12

Анонимен

преди 2 години

Защо само 7 глобени? То след 18:00 можеда глобите само 2000 в София. Говорят си по телефоните и кучетата им осираат всичко.

11

Анонимен

преди 2 години

Повече трябва да има конторл - не е честно аз да имам паспорт, ваксини, повод и да събирам след кучето, да плащам данък в общината, а някой да прави точно обратното и после като има нахапани деца всички да сме виновни. Контрол и глоби за безотговорните собственици.

10

Столичанин

преди 2 години

Ало, Екоравновесие, Зоополиция и Фандъкова! Вземете и приберете от кв.Симеоново бездомните кучета,бе! Писна ни! Изпоядоха ни, нападат ни,прескачат огради,убиват други животинки. Витоша е посрана тотално. А размърдайте си задниците и си свършете работата. Писна ни от безхаберие и безотговорност!?!

9

К

преди 2 години

Живея в Поморие, тук всеки втори има куче, тротоарите и плажовете са минирани яко.

8

Анонимен

преди 2 години

На бас, че проверките са били в градината пред народния. Между блоковете в обеля, надежда и прочее крайни спирки на метрото, проверяващи не стъпват. А там е пълно с батки с питбули и някак си не е все тая дали са ба каишла, или не.

7

AZ

преди 2 години

До До 2Така е , и вие сте прав!И аз имам куче и почиствам след него, но просто винаги се акцентира, че кучетата цапат и са виновни за всичко, а хората не.

6

кучкар

преди 2 години

а кой ше плаща за мръсотията от уличните кучета , а за това че са без повод и паспорт ???

5

Анонимен

преди 2 години

А глобени за осраните тротоари кога?

4

Ивайло

преди 2 години

И въпреки това всички кучета се пускат свободно. Разходете се да видите какво е в Борисова градина, парк "Заимов"... Южен парк. Кучкарник!

3

До 2

преди 2 години

До AZПрав си, но това не оправдава хората които не събират на кучетата.Аз също имам куче и винаги събирам след него, въпрос на възпитание!

2

AZ

преди 2 години

А глоби за ***, който си хвърля боклyци в градинките кога ще има?Поне кучешките екстременти бързо се раграждат, но фасовете и кутийките от бира и т.н. на *** не можете с години да ги съберете.

1

$смешници$

преди 2 години

4 актаа за намордници глоби?и когато отново нахапят човек бързо се забравя