452

Истинският

преди 2 години

До тези които са си продали душата на дявола зад океана. Костадинов е единствения трезво мислещ политик който иска да вдигне държавата на крак. Доказал го е и продължава да го доказва с действията. Ще кажа на тези които пригласят на дявола че ще дойде време друга песен да запеете защото неговия глас се чува на тези които ходят и всеки ден се блъскат с проблемите сътворени от дявола. Между другото ще ви подсетя коя песен ще запеете. Хей ръчички хей ги две те ми служат най добре,едната ми е ...

451

Георги

преди 2 години

Според мен Костадинов е най последователен и в действията и в изказванията.Дори бих го нарекъл патриот.Радев е марионетка на американците но на него вече не му пука нали го избраха втори мандат.Откакто генерала управлява с двете служебни правителства и като архитект на ПП нищо хубаво в Бг. не се е случвало Той е някъде в облаците ,далеч от реалните проблеми на хората

450

Мишо

преди 2 години

Как каже Бате Венци! А на него: как каже генерала! Само Славия!

449

Анонимен

преди 2 години

Стига вече със това Възраждане.Защо го натрапвате във всички новинарски сайтове?

448

Стига сте се

преди 2 години

Подигравали .Копейкин повел протеста.,Жалко сборище на 500олигофрена и социални аутсайдери.

447

тоя

преди 2 години

като чуе само името на герб му става драго-МАРИОНЕТКА-чудя се на глупаците снего,,порамил,,от пловдив едни диви селяни в софия

446

Теодоро

преди 2 години

Поредния платен протест..жалка история даваха по 20 лв.

445

Теодоро

преди 2 години

Жалки клоуни..

444

отговор

преди 2 години

Може ли някой да ми отговори, защо този "патриот", Копейкин--гласува винаги каквото иска ГЕРБ ? Досега НС те не са били против на тиквите. Защо ли?

443

баба

преди 2 години

Този до Киро го пазел с някакво одеало в това куфарче.Защо се пази от любовта на народа. Смях, смях през сълзи.

442

Чичо

преди 2 години

Единствен Костадинов каза истината за американските цели: За Косово може автономия защото казва САЩ. За Каталуния в Испания не може. Не може и за Луганск и за Донбас. Не може автономия и за Шотландия, нищо че на референдума хората казаха да, ама както в България, резултата от референдума не е удобен. Трябва оня дядо Байдън да каже "да", ама на него не му се ще, какво ще ги прави оръжията от Афганистан струпани в Украйна.

441

Гюнтер

преди 2 години

Подкрепям протестиращите и махането на зеления сертификат възможно най-бързо. Важно е протестиращите да помогнат на другите си колеги, които идва време скоро да изразят протеста си, а именно университетите. Денков иска да унищожи цялото висше образование само за няколко месеца! Помагайте си протестиращи! И от "скрийнинг"-а на децата в училище се крадат яко пари стана ясно днес в парламента. Много ***.

440

Анонимен

преди 2 години

И к'во? Таман казаха е ще отменят сертификата и копейкиН реши да се възползва и да излезе герой! Все едно той е премахнал сертификата :))))))))))))))))))))

439

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо дават по БНТ "протеста". Ама те повече се събират пред КАТ. И журналята отде намериха тея лумпеняги да интервюират?

438

Анонимен

преди 2 години

Каймакът на България се е събрал. Най-доброто!

437

Анонимен

преди 2 години

Този протест с Петков нещо не беше наред и ще има отлив от партията.

436

Анонимен

преди 2 години

Но за какво? Петков излезе с микрофона? Нямаше искане, щото Германия го отмени зел.серт.и Бг на 20.03.Явно на кой се преоблечен с нова ПРЕМЯНА с етикет канадски.

435

Анонимен

преди 2 години

искам копейкин да си направи дворец!аз съм истински възрожденец.

434

Анонимен

преди 2 години

Протестът на Възраждане бе организиран, като приятелски огън по власта. Костя Костадинов похвали премиера, че той е първият слязъл при протестиращите. Колко трогателно! Протестите на полицаи, пожарникари и на Възраждане, са беззъби, много шум, за нищо.

433

За да има Бъдеще

преди 2 години

На следващите избори ще гласувам за Възраждане!