231

Анонимен

преди 2 години

живея в москва това не е вярно народа еи доволен че ще свърши този кошмар с народа на републиките народа това го очакваше преди години да има не доволни такива кто навалнии руската душа на вас е неразбираема и нема даразберете рус народ не е за воина но ако те се сплотяват както с санкциите не ги плашат

230

Мила

преди 2 години

Да руските олигарси с пари в чужбина ще страдат! Преди време Путин им каза ако искате да имате пари инвестирайте в Русия.Тези които го послушаха спечелиха. На Останалите запада им конфискува авоарите. Така е в бизнеса един печели друг губи.

229

Селтак

преди 2 години

Абе не знам за останалия свят и не ме интересува. Важното за мен е че мога да си купя с български лефчета директно дънки, ръчен часовник Касио, шотландска ракия и Тоблерон. А да и на Нова Година не ми се налага да се редя на опашка за портокали и банани.

228

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 280: "Всъщност Украйна вече догонва Русия"? Г'лупости са това, г'лупости на търкалета. Чети и тогава пиши. Wikipedia на английски: "БНП на глава от населението според МВФ за 2021" Русия: 11,273, Украйна  4,384, Аблания 5,837. Зад Албания са украинците. Най-бедната и най-корумпирана европейска държава. От акъла си теглят. Можеха да задържи Донбас и Луганск ако бяха изпълнявали Минските съглашения - специален статут (автономия), изтрегляне на тежките оръжия. Но не - и ги загубиха.

227

Анонимен

преди 2 години

дай бог и болгария с турками такая воина тогда поймете сащ их защищиает

226

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката? Всъщност Украйна вече догонва Русия по ръст на доходите на населението, вероятно до пет години ще ги изравни и дори изпревари. Русия, и останалите в орбитата и държави са най бедните от пост съветското пространство. Всичко което избяга от руското влияние се оправи и дръпна напред, включително и България. Дори ние имаме по високи доходи от руснаците.

225

Пак по опорката?

преди 2 години

До whistleblower: Не съм сигурен къде се живее по-добре, но в Русия се живее по-добре отколкото в Украйна. Украйна и Албания са най-бедните европейски държави. Люта борба за последното място.

224

Малко за политика

преди 2 години

Благодарение на Русия и Китай светът не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол над целият свят и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

223

Сами си стрелят?

преди 2 години

До До 267: "Ясно беше доказано че сепаратистите сами си стрелят по техните обекти". Да, и след това сами се застрелват, за да се покаже, че има жертви. Не ставай смешен. ...... В Донбас и Луганск мирното население се евакуираше с автобуси, жп или личен транспорт към Рязанска област в Русия. Слава на Русия. Слава на Путин. Не ги изоставиха. Всички годни да носят оръжие са мобилизирани. Зеленски бързо забрави какво обещаваше за да спечели изборите - мир, съгласие, добри отношения с Русия.

222

whistleblower

преди 2 години

Що нямат и са бедни руснаците - заради Путин и управлението му разбира се.

221

Анонимен

преди 2 години

До До 267/272 Цялия свят знае за това, включително Кремъл и българските русофили. Просто последните лъжат с всички възможни средства. Фейк видеата на руснаците станаха за смях.

220

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, при предните санкции се оказа че Русия е спечелила, и сега пак ще е същото.

219

До 267

преди 2 години

Еми то тая гражданска война ако не знаеш е на Украйна с Русия, въпросните сепаратисти от Донбас и Луганс са всъщност руски войници пресекли границата с Украйна и преоблечени като цивилни граждани въоръжени с руски оръжия. Това май само ти не си го разбрала. Това не е война украинци с украинци а Уккраинци с руснаци на Украинска територия. За постоянните обстрели виж кадрите от обстрелваните обекти там. Ясно беше доказано че сепаратистите сами си стрелят по техните обекти, уж украинците го правели

218

.

преди 2 години

Колко заработи с този пропаганден пасквил ***??

217

анонимен

преди 2 години

Радвам се,че повечето обикновени руснаци са разумни и не се вързват на глупостите на руския Хитлер.

216

Чичо Сам от Тексас

преди 2 години

Защо първия секретар на САЩ отива спешно на посещение в Китай ? Да не носи самолет със долари :))

215

...

преди 2 години

Путинизмът е разновидност на нацизма-същите цели,същите средства,същата пропагандна машина...

214

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 260: Неспасяем си ти, драги, защото не виждаш по-далеч от носа си. Седем години гражданска война в Украйна, постоянни обстрели при които загиват хора. Ако мислиш, че в 21 век това може да продължава до безкрайност, наистина си неспасяем.

213

продължавайте

преди 2 години

Доживях да видя войски на ссср да воюват с народа на ссср.

212

Анонимен

преди 2 години

На всеки сто години се появява дилна ррволюционна личност, ковто променя хода на историята. За момента има само псевдо личности обсебени от пагубна алчност за палати, мимилиарди и политическа перверзия.