27

Анонимен

преди 2 години

Гутериш, защо не те чухме, когато бандеровците гориха живи хора? Защо Полша, Франция и Германия не защитиха хората?

26

до 19

преди 2 години

ще стигне Ердоган София ама с водолазен костюм. Бай Тошо е мислил навремето за отбрана на южна България.

25

Анонимен

преди 2 години

Днес Лукашенко ще признае новите народни републики. Чак до севернокипърската турска република няма да го докарат. Да си припомним, че и България беше народна република. Стана такава когато тук имаше 50 хил. съветски окупационен корпус и остана такава до времето на разпада на Съветската империя. Та и ние имаме опит с народните републики, даже за малко да станем и 16 република?!!! Тогава Хрушчов и Брежнев са отказали, досрамяло ги е. Путин сега не би отказал, ама няма кой да му предложи!

24

Асо

преди 2 години

Вземи се скрий бе пенсионер, лаеш кат пребит пес...

23

Анонимен

преди 2 години

Има и нещо положително в цялата ситуация. Славянското братство и единство достигна до но небивали висоти!

22

Ром"с

преди 2 години

Хм,къде ли се намира това ООН -Ааа,във Фашингтон--ее,ясно е тогова каква ще им риториката пред медиите за публиката!

21

Анонимен

преди 2 години

Гутериш вземай манлихера и с Паси отивайте да защитавате хохлите

20

Анонимен

преди 2 години

КВИ СА ТЕ ОТ ООН И ЦЯЛ ЖИВОТ СЪС ТЯХ ЛИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ

19

Антинатовец

преди 2 години

Докато краварите са окупирали цялото ООН, съвет за сигурност, МОК и Евровизия нормален живот по света няма да има. Когато краварите отцепиха Югославия с война по мирно население и признаха за независими Хървати, Макеония, Босна , Словения че даже и Косово тогава от ООН и Съвета за сигурност не реваха и казаха че всичко е законно. Еми и сега законно е Донецк, Луганск, Крим да са руски защото населението там за такова се определя и Русия с Путин не може да го остави да мизерства.

18

Анонимен

преди 2 години

Ооонето,нещо за Косово????

17

Двоен Стандарт ...

преди 2 години

А някой да е чувал за остров Гуам ? И това че местното население от десетилетия се бори срещу наложения от САЩ там американски губернатор ? САЩ имат на територията им военна база и смятат че това прави територията на тази страна тяхна собственост . ООН нещо да се самосезира ? Или не смее , за да не загуби така ценните доларови хартийки дето американците им ги насипват всяка година за да си мълчат..... А какво ли става с цяла една етническа група , държана ЗАД ОГРАДИ ОТ БОДЛИВА ТЕЛ? В РЕЗЕРВАТИ?

16

до 8

преди 2 години

само че в Кърджали и Разград никой не го спират фа си говори езика а и колко е турско самоопределящи се в тези райони.И трето, ердоган знае че тръгне ли да превзема кърджали, одринска тракия ще стане езеро от язовирите в Родопите. Това май не го знаеш.

15

Анонимен

преди 2 години

Гутериш не е ООН. ООН е съвета за сигурност. А там ситуацията е патова.

14

Някой

преди 2 години

нещо така да си спомня кога и как беше създадена Севернокипърската турска република?

13

Анонимен

преди 2 години

20.03.2008 г. България официално призна Косово - bTV НовинитеБългария официално призна Косово с решение на правителството, след вчерашната съвместна декларация на три от съседките на Сърбия Решението е съвсем закономерно и е резултат от една последователна политика за мир и стабилност на Балканите.

12

Анонимен

преди 2 години

всичките папагали ревнаха в хор. А за Косово нещо да кажат. А за тези 8 години коуто Украина не си мръдна пръста да даде някаква автономия на двата района. Явно има проблем и няма как да се върне старото. Поне си запази границите, макар с конфедерация или автономия. Наивници както винаги са урките.

11

Анонимен

преди 2 години

До ИсториятаСамо да те светна, че в Полша 1939 от една страна нахлуват Германия и Словакия. От другата страна СССР и Финландия. И си я споделят. Та говорим за история. Ама цялата, а не за изгодната ни. Индия, Пакистан, Афганистан, Хонг Конг, Сингапур, Южна Африка и т.н.

10

Хора

преди 2 години

Ако си бяхме си върнали Македония през 1989г.а не слугувахме и не слушахме враговете ни от вън,България щеше да е друга,сега не завиждаи те на политиците с топки.

9

Анонимен

преди 2 години

ЦЪНЦАРОВА КВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА

8

Анонимен

преди 2 години

Народа на Донбас се евакуира към Русия, не Украйна. Някой да му каже на тоя.