33

Алооо

преди 2 години

До Реформа от шкембета то има физически нормативи преди постъпване, ама после се вижда след време, едвам влизат в униформите. Трябва според мен да се назначават и по-интелигентни хора в тази система. Повечето от полицаите са неграмотни, ниска обща култура, абе с една дума слабо интелигентни, ама за тия пари и самите властимащи искат да са такива хора за да могат да ги контролират. Много от актовете падат, защото са неграмотно написани...Службите се превърнаха в маша на управляващите...

32

Надблюдател

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо събраха парите на българите, и запяха един и същи рефрен...пари срещу "реформи" ! Разбирай , само срещу свои назначения и свои хора .Твърде голям ресурс събраха около себе си и си повярваха, че всички ще започнат да ги слушкат. А дано, ама надали . Нека само се затопли времето и ще засечем за колко време ще го издухат! Радев отсега си готви алтернатива за новите избори. А Бойко в момента изобщо не се натиска.

31

Реформа от шкембета

преди 2 години

Когато мотивацията са 20 заплати и пенсия на 50г, а не "да служа и пазя" ще имаме милиция, а не полиция. Отделно, трябва да има все пак някакви макар и занижени критерии за физически подбор. Примерно поне 6 набирания и 30 лицеви опори...Отделно КАТ трябва да се разформирова изцяло и да се назначат наполовина бройката, която е в момента и задължително с конкурс.

30

Ром"с

преди 2 години

100% със съгласен с Петков...

29

морски

преди 2 години

до До морски - Разбери как е действал Пиночет чрез Светата Чилийска Инквизиция, после давай акъл...

28

Анонимен

преди 2 години

До морски Че при толкова генерали, ние сме си на военен режим.

27

Ss

преди 2 години

АМИ ВИЕ правите реформите не граничаря дето е 12 часа в калта, не пожарникаря дето влиза с бракувани помощни средства, не разследващия дето има 2лв за бензин на ден, не кварталния дето са го пратили да връчва фишове на някой ГКПП, не граничарите дето са по кпптата да се чудят що пак нямат системи, и т.н.

26

морски

преди 2 години

Смешния плач на корумпираната днешна милиция ме отвращава! Едно време инсп. Гешев е държал със желязна ръка контингента криминален. Чак в планините са се крили шумкарите. Ние тук сме само за Военен режим! Истински както на Пиночет!!

25

100% бай Ганьо

преди 2 години

Бе само на приказки голям.Щом е нужно правиш го.Същия си като жена ми.Туй трябвало да се купи,онуй трябвало да се направи,колата трябвало да се зареди.Всеки път отговара е един и същ.Щом трябва да се направи,прави го.Ко чакаш все аз да ти давам разрешение.

24

Анонимен

преди 2 години

Като знам какви реформи се правят ще стане още по-зле.

23

Анонимен

преди 2 години

Кирето откри топлата вода, обаче няма топки да направи мвр реформи и акъла няма да му стигне.

22

Анонимен

преди 2 години

Това не е система. Това е мафия!

21

Анонимен

преди 2 години

Целият народ мрази тези безполезници!Всеки страни от тях!Тука ги гледам като не са с униформата не смеят носа си да покажат навън а ако случайно го покажат са едни свити и страхливи мишки))Приятели нямат..имат такива само сред местните дребни бандити!Ама и там е бизнесинтерес,делят наполовина краденото!

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя само плямпа, но нищо няма да направи, защото веднага ще му видят сметката. Дългия затова се отказа и се скри, защото ще му артисат кинтите.

19

sss

преди 2 години

До До 14 то и в парламента трябват реформи за какво са ни 240 депутати.

18

Ок

преди 2 години

Съкращение. Хич не ми пука. Ама да няма рев после. Освен ако сред пишещите няма разпространители на ***, които убиват децата ви.

17

Анонимен

преди 2 години

А бе кире,реформата в МВР трябва да тръгва със смяната на този пенсионер чашкоф.

16

Анонимен

преди 2 години

То почти всяка година някой се упражнява да реформира МВР и от тез реформи са станали неуправряем мастодонт, я някакъв анали да направите а не хоп пак безмислени реформи за които никога няма пари

15

-10%

преди 2 години

Това е, няма как.

14

До 9

преди 2 години

Айде,айде..не ми приказвай ченгесарските си номера!Съкращение поне на половината лентяи и безделници!Най бедна държава с най много полиция на глава от населението в целия свят!