41

За 2026-8г.

преди 2 години

през 26-28г. БВП на България ще е около $100 млрд , а населението ще е 6 мил тогава ще стигнем $17к на глава от населението.

40

Браво

преди 2 години

Браво за добре написаната статия, никъде не намирам информация за БВП на глава от населението 2021г и прогнози за 2022г. Интересно ми е щом гоним 76 млрд в момента делено на население от 6.5 милиона излиза около $11 700

39

Анонимен

преди 2 години

Като има разтеж защо ще взимаме заеми ?

38

Днес да не е

преди 2 години

1 април?!?

37

Кико

преди 2 години

Каза го Кокорчо! Горко ни!

36

Русенец

преди 2 години

Този добре ли е или е пиян. Напомня ми за една стара приказка, че преди 9 септември е била на ръба на пропастта, а после направи широка крачка напред. Сега сме в същото положение. Заплатите са замръзнали /без депутатските/, цените растат главоломно. Явно е вършил мозъкът в главата на този "експерт". Хората са гладни, мрачни и готови да крадат и убиват /пример - отнетия живот на аптекарката/. Явно кризата е свършила за този анализатор, след като е получил хонорарара си този пасквил. СРАМ И ПОЗОР!

35

Гошето

преди 2 години

Лъчезар Богданов е платено ***. Такава пропаганда не е имало от времето на соца.

34

Пешо

преди 2 години

Без да съм експерт, си знам: лъжат, за да не паднат от власт.

33

анонимен

преди 2 години

Правилна статия. При нас се строят много фабрики. Промишленото ни производство никога не е било толкова силно. Благоустрояваме бързо нашия град,правим нови зони за отдих. Тези темпове са от скоро,от 2 години. Имаме чудесен кмет. Нашия град е ЯМБОЛ.Също преди 2 години бяхме 17-ти по заплати,а вече сме 10-ти от 28 области.

32

Стига бе,

преди 2 години

...били качили БВП ? Ами как няма да е нараснал, като събират данъци и акцизи при далеч по-високи цени! И вместо да го върнат обратно в бизнеса, за да намалят инфлацията, те се бият през гърдите колко пари събрали! Извратена работа! И защо все сравняват "растежа" с 2020 година,като всички знаем, че тогава цялата икономика беше блокирана!

31

Анонимен

преди 2 години

Няма растеж. Не са преведени нито една стотинка на бюджетните институции. В училищата и детските градини няма преведени пари за заплати от миналата година. Слово ще ги бият с павета новите МОШЕНИЦИ ОТ КОАЛИЦИЯ КИЧ - КОМУНИСТИ, ИЗМАМНИЦИ, ЧАЛГАРИ.ОСТАВКА!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Лъжа и измама. Елате в Пловдив и вижте как ежедневно фалират. Хората се изнесоха и закатанчиха много обекти. Заради скъпия ток има масово фалити. Радев и ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО копаят дъното. Няма растеж. Безработните са с ръст. Има растеж само на безработните. Нямам представа за други части на България как е. В Пловдив "СИТУАЦИЯТА Е В МНОГО ЛОША СИТУАЦИЯ" .

29

анонимен

преди 2 години

Имайте милост, бе хора! Какъв растеж, като нямаме бюджет, заплатите не са мръднали, а цените на всичко са полудели! Докога ще се гаврите с нас, управляващи и "финансови експерти"?

28

Анонимен

преди 2 години

Днес БГ , колко работеши има в този Институт по Пазарна икономика ? Като почне войната и спрат газа така ще се оправим сексуално че свят ще ни се завие .. Този умник дано не гланцирана дипломата му за визше !

27

Анонимен

преди 2 години

Това виц ли е?

26

Анонимен

преди 2 години

ТО БИВА ФАНТАСТИКА...

25

изнервен

преди 2 години

Ха-ха, къф е тоя "експерт"? Какъв растеж бе, оххлюв, всичко е в застой, фирми фалират, хората обедняват и държавата върви към катастрофа. Ненормалник.

24

извод

преди 2 години

тоя ненормален ли е или иска с трици маймуни да лови?

23

Анонимен

преди 2 години

Някой е убил 17 патици в Благоевградския парк Бачиново

22

хахахах

преди 2 години

Да и ядем доматите с колците . Растеж има , *** ми е в гащите