56

taschunka witko

преди 2 години

На 57 сега трябва и да бутне царя от шахматната дъска.

55

Руски тролове

преди 2 години

Са полазили форума! Само глупости гледам.

54

И те му отказаха?

преди 2 години

Представяте ли си? Няма такова нещо в Русия

53

Астролог

преди 2 години

Путин ще последва съдбата на Хитлер. Чака го Самоубийство. Кой каквото сам си направи , друг не може да му го направи.

52

Кремлинский Чикатило

преди 2 години

Като стана център на внимание на цял свят Путин се какъв комплексар е ходи като зaпapтък а ве мани мани.

51

Анонимен

преди 2 години

Путин матира и САЩ и ЕС и НАТО..с един ход.

50

Анонимен

преди 2 години

До 56, ходи му обяснявай че разменната единица е мегатони, а не напечатани краварски тугрици

49

Анонимен

преди 2 години

Никой световен лидер несмее и гък да каже на Владимир Путин. Той ръководи най-мощната държава в света!!

48

Гинеколог

преди 2 години

Историята е пълна с ирония - само като видиш името на това джудже - Путин !!! Какво да кажем повече ? Ние имаме лаф : Путкинска работа !

47

Анонимен

преди 2 години

ДОКАРАЙТЕ КРАЯ НА СВЕТА,ТА ДА ВИДИМ КОЙ КАКВО ГО ЧАКА СЛЕД ТОВА И В ОТВЪДНОТО!ОТВОРЕТЕ СВЕТОТО ПИСАНИЕ-ВИЕ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ,ОБИЧАЩИ И ДЕМОНСТРИРАЩИ ПОДГОТОВКИ ЗА ВОЙНА МЕЖДУ ХОРАТА,ВМЕСТО ДА БЪДЕМ БРАТЯ И СЕСТРИ!ТА И КОСМИЧЕСКА АРМИЯ СТЕ СЪЗДАЛИ БОГ ЗНАЕ ЗАЩО!ОТКОГА НИ РАЗБОЛЯВАТ И УБИВАТ С ХИМИКАЛИ,РАДИАЦИИ,ЕПИДЕМИИ,РАСТЯЩИ ЦЕНИ,ДОСТЪПНИ САМО ЗА БОГАТИ/бедните са повечето/!"СЛЕДВАЙТЕ"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ/дявола/,ВМЕСТО БОГ И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ НА ГИБЕЛТА И БЕЗУМИЕТО-ОТ ДУХОВНО ПАДЕНИЕ Е! СЛЕДВА ВЛИЗАНЕ В АДА!!!

46

Възраждане на СССР

преди 2 години

Русия ще използва воена сила където си поиска по света! Ко ще я спре? НАТО? САЩ?.. ЕС ли?! Те всички напълниха памперса и в момента чакат някой да го смени. Световната икономика зависи от това какво реши Русия!! И Путин много добре го знае и използва в полза народу!!

45

Анонимен

преди 2 години

Франция и Германия също имат големи военни бюджети, 40,50 милиарда американски тугрици,..но в реалност по 250 танка и 100 самолета

44

Крим не е руски

преди 2 години

КАКВО ЛЪЖЕШЕ МОСКВА САМО ПРЕДИ СЕДМИЦА.."Няма да нахлуем в Украйна, ако не бъдем провокирани да го направим",НА РУСИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА И ПУТИН МНОГО МУ ОТИВА ИМЕТО.ХА.ХА

43

Леле, малее...

преди 2 години

Ако от тая новинка трябва да се сплашим (щото това е скритият й смисъл) какво остава за миролюбивите янки, които имат 200 военни бази по света, включително и в БГ? Не само това, ами целият им военен и невоенен персонал имат дипломатически имунитет, което значи, че могат да правят каквото си пожелаят, включително боравене с ядрено и биологическо оръжие. С една дума - географска територия с НУЛА суверинитет. Отделно в НАТО, където също нямаме думата и ни използват територията като военен плацдарм.

42

Анонимен

преди 2 години

Не знам кои са го купили(по точно знам))) но едно е ясно руснаците имат изтребител(най добрия), а ние ще ги замяргаме с 200 млн долара))))

41

Анонимен

преди 2 години

Алооо народонаселението включете си мозъците и спрете да пишете глупости. Целият тоя цирк е предварително договорен. Какво ли са говорили Путин и Бидона при последния си разговор? След товаБидона каза нещо много интересн:" Ще имат проблеми ако започнат ГОЛЯМА атака" !!! Ами ако е малка,тогава какво? Шапка на тояга. И защо Путин беше в Китай точно в началото на олимпиадата ? Обеща на китаеца да не шуми преди края на олимпиадата и получи леко намигване.Европа и Украйна са пешки

40

До 43

преди 2 години

Изсилваш се с тези военни бюджети. Иначе е вярно, че САЩ имат най-високи вие ни разходи в света, много пред останалите. Наистина на САЩ военния бюджет е малко по-малко от бюджета на следващите 8 държави в списъка на държавите с най-голям военен бюджет, разбира се без да се умножава по 10.

39

Анонимен

преди 2 години

Я виж братчед колко танка, самолети, ракети тактически и стратегически ядрени бойни глави са в този бюджет и го обясни на талибаните примерно...не че нещо ми да изчакат 1,2 дена още да не им смеят на изключителните когато бягат като ***

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "а су 35/57 струва 20млн" И колко дръжави са си купили от "евтините Су 57?"

37

До 37

преди 2 години

Военният бюджет на САЩ е сбора на военните бюджети на останалите 9 държави в списъка на топ 10 с най-силните армии умножен по 10. Освен САЩ, ядрена сила е Франция, Великобритания и Израел. Сега можеш да прегледаш и списъка с държави, които имат ядрено оръжие, но никога не са го обявили. Германия, Япония, Норвегия, Италия и Нидерландия в Европа. Япония в Азия. ЮАР в Африка и Бразилия в Латинска Америка. Канада също има ядрено оръжие.