13

Явор

преди 2 години

Много е просто: Да им се отнемат книжките. Абе едно такова *** уби Милен Цветков бе, МВР какво чака?!

12

toti

преди 2 години

Ами що невземе сада да им поръча по един обяд с една малка гроздова,че не са обили някой!!! СРАМОТА и безхаберие да се правят актове и водят *** дела с години,вместо да се пратят на попправителен труд за 6 месеца да им дойде акъла!!1

11

до 9

преди 2 години

Според мен София не е 1 700 000, а поне 3-4млн, че може и повече. Това е когато гледам от към Витиня. Ако се кача на Витоша е по-малка, към 1,5млн, така на око. Иначе според НСИ е 1,2млн, ама те не могат да броят, а ти сигурно си ги преброил хората и то точно.

10

.

преди 2 години

До Анонимен 3 - масово катаджиите си затварят очите за някои неща, други пък искат някой лев, но мнозинството от тях хванат ли те пил - нямаш шанс. От гледна точка на съвест това е въпрос на принцип и отговорност при тях.

9

Всички

преди 2 години

знаем как действат тестове за дрога на КАТ - показват седмица назад и всички видове антихистамини и медикаменти съдържащи псевдоефедрин!

8

Анонимен

преди 2 години

184 потенциални убийци по пътищата и още толкова не проверени..,после се чудете що мрем. Ще се свърши България и без ваксини. *** !!

7

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия актове. Прибират "шофьора" барабар с колата и в зависимост от количеството, минимум от 1 месец до 3г. обществено полезен труд - да чисти магистрали и градинки.

6

Анонимен

преди 2 години

Тука малко го има и наследството от комунизма, щом съм те спрял, все за нещо трябва да ти напиша акт. Мен ме спряха за забравени светлини (колата не беше моя) и ми написаха фиш. В него пишеше "забравени светлини и документи на колата", а това не беше вярно. Чаках 40 минути да ми напишат фиша.

5

Анонимен

преди 2 години

От 2000 проверени коли 184 дрогирани или пияни, 10%. *** и държавата. Я по-добре и аз да се изнасям, докато е време

4

Анонимен

преди 2 години

Б.лгаристанеца е наркоман и алкохолик кво очаквате !

3

Анонимен

преди 2 години

Злите езици говорят че схемата е едно към три. Едно за държавата,три за джоба,да има,че то на една заплата кара ли се. Лов, риболов,къщи ,вили,жени, децата,с два бона заплата кара ли се.

2

Анонимен

преди 2 години

Няма да е лошо да се работи по-често по този начин. Смятайте каква папл-ач се движи по нашите улици щом за 1 уикенд са изгърмели 200 човека!

1

Данчо полицая

преди 2 години

Половината от тия аз ги глобих.