205

хитлер

преди 2 години

така започна , малко по малко

204

тя

преди 2 години

Зап Европа е мекотело без армия с жени военни министри - голям смях предизвикват,подчинени изцяло на САЩ -уж НАТО !

203

Анонимен

преди 2 години

Жужана е необезпокоявана в региона заради инсталираната тоалетна чиния в Белия Дом. По времето на Великия Тръмп не можеше дори да диша без позволение, сега чак се е взела на сериозно.

202

Анонимен

преди 2 години

Колхозната *** не можела да търпи...пак някакви измислени предлози точно както преди. Запада се на ср а от тоя конфликт, а жужана си вее байряка необезпокоявана. И двете страни са за сметището.

201

Анонимен

преди 2 години

Путин обеща да ги декомунизира скоро . И декомунизира наистина ,Украйна на Владимир Илич Ленин . Ще декомунизира ,създаденото от Ленин .

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ..Европа ,най хубавото място ....раят на извратеняците ,на гей парадите , транссексуалните ,еднополовите бракове ,на зоофилите ,наркоманите ,алкохолиците ...Рай значи ...

199

Анонимен

преди 2 години

*** скоро ще разбере "Кон боб яде ли?"...

198

Анонимен

преди 2 години

До така ще стане- С двойни и тройни цени на газ и петрол, няма как да стане така. Ако и четворни ги направи Путин, ЕС пак няма вече къде да мърда. Благодарение на Байдън и тия дето го тропосаха. С китайски слъчеви панели, батерии и вятърни генератори- не става.

197

Ха!!!!!

преди 2 години

Oткрадването на изборите в САЩ си има последствия. Нищо за чудене. Усещате го и по джобовете си, и по международната политика, и по липсата на човешки свободи. И по броя на нови милионери и олигарси. Нали?

196

така ще стане

преди 2 години

Остана сега Зеленски да започне да дава указания на Путин какво да прави. Но историята познава поврати. И това може да стане. Русия тъне в беднотия. Виждаме даже Радев започна да защитава Западните ценности. Скоро и в Русия ще осъзнаят своята нищета и ще възстанат.

195

Леша

преди 2 години

Ньойския договор също не съществува. След Украйна и два ред на България да се освободи. "Земите от Кавказ до Унгария ще бъдат свободни" - Маркс.

194

Анонимен

преди 2 години

Ответна реакция от САЩ, Великобритания и ЕС, хаа-хах. Тези да не са целия свят? Остава само Рептил Молох от Австралия да се изкаже

193

Анонимен

преди 2 години

Още преди изборите в щатите всички крещяха какво ще стане в Украйна ако бъде избран Бай дън беше си повече от ясно! Не разбирам защо има изненадани... Бай Тръмп си беше малко луд, но дипломатичен и безопасен, намери общ език дорис дебелия кореец :D

192

Анонимен

преди 2 години

Всяка сутрин като се събудя благодаря на бог, че съм се родил в Европа, най-хубавото място за живот, а не в мизерната Русия където половината ми живот щеше да е преминал смачкан от диктатора Путин

191

Брад Пит

преди 2 години

"За нас, западняците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска. Включително да ни ваксинира насилствено, да ни уволнява от работа и отритва от обществото, ако си отворим устата срещу ваксините, да ни глобява с непосилни суми и вкарва в затвора, ако не щем вакса, да потъпква основни човешки права, Конституцията и Нюрнбергския кодекс, да ни налага СО2 данък върху жилището, горивото, кравите и въздуха, който дишаме."

190

До Само питам

преди 2 години

Агресивна чужда държава? В предишните 2-3 века е била Англия, 20 век - САЩ. Няма друга държава, която да е запалила толкова много войни по света и единствената бомбардирала с атомни бомби друга държава!

189

До Состин

преди 2 години

Не пиши глупости, а се информирай, не само от Гугъл. Не е задължително да ползваш само български, има много информация.

188

2030год

преди 2 години

Минск отсечи: Питин не съществува русия колабира.

187

Татул до 239

преди 2 години

Евала брат, на същото мнение съм. Откак Рюрик е създал Киевска Рус - чудя се що ли се казва рус, а не укра слага началото на руската империя. Укрите искат да кажат същото. По народност са конгломерат от нации поляци, татари, и какво ли не. Езика им е смесица от полски и руски. През цялото си съществуване са нямали свястна държава все са били под нечий чехъл. началото на 20ти век се образуват няколко украйни дори е имало украинска съветска република.

186

Состин

преди 2 години

Само да напомним на путинолюбците и на мечтателите за велика русия, че ако ме са били гадните капиталисти, САЩ, Канада и Англия, да ги снабдяват с провизии и храна, втората световна са щели да се изядът един друг, като канибали.