54

Хахаха

преди 2 години

Да ги удря и да приключват после в България 3 4 ракети да оправят промяната и да почнем на чисто

53

Анонимен

преди 2 години

Следващата анексия на Руската федерация ще е САЩ .А нашите евроатлантици ще гледат както футболен треньор на отпадащ отбор.

52

Анонимен

преди 2 години

Украински език няма както няма и македонски

51

До Масква

преди 2 години

Рано или късно Путин ще свърши като Кадафи, но жалко за жертвите на неговите начинания

50

Няма смисъл

преди 2 години

Русия може да използва всичко каквото си пожелае, но оправдано ли е да хабиш ресурси и да стреляш по умряло куче, в каквото евроатлантиците превърнаха Украйна?

49

ИЗУМЕН

преди 2 години

ТУК САМО ДЕТСКИ КОМЕНТАРИ И ФАНТАЗИИТЕ НА ПРОРУШКИТЕ ***. АЛО ДНЕС.БГ, ВИЕ СТАВАТЕ АРЕНА НА ЧУЖДИ ПОКЛОННИЦИ!

48

Сата НАТО

преди 2 години

За построяването на газопровода до Сърбия, банкянското го ведо трябва да бъде драно живо с кремък, нали си знаете. Благодарение И на него сега се случва тая анексия, а стотици хиляди българи се заробиха с инвестиции в газова инфраструктура и оборудване. Това си го запишете някъде и си го прочитайте за домашно как се прави грабеж. Двайсе години пилиха на хората колко прекрасно е да имаш газопровод и колко евтино излиза да се грееш на газ, сега държавата им плаща субсидии.

47

До 45

преди 2 години

" ще развеят знамето над Капитолия .... ". Само не се сещам как ще спечелят война без Англия и САЩ за съюзници. И без помощта от САЩ, като оръжие, техника, боеприпаси, гориво, .... всичко! Един фрагмент само. Храната която САЩ е изпратила в СССР, изчислена в калории, може да изхрани 10 мил. армия за 4 години!

46

Анонимен

преди 2 години

А крилати ракетки по Масква и С,Петербург!

45

ПЕНКО

преди 2 години

РУСИЯ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА КРИЛАТИ РАКЕТИ И СРЕЩУ ВАШИНГТОН , НО ЗА СЕГА ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВА САМО КЪМ БАНДЕРОВСКИТЕ ЛВОВ И ТИРАСПОЛ ШЛЯХТИЧИ --МОЖЕ БИ И ПО ЕСТОНСКИ ВОЕННИ БАЗИ НА НАТО !!!!!!!!!!

44

Михали

преди 2 години

Вашингтон пост са в голяма грешка навярно с умисъл Официалните данни след преброяването отчита съвсем други данни за използването на украинският език по райони. Като цяло 67.4% от украинците говорят на укри. в централна и западна украйна е от 75% до 97% в Галиче в югоизточните райони процента е по-малък или наравно с руския. Укри говорят в донецка 24% в Луганска 30% в днепропетровскк 43% Одеса 46% Харков 43% в Крим 10% Севастопол 6,5% В Киев за 75% укрито е роден, но мнзинството общува на руск

43

Много учен народец

преди 2 години

Всичко знаят и са все по зле.

42

Истината

преди 2 години

Путин осиновява Украйна. Запада няма доходи за Украйна за да ги настани в приемно семейство.

41

Анонимен

преди 2 години

През ВСВ Сталин развя знамето на СССР над Рахстага в Берлин. През ТСВ Путин ще развее Руското знаме над купола на Капитолия. Запомнете много добре какво съм написал. Досега всичко което сам казал сее случило.

40

Анонимен

преди 2 години

Украйна бе част пот русия,отцепи се и стана държава,сега държавата се цепи и се връщат части към русия.Чудно ми е защо,като се цепи от русия може,а като се цепи към нея,не може

39

Анонимен

преди 2 години

Леле леле толкова "може би...", "има вероятност...", ако в армията има толкова условности, това не е никаква армия.

38

Анонимен

преди 2 години

Да не отвее вятъра крилата към щатите само да внимават кравите

37

Анонимен

преди 2 години

Абе, четете "статията" на *** - "може би, кой знае, вероятно..." с добавен снимков материал, който илюстрира руските крилати ракети как се насочват към Киев... Глупости на квадрат, даже муха не може да приеме това "четиво" с "илюстративен материал". Военна та техника и в Украйна е руска, каква изненада. *** познай какво и на кого е това, но за *** манипулация има надежда да работи.Хайде да преброим "мироопазващите" агресии на САЩ, НАТО.Даже една такава ракета падна съвсем мироопазваща вБанкя

36

Анонимен

преди 2 години

Свирено е вече, 8 години им игра по свирката. Играта свърши..

35

Неуспял поляк

преди 2 години

Един дето обяснява нещо за някакви си езици, да си зададе въпроса какво всъщност е т.н. "украински език" - развален руско-полски език.Идва часът, когато Волин и Подолие ще се върнат отново в Полша. Това са незаконно отнети от СССР полски територии, за чието правно уреждане няма нито един договор между Полша и СССР от една страна и Полша и УССР от друга. Половината Украйна е всъщност ПОЛША.