92

Анонимен

преди 2 години

Почти повярвах,че украйнците са нападнали. До утре ще пише,че напредват към Москва.

91

Артилерист

преди 2 години

До Ba4o: Според тебе как работи артилерийския снаряд? Взривява се отвън ли???

90

Анонимен

преди 2 години

Краварите са го подготвили списъка за да улеснят Русия.

89

Лъжат

преди 2 години

*** освен да лъжат и крадат друго ме могат.Техното Жуже открадна от чужди държави Абхазия, Осетия, Крим, Донецк, Луганск. Сега техното сборище на жижета в Кремъл се опитва да узакони кражбите. Нещастни и лъжливи съветски крадци.

88

Ba4o

преди 2 години

ама то се вижда с просто око че тая колиба е взривена от вътре, вижте стените на къде сочат- на вън. Ако беше оцелена от артилерия щеше да е на трески . Баси простите ***

87

F-off

преди 2 години

Хайде, пак стари номера, на ушанките и *** ..... Оная *** Марчето, сега ще я пратят,да цвили лъжи на умряло, пред микрофона

86

Анонимен

преди 2 години

Същата работа като Полша през 1939. И те горките искали да завладяват Германия, но храбрия немски народ им се опълчил. Хитлер бил "принуден" да отговори на агресията и затова завладял почти цяла Европа - по инерция. Не че искал.Съвременното джудже *** и то явно с големи амбиции. Да завладее света не може, но поне да го унищожи - да. На това са способни мужиците. Нищо градивно, само разруха и смърт.

85

да ви светна

преди 2 години

До запознат: дават го и по всички федерални руски канали!

84

Анонимен

преди 2 години

Точно в момента тече заседание на съвета за сигурност на Русия за признание на ЛНР/ДНР. Предава се директно в Интернет. Журналисти, напишете сензация! Ама надали.

83

запознат

преди 2 години

В момента в Интернет се предава директно съвещание на Путин със съвета за безопасност относно общата ситуация в Украйна и дали да се признаят официално ЛНР и ДНР.

82

Анонимен

преди 2 години

Информация няма.Има само Дезинформация .Очаквам скоро да кажат че Украйна е бомбардирала Кремъл.

81

Анонимен

преди 2 години

Това повече прилича на селска външна тоалетна.

80

Анонимен

преди 2 години

Колхозниците вече и нагласени провокации не могат да правят .....

79

До 95

преди 2 години

И аз така мисля. Търсят си официален повод ьа агресия. Нищо ново под слънцето - нрмците така са влезли в Полша, американците започвата войната във Виетнам след морски инцидент, после имше оръжия за масово унищожение в Ирак,химически в Сирия.... Стой, та гледай е ситуацията... Големите си правят каквото си искат, без значение дали руснаци или американци.Жалко,че ние като българи едва ли не генетично обичаме и боготворим руснаците, а те си гледат интересите. Жалко, че Европа е енергийно зависима.

78

Хах

преди 2 години

Граничен пункт. Техника и чудо. Нещо хич не мяза да е ударен от снаряд. Това видео на съборена от вятър колиба интересно кой го е правил

77

За

преди 2 години

До просто съобщавам: Балтийска Републиканска Партия гуглата не знае нищо! А както всички знаем на този свят не съществува нищо което гуглата да не знае. А щом гуглата ме знае за него, значи не съществува!

76

Този ли бре?

преди 2 години

До просто съобщавам: Вадим Петров е известен чешки пианист, композитор и учител, почитан патриарх на чешката класическа и популярна музика. Автор на над хиляда музикални произведения. Носител на наградата "Златна нимфа" за най-добър саундтрак за филми и телевизионни сериали.

75

Глупости и смех

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ САМИ СИ ВЗРИВЯВАТ КОЛИБИТЕ ОТ СЛАМА..... А, ПОСЛЕ ОБВИНЯВАТ УКРАЙНА, ЗА ТОВА!!!!

74

Соросоидчета,

преди 2 години

колко ви плаща Сорос на пост?

73

Анонимен

преди 2 години

А това е някаква колиба.