100

Анонимен

преди 2 години

Кравария винаги печели. Нали са режисьори на филма. Един беден режисьор не съм видял.

99

българин

преди 2 години

Ха-ха. Сигурно американските *** са по-приятни за ***...ами лижете ги. Американците не са донесли нищо добро никъде по света. "Външнополитически" интереси на САЩ...ха-ха....НАТО идва в Черно море и в Украйна, а не Русия в Мексико. Стига глупости от платени журналисти и ***-политици, поне научете малко история и четете всички източници на информация, не само поръките на БайДън.

98

Товарищ Ленин

преди 2 години

По отношение на мумифицираната скумрия байдън е смешно и нагло да се говори, че желае демокрация и подобни бля-бля. Личният интерес на дъртака е, синчето му да изкарва някой друг долар на гърба на руснаците и хората в Украйна от транзита на руски газ към Европа. Така де, дрогата е скъпо удоволствие, а момчето на татко има силна нужда от нея.

97

Товарищ Ленин

преди 2 години

Статията е пълен ***, писана от зависима журналюга! Впрочем, за срам на професията такива са повечето днешни драскачи. Не че Путин е цвете, но глупостите, написани в началото за него наистина граничат с идиотизъм. Путин здесь непричом! Сложете на негово място кой да е руски император или държавник (може би с изключение на пияндето-клоун Елцин) и аз се обзалагам, че реакцията по отношение на т.нар. държава Украйна, както и към стара Европа и САЩ щеше да е същата.

96

FMC

преди 2 години

Путинофобе, нека го погледнем и от добрата страна. Ние да прилапаме Македония и Сърбия :p Жащо винаги го гледате от лошата страна. Ами погледнете го от добрата-възстановяване на Българската държава от времето на Симеон Велики.

95

Анонимен

преди 2 години

Добрата новина е, че това е краят на пландемията. Сега ще носиме бронежилетки вместо маски.

94

Втори Чернобил

преди 2 години

До Анонимен 113 Но тогава руснаците ще се сблъскат с втори чернобил защото при една инвазия украинците няма какво да губят и след като Русия иска земята им ще я отровят като взривят Запорожката АЕЦ която е 5-та в света с 6 енергоблока, а Чернобил ще им се стори като огън в камината в сравнение с тази авария! Но ако тръгнат от север ще взривя останките четвърти блок на АЕЦ Чернобил!

93

На Юг

преди 2 години

На юг има един дето иска възстановяване на Османската империя и като вижда, че на изток им се разминава всичко като нищо ще пресече границата и ще прилапа едни 111 000 квадратни километра, тогава да видим путинофилите какъв вой ще вият, че това е нарушение на суверенитета ни ама сега защитават нарушаването на държавните граници на Украйна!

92

Анонимен

преди 2 години

Путин не го интерисува Донецк и Луганск.Путин иска Киев.

91

Анонимен

преди 2 години

Путин разбра, че целта е блокирането на "Северен поток", който още септемри миналата трябваше да работи и нямаше да има газова криза и "дива"инфлация. Американци и англчани ще насъскват Украйна и после пищят: "ама той ни ритна кучето". И Байдън, и Борис Джонсън ще ни осигурят"еФтин"втечнен газ. Явно американските служби държат европолитиците яко за шията с нещо, за да води Европа такава самоубийствена васална политка.

90

Анонимен

преди 2 години

"Всеки опит на Русия да се прави на велика завършва с купони за хляб."

89

Анонимен

преди 2 години

Сега спокойно може да нахлуем и ние в СМакедония да защитаваме там някого, с Шкембо Байрактар начело, седнал гордо на първия танк, и Джамбаз ефенди, клатущкащ се зад последния.

88

Анонимен

преди 2 години

САЩ!Украинците ще бъдат докарани до просешка тояга.Те и сега са много бедни.

87

Анонимен

преди 2 години

Кой има полза от тази война в Европа? Това е въпросът. Милитаризацията през последните години, дрънченето на оръжия, бруталните локални войни, финансовият глобализъм и печатането на пари; ковид кризата, която унищожи икономиката и обществото... През последните години думата "мир" просто изчезна от речника на политиците. Голямата война е неизбежна. Тя си е част от "демокрацията", криза.

86

СП

преди 2 години

Факт е, че Русия нахлу в суверенна държава, с която има договор определящ границата между Русия и Украйна, под предлог, че защитава руснаците, които живеят в Украйна. Утре Русия може да нахлуе в България под предлог, че защитава интересите на руснаци купили имоти в България, или в друга суверенна държава, в която живеят руснаци. Ами, ако Турция, по почина на Русия, нахлуе в България и окупира части от България? Русофилите ще подкрепят ли агресията и нарушаването на суверенитета и договорите?

85

Джон

преди 2 години

Виждам че в България западната пропаганда не успява да промие мозъците на всички българи. Е разбира се има едни 5-10% с нарушени ментални способности заради западна пропаганда но така е всяко стадо си има черни овце.

84

And the winner is...

преди 2 години

САЩ и нейния съюзник Гана.

83

Иваме

преди 2 години

И една потънала подводница на твърдо гориво.

82

анонимен

преди 2 години

Да палиме двата танка и да тръгваме към Москва.Пасито да е в първия.Абе два ата като се рита магарета да мълчат

81

14-ти януари

преди 2 години

Доколко и с какво право Великобритания продължава да се нарича така? По какво Наглобритания се различава от васална слугинска България? Та те и двете постоянно правят едно и също: питат учтиво какво иска Вашингтон, след което следват указанията и инструкциите.