10

Готин

преди 2 години

"Въвежда се изискване в жилищата да няма прагове или неравности по-големи от 2 см, включително на монтираните дограми." НЕИЗПЪЛНИМО! Врата към тераса или балкон без праг е безумие. Студ и влага в изобилие. В същото време врати от типа "прозорец" отпадат като вариант и по технологични причини. Когато архитекти решават строителни проблеми, винаги се случва лудост. Архитектите забравят, че не са строители! Това го пише и в заглавието на учебното им заведение (Архитектура, Строителство, Геодезия).

9

До 4

преди 2 години

То и аз не планувах да стана инвалид, но болестите не питат дали си планувал или не. А и да съм имал пари и възможност за работа и ипотека за ново жилище, като се случи, питай дали съм мислил за ново достъпно жилище....

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва да сменят и правилата около паркоместата. Сега паркоместата са колкото апартаментите, а трябва да са поне колкото са самостоятелните обекти в сградата, т е. и ателиета и офиси. Размерът на паркоместата също трябва да се дефинира.

7

...

преди 2 години

Абе няколко неща могат да кажат за "новото" строитество! Първото е, че е далеч далеч далеч по-некачествено от старото строителство! второто което може да се каже е, че при новото строитество метръра вече не е 100см както е бил а е някъде между 40 и 50 см. Ако сте късметлии даже стига и до 60см. Ама това е едно на 100 000 така! третото което може да се каже за новото строителство е, че малко преди да ви го продадът то вече е понало да се руши! Абе някак си в този случай новото не е по-доброто!!!

6

Хахах

преди 2 години

И пак нито дума за паркоместа, най-малко колкото броя на апартаментите. Не се наядохте търгашите и народът не се научи да мисли къде си хвърля парите за кафези.

5

Анонимен

преди 2 години

имам теория, че правят жилищата за хора със затруднено самопредвижване, заради масовата ваксинация и нейните странични ефекти, дано не съм прав

4

Асан

преди 2 години

Развалил си фасадата ще ти пратя ДНСК за незаконно местене

3

Анонимен

преди 2 години

Има и читави нови сгради. Няма да забравя като преди 15 години търсихме жилище. Моментално се влюбих в нашето. На последен цял етаж без съседи отстрани. Огромни тераси, частен асансьор. Страхотен кеф и в интерес на истината на много разумна цена. Сега вече сме в къща, а то е под наем- радват му се заможни млади хора с две дечица. Ама, да- има прагове на баните, които изобщо не ни правят впечатление.

2

Анонимен

преди 2 години

Да съборят сега всички неотговарящи на тези изисквания сгради! Споко, другаря П може скоро да се погрижи за това. ще убиват те с български гpaнатомети.

1

Асан

преди 2 години

Прага ми на банята е 5 см щот ша влезе вода у коридора