82

По-скоро

преди 2 години

Днес юридически я приключи, зеер геерте хер Кличко!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76: Руснаците също смятат украинците за приятни хора. Тях управлението на Украйна не ги устройва, а не украинците.

80

Човек от народа

преди 2 години

И Истанбул е бил Константинопол...

79

Даа!

преди 2 години

КЛИЧКО ДА продължава да се надява на бай ДАН , а после какво ще обяснява на народа ........????

78

Анонимен

преди 2 години

Когато задигнеш пари от една банка това е тежко престъпление което се наказва. Когато откраднеш от територията на една държава това също е тежко престъпление и единственото възмездие в тоя случай е война.

77

Анонимен

преди 2 години

Тоя не трябваше ли вече да е на първа линия, а не да плямпа от Киев?

76

Анонимен

преди 2 години

До лъжеш се Ти описа Русия на Путин до най-малката подробност :))))) Егати, и да искаше нямаше как да стане по-добре. Страната разграбена освен шепа облажили се олигарси около Путин, младите масово искат да емигрират от Русия и го правят, за сметка на това въоръжена до зъби. Русофилите не осъзнавате какви автоголове си вкарвате.

75

Анонимен

преди 2 години

Кличко за политическата историята си само една семка, която скоро ще бъде изcpaнa. Даже и собствения ви народ не ви вярва вече. Най много самоубиства на военнослужещи в цял свят. Какво сте се раздрънкали. Всичко е за газопровода който минва през украйна без него никой няма да го *** за вас

74

Анонимен

преди 2 години

Киевската Рус е викингско княжество поставило основите на държава, с която България сме имали вземане-даване в наш ущърб преди векове. Поради многобройността на българите по това време сме се пропили и в тяхната държава и се знае за княгиня Олга, после по турско много добре се знае за Евтимиевата книшнина къде е отишла. От друга страна за Московията се знае, че е тръгнала наистина от едни блата и е завладяла цветущи държави, но култура там - не, само военщина.

73

Хайде

преди 2 години

и спортистите почнаха да се изказват ''умно'', особенно този е от наи мъдрите

72

Анонимен

преди 2 години

Вощвайте. Дадохме ви пари и безплатно оръжие. Джавелините трябва да се използват. Автоматичните миномети да мятат.

71

Анонимен

преди 2 години

Kaто те бият достатъчно много по главата и ти измрат всички мозъчни клетки без 2-3 , явно вече ставаш за политик!

70

Анонимен

преди 2 години

Украинците се подведоха от мисълта за светлото бъдеще в ЕС. Ако знаеха само каква корупция и деградация ги чака с тези еврофондове. И жалките остатъци от правовата им държава ще си заминат за отрицателно време.

69

Анонимен

преди 2 години

Украйна ли избра или продажниците, които превзеха властта през 2014 г.? И ние си ги имаме същите - Антикорупционния фонд, който вместо да се бори с корупцията, бълва всякакви компромати и плаща организирани протести.

68

Д. Песков

преди 2 години

Искам да ви уверя, че Путин ще прочете много внимателно всички коментари в ДНЕС и ще си го премести.

67

Анонимен

преди 2 години

Украйна всъщност е доста приятна държава и хората там - също. Не хейтвайте без да ги познавате. Проблемът им е, че са наивни като нас и се вързаха на новия голям брат. Ние не сме повече стока.

66

ЖОСИ Е НА ТАТИ

преди 2 години

Гърч за герберунгела трябва ,не трогайте Русия .

65

Ванга

преди 2 години

Ще има пет пъти по-малко руски и украински труженички туристки лятото, но за сметка на това ще са озверели след инфлацията там и ще дават мило и драго, за да се закачат за някой и останат у нас.

64

аз

преди 2 години

Прав е, само че това няма значение. Украйна реши да се гушка със Запада като не отчете че в ЕС винаги ще е буфер и никога няма да има право на глас (както стана с Унгария, Полша, Румъния, България и други). Сега Украйна ще получи "много изгодно" помощ от ЕС и НАТО, после децата и внуците ще връщат заемите

63

СССР

преди 2 години

Не съм видял днес гербер да квичииии и да се гърчииии,Рашков показвай някоя кражба на Тиквата, да го видя да квичиии до довечера.