135

Анонимен

преди 2 години

Какви пари и оръжия се вкараха при хохлите е неверояятно само да има повод отан да е под прозорците на ,,Големия враг ,, на запада . Сега други възможности мислят пак да ги уижават . Те не разбраха , че човешкия фактор е най-важен за руските хора . Каквото е обещано президента го прави да си защити хората . Другото се преодолява някак . Велик човек и найй-важното велик шахматист .Успех и здраве желаем всички ,другите са малка част от нас .

134

Анонимен

преди 2 години

Урсус ЛайNeн е светъл лъч на тегнещата военна обстановка в Украина. Лъч който топли децата на Украина въпреки че няма кемюр, ток, нафта и газ, а децата топлинки, гладнинки и жаднинки

133

Анонимен

преди 2 години

Урсула и Столтенберг и Байдън ...може да изближат Историческата Писалката на Путин и след тях всички евроамерикански *** !!!! Идва Нов Световен Ред Русия - Китай !!!

132

Анонимен

преди 2 години

Toва на снимката вокалистът на Аеросмит ли е?

131

Анонимен

преди 2 години

До До плюещите Русия, тогава търсиш във вражеска България, която е член на вражеските ЕС и НАТО. Аре бегом марш, гопник!

130

До плюещите Русия

преди 2 години

Пишете в Гугъл " ООН обяви кой е най добрият мегаполис по качество на живот в света " А към 138ми, който твърди че Русия е колкото икономиката на Португалия....ха ха ..Чети бе момче. Чети! Вижте и коя страна е с трилионен външен дълг ? И колко гастарбайтери работят в Русия..и въобще Сорос ви промил пилешките мозъци !

129

Анонимен

преди 2 години

Е как какви,?! Просто ес ще спре да си слага вазелинче отзаде, та белким ги заболи руснаците.

128

до 142

преди 2 години

Да, прав си. На всички трябва да им е гадно. Само на руснаците им е все едно щото те са свикнали да им е гадно.

127

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са свикнали на всичко. Могат да преживеят само с картофи но вие мекотели какво ще правите? Урудсулка яхай метлата и бегай на далече!

126

Асан

преди 2 години

Кви са санкциите :)))

125

Анонимен

преди 2 години

Да пратят тази снимка на Путин! По страшни санкции не могат да бъдат измислени!

124

Сссс

преди 2 години

От един отбор са и САЩ и Русия,за тях е идеално да е несигурно положението,ресурси скъпи,оръжия се продават яко,какво по добро за тях......

123

до 133

преди 2 години

бОли ги китайците за рассия. Какво могат да получат от една държава с икономиката на Португалия? Даже и газопровода не го ползват пълноценно.

122

Анонимен

преди 2 години

Сами го казвате - сега когато руснаците врътнели кранчето, като спрели газа... урока е, че Русия е ненадежден партьнор и трябва да се разчита на тях само в краен случай. Да не говорим, че използвайки ядреното си оръжие като залог, че нормалните държави не могат да се защитят без опасност от ядрен апокалипсис, могат да нахлуят и да окупират всеки. Последните 100 години са го показали многократно това.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Ами какво ще яде после Вовата?

120

Анонимен

преди 2 години

Облеченка в комунистическо червеното жакетено сако, се прави опит да се демонстрира фокусирано че ни се демонстрира нещо дрътоСмрадливоОмочано и изпамперсинирано като саниранв вещица. Урсула фон дер Лайен е друг човек, политик и най вече жена която е родена от мъж и жена и която използвайки мъж е родила децата си.Преклонение към такива смели,атрактивни и сякаш никога не били недоразвити и никога млади,Тя винаги е била грамотна,интелигентна и спазваща етикета на висшата дипломация. Аванти ***

119

Анонимен

преди 2 години

Чудя се и не мога да се начудя на глупостта на ЕС. Тези хора повтарят само като папагали снакциите на Щатите и Англия без собствено мнение. Не разбират ли, че така постоянно тласкат Русия към Китай.

118

ПОвНИМ

преди 2 години

Нали преди години имаше санкции с/у Русия , и накрая кво станЪ , всички на посещение при путин !

117

лентата назад

преди 2 години

Байдън е избран и финансиран от най-големите военни индустрии в САЩ , искат да има войни , за да им върви бизнесът , затова и Байдън е най-корумпираният Президент на САЩ до сега , така че Байдън иска да има война , не му пука за Украйна , ЕС или който и да е , важното е всички пари да отиват в САЩ !САЩ и Англия сринаха ЕС , като изместиха и ЕС от руските пазари , за да ги заемат ТЕ !

116

BDSM

преди 2 години

Урсула ще бъде строга господарка. Облича латекса, закопчава ги с белезници за тръбите на парното и....бой с камшик