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 - А ти какво - Да не си кралска особа от останалия 1% , дето живееш във Версай и закусваш в Сент Тропе , а после си пиеш кафето в казиното на Монако докато ти се стопли бойлера да се изкъпеш ?!

125

Анонимен

преди 2 години

99% несретници най вече такива дето по онова време ги нямаше никаде на пистата майките им и бащите им работеха в някой мърлив завод за по едно 200, 250 кинта подмазвачи велики, е какви да са децата им плод на незбъднати мечти и блянове естествено мераклии за онова, онова дето никога вече няма да го има, а това подсилва още повече мерак им.Мечтайте си мечтатели това ще ви остане от жалкият животец дето повече от свинско ракия салата и жената слугинята нямате нищичко други в главата Мечтайте си..

124

Харалантии

преди 2 години

Харалане, Харалане кръчмарските мъдреци са по мъдри от теб самия, или поне не са купени. Позицията на губещия казваш, па си и вярваш. Ако палачинката се обърне ще станеш първи русофил сред русофилите.

123

Анонимен

преди 2 години

Путин ме разочарова. Да предизвикваш война в 21 век в Европа е безумие. Той и съветниците му наистина са изтрещели.

122

Днес на протеста

преди 2 години

Кирил Петков, вместо да ми говори глупости като взе микрофона трябваше да каже на протестиращите: "Вашият лидер Костя Копейкин е един *** и жалък популист, който не може да свърши смислена работа за 5 ст, а е тръгнал протести да ми организира." След което с достойнство да си тръгне.

121

заедно с опаковката

преди 2 години

Харалане, пий си лекаствата заедно с опаковката, може и да те поолаби

120

В Библията се казва

преди 2 години

че якият кютек/мариз/лабут/бой очиства от злото. Та хората с "чувство на дълбока прецаканост и маргинализиране" имат нужда от нещо точно такова. След което, с цел да бъде завършен по-бързо Хемус ,може да им се даде по една кирка. Тежкият физически труд също изгражда характера.

119

ЮМРУКА - РАДЕВ

преди 2 години

РАЗРУШИ НОРМАЛНОТО МИСЛЕНЕ НА БЪЛГАРИТЕ..........ДА ПУСНЕШ ВОЕНЕН ДА ДАВА АКЪЛ НА АКАДЕМИЦИ И ПРОФЕСОРИ..... РАЗРУШИТЕЛНО..!!........ САМО АКАДЕМИЦИТЕ И ПРОФЕСОРИТЕ ТРЯБВА ДА СПРАТ РАЗВИЛНЯЛАТА СЕ ВОЕННА МУТРА... ИНАЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ И ПОМЕН......

118

зАз

преди 2 години

Е, аз пък нито харесвам, нито подкрепям Радко - Фъркатото, въпреки, че вътрешната и външна политика на Путин да съхрани и усили суверенитета на Русия ми дапада. Поредната хитро манипулативна и поръчкова статийка!

117

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовЛЪЖЕШ!

116

Джак Ричър

преди 2 години

До До Do 149 А трябва,бе, чичо, трябва!!!! Поне от "статуквения" ти мозък!!!

115

Гигов

преди 2 години

А за наш Костя капейкин,какой такой уратят по кръчмите другарю. Днеска той поиска властта, и ако не дай си боже се добере до нея, вече става свръх опасно. Спомнете си само един абзац от дзоговора м/у Путин и Логанск: Дружба,сътрудничество и взаимопомощ. Такива клаузи има и в договорите със Никарагуа,Куба,Ангола,Мозамбик,Сирия ит.н. И хоп пушкалата на "миротвореца" вече са в окопа. Тешко ни !!!!!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Се лян ду рите харесват зелени чорапи! Гейове те харесват канадци и Харвард ци, а разумните хора виждат, че към момента няма нищо качествено на хоризонта!!!