118

Васил Жеков

преди 2 години

Ами щом причината според Иван Костов е: "Цените в България произтичат директно от тази криза, в която се намира европейската система за сигурност - има несигурност и затова те растат", посочи още бившият премиер" да разбирам ли, че споделя желанието на Русия да се подпишат на хартия договори за европейска сигурност, както предлага Русия?

117

Мавритания

преди 2 години

Новини и мнения от циангackaта махала.

116

ПорЦелан

преди 2 години

Лош пророк. Путин вече призна двете републики и подписа договор за помощ и сътрудничество с тях.

115

Слепият Командир

преди 2 години

С русата коса, сините очи и жълтите зъби

114

Анонимен

преди 2 години

Абе гледай си теменужките и дакела. Трябва да ти забранят публично да говориш , само лъжи . Балкан даде за десет милиона с 20 пътнически самолета глупецо. Ще нахлуе не ами пушак ще се вдига . Кво ще му наложат санкций? Има за 140 млрд договор с Китай за износ на Газ. Спира в Европа газа и лапат сички. Китай колонизират Африка , и пазар имат. Квото си иска може да прави. *** продажния келемар

113

Гост

преди 2 години

Не му чета коментарите, но ми става ясно, че щом този толкова често се появява, значи още има какво да се съсипва. Всъщност неговата цел е да унищожи държавата и да я заличи от картата на света.

112

зАз

преди 2 години

Единствената причина/повод поради която Путин би да нахлул в Окраина, е да защити местното население от бандеровския геноцид и произвол.

111

Анонимен

преди 2 години

Ти ще кажеш те да го провокират пък той ще трае а???

110

Анонимен

преди 2 години

То и Сталин така си е мислел за Хитлер.

109

Анонимен

преди 2 години

Костов има много грехове.Ако не дай си Боже нещо се промени в БГ-тото, него пръв ще го провесят да съхне на въжето.Много мераклии ще се явят да му ритнат столчето.

108

Анонимен

преди 2 години

Слушах интервюто - интересно беше да чуеш, как индивид, преподавал политикономия на социализма и женен за партийна секретарка, пропагандира как сме правели прекалено малко, за да се харесаме на НАТО. И развиваше някакви простотии, как цялото НАТО трябвало да обяви война на Русия. Изобщо има хора, които след определена възраст изобщо не трябва да се пускат по медиите.

107

Пак

преди 2 години

ли, въ ъй. Откъде изпълзя тоя артикулационен инвалид, тоя звонковия.

106

Анонимен

преди 2 години

В момента в Интернет се предава директно съвещание на Путин със съвета за безопасност относно общата ситуация в Украйна и дали да се признаят официално ЛНР и ДНР. В нашите вестници ще прочетем ли скоро това?

105

Е те

преди 2 години

Този *** загроби и разпродаде България .....................................

104

Анонимен

преди 2 години

А според мен сега е момента да напуснем сатанинския съюз нато. Няма да воюваме за чужди интереси. Въпреки, че в Украйна има доста българи. Ми да си додат, а не да киснат там.

103

До анонимен 128

преди 2 години

Много правилно,обаче той приватизира цяла България за жълти стотинки.

102

Анонимен

преди 2 години

Този е от "газовите ***", които смятат да купуват случайни количества газ, без дългосрочен договор. Цената за "газовите ***" ще е винаги висока.

101

Анонимен

преди 2 години

Пазарна икономика, борса. "За бога, братя, не купувайте газ". Защо токът поскъпна? Заради Русия или заради Западна Европа? Диверсифицирахме износа си на газ и сега можем да продаваме газ на всички държави и цените в България да се вдигат.

100

Анонимен

преди 2 години

Той СЪСИПА здравеопазването! Как смее да се показва?!

99

Злобар

преди 2 години

Тоя от време на време все изпълзява от баровската си дупка построена от орязаните пенсии на хората , да ръси никому ненужните си врели-некипели .