66

перко

преди 2 години

Киро от теб по голяма провокация няма! Ти си срам за България.

65

ББ

преди 2 години

ами ако не осъзнаете,че ситуацията в която се намираме е режисирана,и много "патриоте" насаждащи омразата като ценност,външни сили налагащи влияние,ченгета хранещи се от това ви "съветват" да се мразим и да се държим несправедливо един към друг,погледнете англоговорящите каква сила са и...славяните...и путин ще ни обединява през скъпа газ,със заплаха с ръждясалите му ракети от СССР,с геноцид и тормоз...Бог да пази САЩ!!!

64

Анонимен

преди 2 години

Какви ги сънува тоя. Нашия си събу гащите публично.

63

?!?

преди 2 години

Представете си як с тъмна кожа северномакедонски *** с черни ръце го хваща приятелската за раменете на заден план. Дали нашия ще го махне от снимките?

62

izh

преди 2 години

Нещо медийните сценаристи скриха Фуражковия от публични изяви, щото корпорацията на която той е лице няма изгода от черните точки на харвардските ментържии, нищо че основните печалби от скока на цените им отиват в джобовете. Очаква се да има още един скок на цените / доста по малък/ , но това ще стане когато народеца изпадне в по дълбока апатия и безверие. Още е рано, че може някой да да ги поведена бунтове, а това вреди на приходите

61

Анонимен

преди 2 години

Баси темерута, даже не се усеща какво прави.

60

Анонимен

преди 2 години

Македонци са 200 хиляди роми, 50 хиляди сърби, 50 хиляди власи, и 100 хиляди турци 100 хиляди други. Останалите са 800 хиляди албанци и 100 хиляди българи по паспорт.

59

ха пердето

преди 2 години

ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАГЛЕЦ , КОЙТО СМЕ ИМАЛИ! ДА ОТРЕЖЕШ КОЛЕГАТА И ПОСЛЕ ДА ВИКАШ "КОЙ МИ С.А У ГАЩИТЕ" Е НЕ САМО НАГЛО, НАПРАВО "КЪРТИ МИВКИ"! НЕ ЗНАМ КОЙ Е ИЗРАБОТИЛ СПИСЪКА С ПОДОБНИ, КОИТО ДА НИ ЛЪЖАТ С "ПРОМЕНИ" 30 ГОДИНИ, НО Е ВРЕМЕ ТОЯ НАРОД ДА ПОУМНЕЕ....ИНАЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ПОЧИТАМЕ ЛЕВСКИ И БОТЕВ...

58

Анонимен

преди 2 години

Петко няма цел и затова му куца работата.

57

Анонимен

преди 2 години

Този както е тръгнал все лоши работи прави за РБългария.Незнам къв е обаче се одупва на всеки

56

Анонимен

преди 2 години

В заманя срещу федерация България може да се съгласи на автономия и македонски парламент в Охрид и македонска тв в България.

55

Анонимен

преди 2 години

Може федерация на България и СМ но тогава остава проблема с албанците. По-добре да се раздели СМ на северна- южна като българите и македонците се отделят в южна със Струмица Битола и Охрид а албанците са в северна със Скопие и Тетово. Северен Епир на Албания също може да се купи или замени от България и излезе на Средиземно море при Курфу.

54

преди 2 години

Голямата промяна? Големите ценности?Най-цветния пример - Румен СпецовНеобезпокояван и неразследван. Всички сте крадци и продажници, а не държавници. Провокации??? Къде бе Кирчо??? Брани имтереса на България, а не на господарчетата ти отвъд океана.

53

Скрий се предател!

преди 2 години

Нямат срам нито Петков, нито Радев - американски лакеи! Петков иска за малко време с кумици, кумци, любовници и приятели да откадне каквото може. Но, това му е малко! Готви се да предаде българската история и интереси, да пробута под масата истанбулската конвенция и американски войски и атомно оръжие в България!

52

Анонимен

преди 2 години

Освен като независими македонци може и да влезнат и като бг македонци в България и после в ЕС. 2 начина за влизане имат и втория начин е полесен. Влизат по втория начин в ЕС.

51

Днд

преди 2 години

На кое казваш провокация, Кирчо? На желанието за справедливост? На доказаните исторически факти ли? Бъди държавник! Не продавай България! Но май май точно с тази мисия се пръкна хей тъй от нищото.

50

Анонимен

преди 2 години

какви провокации бе човек,откакто си се появил постоянно правиш някакви неориентирани грешки и после се обясняваш като ощипана мома,май не осъзнаваш ,че не излагаш само себе ,а цяла България и ако човека не е чел Чехов ,трябва ли да го махаш от снимката???

49

Анонимен

преди 2 години

До Киро Манделата За да влезе трябва да признае след 1944 г. че са българи и след 2019 г. признае че е грешка на НАТО че ги прие като Северна Македония. Може да влезнат и като бъдеща бг република Северна Македония (ББРСМ).

48

Анонимен

преди 2 години

Ами прав е ... и в България, и в Македония има много ретроградни сили, родени по времето на комунизма и съветския съюз, и мечтаещи за нов комунизъм, и нов съветски съюз ... просто защото друго не знаят.

47

Анонимен

преди 2 години

До - - - Защото Баце е много грамотен - - - именно, Баце съшо беше глупав като магаре, искахме промяна, истинска промяна. А не същият *** да ни управлява, само с разликата, че имал некви хартийки от Харвард. Не искам нито Боко, нито тия фанфарони, а хора, които наистина могат да оправят тоя батак.