9

Анонимен

преди 2 години

Докторите откъде да знаят само правят сестрите. Сестрата вика доктора, когато ТЯ прецени. И тогава бебето е отвързано, разбира се!

8

Анонимен

преди 2 години

Образовани лекари колкото и да искате не могат да лекуват много *** народ.

7

Анонимен

преди 2 години

То ми министърката какво правим бря от като сте министър ,само обикаляте ТВ

6

Анонимен

преди 2 години

Здравепазването у нас тъне в разруха! Човешки фактор, материални условия, протоколи за лечение... всичко е крах. Не говоря за малкото скъпо платени места, където човек може и да извади късмет да попадне в по-нормални условия. Но това едва ли са над 2-3 процента от случаите. Но масовият случай, това за което всички ние плащаме всеки месец, е плячкосано и разрушено от алчност и некомпетентност, тотална мизерия! Здравеопазването трябва да стане първи приоритет, за да се подобри!

5

Анонимен

преди 2 години

Ама защо се правят на паднали от луната, това е положението из всички отделения! И деца се връзват, и възрастни, и хора на средна възраст из ковидарниците, да не би някой да викне сестра по нощите и да я събуди.

4

Истината

преди 2 години

А защо не позволяват на майките да са с децата си? До колкото знам не може такова малко дете да е без придружител.А "мерките" не искам и да ги коментирам, това е форма на садизъм!

3

бонго

преди 2 години

Ми няма бе, няма персонал. Сестрите са три пъти по-малко от необходимото! А болните деца трябва да са с майките или друг близък роднина.

2

БЕЗОБРАЗИЕ

преди 2 години

Не бих си оставила детето само в болница за нищо на света. Та камо ли бебе

1

Само Сливен ли е???

преди 2 години

Цялата здравна услуга е мизерия, отвратителен персонал, мизерни болници, гаден български манталитет и тн. Най-бедната, най-простата и гнусна нация!!!! А сега се побиите в гътрдите роби и ме опровергаите!