10

Marin J. Ruseborn

преди 2 години

До ФактНищо не си избрал, всичко е фалшифицирани избори по комунистически маниер. Мая СПЕЧЕЛИ последните избори в София НО!????????

9

всъщност

преди 2 години

Недоборите са платените данъци в следващи години, но самите услуги са плащани в конкретната година и ако община не ги събере в пълен размер, това не и дава право да не плати на извършилите услугата почистване, а това значи, че са били пренасочени едни пари от нещо друго, и това друго е било отложено във времето. Обаче всички да знаете, че ако сте пропуснали да платите данъка в същата година, то в следващите години май е ГЛП+10%. Не бях плащал за 2 год. и грубата сметка е около толкова.

8

Анонимен

преди 2 години

Фънда и ко отдавна трябваше да са подсъдими и да ваканцуват в затвора.

7

Анонимен

преди 2 години

Колко милиарда открадна ГЕРБ в София, за последните 16-17 години откакто кмета на София е от ГЕРБ?

6

АнонимеН

преди 2 години

ТО АКО НЕ СЕ КРАДЕ-ИЗТОЧВА В СТОЛИЧНА ОБЩИНА НА ГЕРБ , ЗНАЧИ ТАМ НЕ УПРАВЛЯВА ГЕРБ!

5

Анонимен

преди 2 години

Две тоалетни за 500 000 лв!?Ламаринени кошчета за б..к за по 1000 лв.Пейки по 10 000 лв.Забравихте ли?Още ли се чудите къде отиват парите от вашите данъци?

4

Анонимен

преди 2 години

В столична община трябва мноооого дълбоко да се бръкне.Къде отива близо 2 милиарда бюджет никой не знае.Освен тези,които го харчат.

3

шмулю

преди 2 години

Да не би Герберасите да са направили по 2-3 морета в Гърция с парите на столичани ?? За една Фънда питам

2

Анонимен

преди 2 години

Нормално след като таксата ми за такса смет е по-голяма от данъка, понеже така са решили и едни фирмички прибират яко, поне сега обаче чистят добре а преди какво беше някакъв ужас.

1

Факт

преди 2 години

Пари има за всичко но много се краде в София,много и като за последно....Но ние обичаме да ни крадат нали щом пак избрахме крадците в общината!