36

Анонимен

преди 2 години

По време на дебат в комисията по въоръжените сили в американския Сенат генералът от запаса Джон Шийън заяви, че клането в Сребреница - най-голямото кръвопролитие в Европа след края на Втората световна война, е станало по вина на холандските гейове.

35

Анонимен

преди 2 години

е за косове както казва в спомените си един американски генерал са виновни холадските гейове /в бук смисъл / не ударжали и побегнали

34

Анонимен

преди 2 години

я какъв е хитър вучич а нашите слугинажи , вместо да си извлекат поуките от историята ни карат да я забравяме ,НЕУТРАЛИТЕТ

33

Анонимен

преди 2 години

"има 85% от гражданите, които каквото и да се случи, ще бъдат на страната на Русия." Така е и в България. Ей, това не са процент или два, или 10 и 20. А задайте си въпроса защо е така.

32

ник

преди 2 години

До ДежавюПриятелю ти познаваш, ли великата руска държава??? Кой според теб определя световния ред...може би искаш това да е Америка, е сори тази инванзивна политика не се харесва вече на целия свят.

31

Анонимен

преди 2 години

Щом световния ред е друг да си вземаме Бесарабия, а не просто Кирчо да дрънка врели-некипили, щото току виж на хохлите са наскачали поляци, румънци, унгарци

30

Анонимен

преди 2 години

то световния ред сал едни искаха да са му господари, е сега малце се пообъркват нещата ама ша свикнат, иначе ша им се наложи на джендърите да си размърдат дупалниците пък на тях не им са ще, хохлата ако си мисли че някои ща идат да ги спазяват и да си развалят рахатлъка за тях много се лъже

29

Дежавю

преди 2 години

Както беше написал някой - "Когато Русия започне да се прави на велика накрая нещата завършват с купони за хляб"...Вярно,това няма да се хареса на "русофилите",но ние като народ трябва да защитаваме нашата Българска позиция,нашия национален интерес и да не се влияем от никакви "филии" и "фобии"....Нещата,които се случват не са на добре и аз мисля,че Путин не е прав.Тепърва ни чакат трудни години,заради манията на един малък човек,управляващ голяма и велика държава.......

28

до Ние

преди 2 години

С празна глава трудно се мисли. Милошевич избиваше хиляди несърби. Как ли не опитаха да го спрат. Накрая както с Путин се изредиха всички западни лидери да разговарят с него. Организираха Парижката конференция, за да се договорт за мирно разрешение и без убийства в Югославия. Той не отиде. ЗАТОВА НАТО ОТИДЕ ТАМ ДА ГО СПРЕ. Хванаха го и го изпратиха в трибунала в Хага. Това чака и Путин.

27

Ние

преди 2 години

На какво основание Американците нападнаха Сърбия и отцепиха Косово. На какво основание нападнаха Ирак и съсипаха цяла държава. На какво основание подкрепят една измислена държава Македония, и въобще за какви се мислят.

26

Анонимен

преди 2 години

Не наложите ли санкции на рашките, ще видите ЕС през крив макарон.

25

Анонимен

преди 2 години

Значи ще санкционират сръбския газопровод, дето го платихме от българския джоб. Трябваше Газпром да си го плати и той да си бере грижите за него. Винаги ще има предатели, които за шепа долари от руснаците ще ни предадат интересите.

24

Анонимен

преди 2 години

Разликата е, че ако ние поискаме да си вземеме нещо което си е наше(да не изброявам), нито Русия нито САЩ ще са съгласни. Ама нашите русофили си величаят деянията на Путин.

23

Биволъ

преди 2 години

До 1234, В Косово се водеше партизанска война, главорезите на Аркан колеха, изнасилваха и грабеха косовските-албанци. От своя страна те пък убиваха сръбски полицаи и жандармеристи. Кой можеше да се намеси там за да спре кръвопролитията?

22

1234

преди 2 години

Косово се отцепиха от Сърбия, САШ засипаха Сърбия с бомби, не защитиха цялостта й, Донецк се отцепиха от Украйна, САЩ защитават цялостта на Украйна. Двоен стандарт, стандарт според изгодата. Върви че им вярвяй.

21

анонимен

преди 2 години

Троянският кон да Балканите подкрепя руските данайци и кръвопийци.

20

Анонимен

преди 2 години

До Luben. А какво е отношението на САЩ и на ЕС по отношение на Македония? Защо говориш само за Русия? Ние не сме любимците на големите, но е добре да четем повече история, най-малко и заради дедите си! Ние не трябва да сме магарето!

19

НАПРАЗНО ПРИТЕСНЕНИЕ

преди 2 години

Каквото и да се случи в лагера на феодалите, последната дума ще бъде на Пентагона, защото мужиците с примитивните си оръжия ще нападнат не Украйна, а Америка, за да бъдат сразени с неуловими ракети от космоса. Жалко за невинните души, които ще загинат. Така ще стане, че военнопрестъпниците няма да отидат в Хага, а направо в небитието...

18

Анонимен

преди 2 години

Е, Тито си беше прав. Не се имаше с Москва. През 1951 другаря Тито моли 6-ти америски флот да влезе в пристанищата и, защото го е страх от съветска инвазия. Разбирам го и другаря Вучич, не е лесно. То не става като в онзи виц - и към тези, и към тези. Няма как.

17

Luben

преди 2 години

Речта на Путин, особено в частта история на Украйна, развързва ръцете на България по македонския въпрос. *** изгърмяха аргументите си за защита на македонизма. Остават им само "аргументите" на русофилстващите предатели в България, които се извъртат от една в обратната теза според командата и интересите на Кремъл. Време е на русофилството в България да се погледне през лупата на националната сигурност и се обяви за държавна измяна.