95

Майна

преди 2 години

До Анонимен Тоя пример с Кърджали и Турция е безкрайно глупав и плосък, нямащ НИЩО общо със ситуацията в Украйна.

94

До Анонимен 129

преди 2 години

Нищо не си разбрал дотук... Определено...

93

Анонимен

преди 2 години

Арогантността на *** създаде прецедент, който може да послужи за пример на всеки агресор... Утре Кърджали може да обяви автономност и Турция да ги признае и анексира... Затова кремълския пигмeй заслужава трепане...

92

Ха ха хаааааа

преди 2 години

Западът също така е инвестирал много финансови средства в успеха на Украйна. Международният валутен фонд предложи подкрепа на страната, милиарди долари постъпиха от Световната банка и Европейския съюз, а САЩ предоставиха гаранции по заеми и военна помощ. -----------Майтап, бе Уили!

91

Анонимен

преди 2 години

Какво разбрахме до тук: 1. Украйна НЯМА никога да стане натовска. 2. Русия ще прави това, което реши, без да я е страх от скаапаните санкции. 3. Украйна е приключила като държава. 4. Няма да се лее англо-саксонска кръв на изток. 5. ЕС не е нищо друго освен колония на САЩ, безгласна буква. 6. Най-губещи от всичко сме ние, защото сме най-бедни, най-забравени и най-безпомощни в тия луди времена на инфлация и глад.

90

Дъртия

преди 2 години

До ДГД Русия-----Аз съм дърт д--р-илс-л ьо. И много като мен пишат тук.Пишат истини защото имат памет, имат ум и разум базиран на житейски опит и морал. Мозъците ни и да са били промити като млади след 30 годишната демокрация са наясно кой е крив и кой прав. Вашите малки мозъчета недомаслени и недоучени не могат да проумеят кое е правото и затова налитате на лъскавото, силното за момента и многото лъжи. не обиждай възрастните защото и ти ще остарееш но дано поумнееш.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 - затова се радвай, че тук, наборната служба приключи.

88

Анонимен

преди 2 години

"Той също така изпрати "мироопазващи сили" в Донецката и Луганската народни републики" - с други думи думи - Украйна приключи с войната.

87

Анонимен

преди 2 години

Евакуира жените и децата, но мъжете не могат да напускат Донецк и Луганск... Да има кой да стреля, и да го стрелят. Демокрация по руски.

86

Анонимен

преди 2 години

Все не им стига земя на руснаците. Непрекъснато им трябва земя, въпреки, че имат 16 милиона квадратни километра. Нидерландците с 41 хил. кв. и 10 пъти по-малко население имат БВП колкото Русия. И не се оплакват, че не им стига земя, не нападат съседите си!

85

Анонимен

преди 2 години

"превземането на Крим от Путин"...Какво превземане, там имаше референдум, т.е. пряка демокрация, беше питано населнието.

84

taschunka witko

преди 2 години

Гениален ход на Вовата и след цунг цванг Краварския Джо е мат.Това със санкциите са кьор фишеци.

83

ДаЖивееВовата

преди 2 години

Слава на Велика Русия,стожер на мира на Земята!Представяте ли си,ако Русия се управляваше от такива,като Белязания тридесет сребърник - Горби или от пияндурника Боби,до къде щяха да стигнат безчинствата на краварете и джендърите?Това,което стана в Ирак, Либия, Афганистан, Сирия, Югославия щеше да изглежда като мала разядка сравнение с неистовия им апетит за кръв и трупове!Господ здраве да дава на Путин и го дари с дълги години живот,за да израстват в мир внуците ни!

82

Няма време

преди 2 години

"Ако предупрежденията на САЩ за нахлуване се потвърдят ..."_______________________ А-а-а, изоставате. Тази нощ Джен Псаки, тази същата която стана световноизвестна с "Белоруското море" заяви, че зоркото пиндостанско око е забелязало "зелени човечЕта" на територията на цяла Източна Украйна.

81

Анонимен

преди 2 години

Христинча, самопровъзгласилите се донбаски народни републики са признати от Русия за независими и Путин обещава да им осигури всестранна подкрепа. Никой не ги е анексирал.

80

ДГД Русия

преди 2 години

Абе Днес БГ аре стегните се малко СЛЕПИ ли сте?! Тука е пълно с путинови *** и си личат от километри. Има много малко останали дърти хора, които са горе-долу за Русия, около 80% от бг населението е за ЕС и Запада и това е известно отдавна! Дъртите не пишат по тия форуми, млади за Русия няма, кой пише тогава?! - тролчета платени жалки

79

Димитър

преди 2 години

Няма нужда, те ще дойдат един ден тука. По-скоро сгъвай куфарите и ходи да бършеш европейски и американски ***. То се видя, че доста хора като теб достойнство, традиции нямате. Само целуване на *** за по-добър живот, вместо да се борите за по-важни неща.

78

димитре, димачка

преди 2 години

връзвай джапанките, товариДжугана и заедно сИдиотските сиЧавета върви наМайка си в рушкатаПутка.

77

Димитър

преди 2 години

До АнонименДо колкото следя ситуацията от Руска гледна точка Украйна са стратегическа заплаха за Русия защото се опитват да развиват атомната технология. Имат всично необходимо като технологии оставени още от СССР и им липсва само технология по обогатяване на урана. Поради това стават стратегическа заплаха срещу Русия поради близостта на Москва и обхвата на ракетите. Това е относно проблема с ядрената програма. Но относно Нато е сходен, стратегическа заплаха, затова да, не искат силен комшия.

76

Handel

преди 2 години

А бе, аффтърчитата... вие сте като албански реотани... двете области по руските закони са част от русия, ъака че няма как да налагат вето или да оказват по какъвто и да е начин ччрез тях натиск върху украйна.