16

лекия

преди 2 години

Зеления сертификат помогна за погледни разнасяне на вируса. Значи си е свършил работата. Всеки видя, че е пълна глупост.

15

Анонимен

преди 2 години

"Зеленият сертификат не беше сериозен инструмент за контрол. " Че той за контрол ли е бил въведен ? Аз все си мислех ,че целта му беше за осигуряване на безопасна среда ,а то какво били ,тцтцтццт.

14

да

преди 2 години

До Анонимен 4Ами в началото на пандемията - края на февруари Годжи Мутафов казваше че няма страшно ч1е грип Б е по-страшен. Две седмици след това като помириса парите започна да вика че ни предстои невиждана по своята ярост пандемия.На кое да вярвам ??

13

АнонимеН

преди 2 години

ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ ,ЗАЩОТО ТОЧНО ВАКСИНИРАНИТЕ ЗАРАЗЯВАТ ! ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ СА ПРАВИЛНОТО И ОЩЕ 1 МИЛИОН И 400 ХИЛЯДИ НЕВАКСИНИРАНИ ПЕНСИОНЕРА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГИ НАКАРАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ЩОТО СЪС 75 ЛЕВА НЕ СЕ ИЗЛЪГАХА

12

До 8

преди 2 години

моята беше подарък!

11

българин

преди 2 години

Прекарах ковид,2 ваксинации пфайзер+трета доза,имам зелен сертификат,но го намирам за безполезен.Маски,ограничения и пр. не решават проблема по съшество.Уж било да няма натиск върху системата.Глупости.Така или иначе,човешкия живот е в определени граници.Но незнаещите медици,дето вземат решенията,ни измъчиха.Така,че нито сертификати,нито маски и пр.Е,една част от обществото с охота приемат всякакви ограничения.Те ако искат по 10 пъти да се ваксинират,по 3 маски да слагат,и в бункери да се изолира

10

Срам

преди 2 години

проф. Николай Габровски - вие сте всичко друго не не и професор. Вие сте кръчмарски оратор.

9

Анонимен

преди 2 години

Убийствената здравна система унищожава и пациентите, и докторите. Ама пуста лакомия! Никаква човешка промяна не предлагате, само пари искате. Здравето не е стока! Когато всичко се свежда до цена, няма ценности, няма и уважение.

8

Анонимен

преди 2 години

Средата на март , маската която ме пази от всякакъв вид бацили,става на две годинки,а струва само тридесет стотинки. Втора не мисля да си купувам.

7

Анонимен

преди 2 години

Мисля че е повече от ясно че измислените "сертификати" освен че са дискриминационни, са напълно безполезни! Досега не сме видели едно убедително доказателство за тяхната полза! Като оставим Ангел Кунчев настрана (най-ярката антитеклама на ваксините), познавам хора три пъти ваксинирани и три пъти разболели се от КОВИД-19 (не тежко), въпреки ваксините. Досега не вярвах че може да те повтори.Познавам разбира се и неваксинирани преболедували с положителни PCR тестове - и те също леко го караха!

6

До 1

преди 2 години

Ами, представи си колко жалки хорица и колко дребни душички има, в чийто мижав животец зелевият сертификат е единственото нещо което някога им е позволило да се почувстват така някак-си по-елитни, с нещичко по-добри от другите. Понеже с личини качества не могат. Те заради това сега надават див вой навсякъде, защото от позицията на любими овце, които ги дават за пример на другите колко отговорни и умнокрасиви били, любимият чобанин със шут ги праща обратно в торта на обора. Ех, не им е леко.

5

Бла бла

преди 2 години

Блаблабла

4

Анонимен

преди 2 години

От началото на пандемията подходиха погрешно! Вместо да кажат на хората: Новият вирус е много опасен, така че трябва да се пазите, но най-лошото е че знаем много малко за него, и лекари и учени...Те започнаха веднага с назидателен тон: "Маскирайте се! Костюмирайте се! Крийте се под кревата! Карантинирайте се! Ще *** яко! Ще ви напъхат в полиетиленови чували които ще закопчаят със цип..."И още: "Трябва да вярвате на нас, учените! Ще ни слушате и ще изпълнявате, щото ние знаем всичко!"

3

Анонимен

преди 2 години

А какво е ?

2

Киро от Своге

преди 2 години

Абе овчар, кога ще разберете че проблема не са "ваксърите" или "анитваксърите", а тези които наложиха целия цирк?

1

Търчим за ваксина

преди 2 години

Сертификатите не стават и г*з* да си изтриеш с тях. На ваксaзомбите гордостта- зеленият сертификат :p