116

Български парадокс

преди 2 години

Тая още преди много години трябваше да е в затвора. По-възрастните помним защо.

115

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри чака, како радке.

114

555

преди 2 години

Целта им е да има поне 50% ваксинирани, за да въведат задължителната ваксинация. Тръгваме по пътя на Австрия и Франция.

113

Анонимен

преди 2 години

В гроба си заври парите от ваксините чума долна *** ***

112

Режисьор

преди 2 години

Джабааааа, прибирай се обратно във филма и стига вече глупости! Хелоуин мина хахахаха

111

Aнонимен

преди 2 години

То с бустера и СПИН получаваш, ако оживееш, но заблудените продължават да спят зимен сън

110

Aнонимен

преди 2 години

Много помагат ваксините, смъртността се увеличава с 500% при бустера.

109

Мислещ

преди 2 години

наредиха им и стъкмистиката вече вади нужните "данни"разбира се има стари поръчки за изпълняване в посока Нужни са повече чували и някои недохабилитирани муцуни си заработват сребърниците, като тази професрорйа, да речемно глобално духат нови ветровеГлобалната Шахка дава на гоим глътка въздух до есентас един куршум поне 2 заека :1. да не се пресолява манджата ,че много взеха да късат информационните ,че и други вериги ;) 2. нужно им е време за модернизиране на "ваксините " ;)

108

Анонимен

преди 2 години

Лекуват човека наравно с другите, които бяха без ваксини. Факт е, че Омикрон е силно заразен и много често води до пневмонии или бронхити! Трябва да се направи рентгенова снимка, да се следи какви поражения има и да се лекуват!

107

Анонимен

преди 2 години

Що бе. Секи ваксиниран като се дупне по 10 пъти и готово. Ко са плашат.

106

Анонимен

преди 2 години

И за какво да се ваксинират, след като ваксините не действат срещу Омикрон?! В болницата видях човек с бустерна доза на кислород, с какво точно му е поногнала ваксината?!

105

Aнонимен

преди 2 години

СЗО забранява на простолюдието всичко което би го спасило, ивермектин дадоха на Елизабет 2, който иначе,, ама хич не помага, само за животни е", а у нас лекуват с ремдесивир, който убива 75% от пациентите

104

Анонимен

преди 2 години

дъртата баба дето вкара нелегелно СПИН в България и зарази хора умишлено ще ми дава съвети?Вие шегувате ли се?

103

Един Българин

преди 2 години

Трябва да се забрани на хора над 80г да взимат каквито и да е решения за държавата. Аз съм виждал болен - всички в моето семейство. Възрастните по 1 ден на крак, децата по 2-3 дена на крак. Е*ати "заразата"! Имало заети интензивни легла - еми ще има за какво са болниците? Има 500 заети, а бяха почти 1000 значи НЯМА НАТИСК над здравната система! Какво помагат ваксите освен че се разболяваш в пъти по-лесно? Един колега не може да погребе баща си с 3 дози болен отново!

102

Радослава Манова

преди 2 години

В този сайт има доста форум мняци говорещи със себе си. И се представят предимно под прякорите " Чи фут".

101

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни в Германия въведоха изискване да инжекциите да се поставят с аспирация. Това е стандартна практика след забиване на иглата, да се издърпа леко за да се установи дали е уцелен кръвоносен съд. Когато е така, течността става червена. Доказано е, че в Дания, където аспирацията е задължителна, случаите на миокардит са много по-малко. По някаква причина обаче СЗО е постановила, че аспирация може и да не се прилага, противно на това, което е доказана практика от десетилетия.

100

АНОНИМЕН

преди 2 години

Забелязахте ли как лека-полека всички гущери, които денонощ ни заливаха с "информация" за пландемията започнаха да изчезват и само тук-там изпълзява по някой от тях да плещи глупости. Видовден е вече тук, пълзящи мижитурки. За всичко ще си платите.

99

анонимен

преди 2 години

Добре, ще се ваксинираме, ама точно срещу какво . Вече две години стотици лаборатории в света се опитват да открият, изолират и изчистят SARS-CoV-2 срещу доста голям стимул.Немският журналист Самуел Екерт обяви предложението на Isolate Truth Fund да даде награда от 1 милион евро за онези, които предоставят неопровержимо доказателство за съществуването на ковид19. Явно се борим срещу фантом, а щамовете са копия на фантома. Срещу нещо имагинерно ли да се ваксинираме?

98

До

преди 2 години

До И ДО ДВАМАТА "до Ерик и Виолета и двамата сте за психиатриата. Там да си пиете успокоителните. Фенобарбитал, Диазепам, Ксанакс и други транкфиланти." ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх То е едно и също-само си пише-само си отговаря. Зле е човечето. Не му забелязвай кой го знае с какво са го наболи.

97

Aнонимен

преди 2 години

С ваксините убивате, чипирате и ранявате, а с тестовете крадете ДНК за с-атанистите глобал-либералистите Гейтс, Шваб и др. психопати