42

Анонимен

преди 2 години

Тц...тц. Какво откритие само!

41

Анонимен

преди 2 години

ХОХЛИТЕ ДА СИ ПОМИСЛЯТ. НЯМА ГАЗ А СЕГА ЩЕ СЕКНАТ И ВЪГЛИЩАТА.

40

Анонимен

преди 2 години

Украинците трябва добре да пазят останалата територия. Крим и Донбас са загубени каузи. Украйна също има интерес да воюва в Донбас с Русия, а Запада да плаши със санкции и така да спира нови руски окупации. Това ще е постоянен конфликт. Как ще се развие? Русия и Украйна ще говорят за мир, но ще воюват в Донбас. Украйна ще пречи на усвояването на Донбас чрез артилерията. Русия може да поиска капитулация на Украйна чрез атака на Киев.

39

До ристе

преди 2 години

Ние сме в НАТО - Северноатлантическият съюз и ЕС. Ти сигурно пишеш от Виена или Франкфурт колко лошо е в ЕС и колко велика е россия. Защо не събереш багажа и отидеш в сибир? Или може да отидеш да помагаш на донецките бежанци, които са наблъскани като сардини в училищни салони без тоалетни и елементарни условия. Изпрати им пари, покажи съпричастност. Или така със списване от гнилият запад го караш?? В България е пълно с такива. Не са стъпвали в блатная, но тук пишат от дивана.

38

Христо Христов

преди 2 години

Да припомня, че от първия атлантик Соломон Паси, до съвременните атлантичедки тро'лове, ВСИЧКИ и ВИНАГИ са работели за БСП и ДС, защото ВСИЧКИ атлантици, ДО ЕДИН произлизат от БКП, и работят СРЕЩУ България.

37

долу сащ

преди 2 години

Косово обявява независимостта си на 17 февруари 2008 г. и е призната от Република България и други държави, 22 от които са страни-членки на ЕС (Европейски Съюз), както и от САЩ и Канада и Австралия. През октомври 2008 г. по инициатива на Сърбия ООН сезира Международния съд в Хага с искане, той да се произнесе, дали едностранно обявената независимост от страна на Прищина, не противоречи на международното право. На 22 юли 2010 г. съдът излиза с решение, че този акт не е в нарушение на международното право.

36

Христо Христов

преди 2 години

До Soru/49откога пък безродните атлантици се загрижихте за България?! Ако идете ВСИЧКИ некадърни и мързеливи атлантици в Атлантика, България ще се оправи много бързо, свободна и везависима на способните и работливи хора.

35

Анонимен

преди 2 години

Украйна е огромна държава. Ще загуби руски зони на влияние. Не може да ги управлява. Преди да правиш преврат, да палиш и убиваш руснаци по заповед на САЩ, трябва да знаеш какво ще последва.

34

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че в Киев не могат да осъзнаят, че Украйна има твърде голяма територия за броя на украинците, които живеят в нея. Половината население са или руснаци, или рускоговорящи. Източно от Днепър украинци почти няма. Украйна това е Галиция. Да си се отделят в самостоятелна държава и това е.

33

Христо Христов

преди 2 години

Русия отдавна си изби разходите по СП2. ЕС тепърва ще трябва да плаща 5.5 милиарда обезщетения на Шел и сие инвеститори.

32

Soru

преди 2 години

Русофилски мозъци изветрели, вие хубаво се пенявите как луганск и донецк били руски, ама дали навързваме нещата? Ако утре Кърджали и Делиормана решат да се преброят, а Ердо ги признае сигур О пак така ще сте много въодушевени тук, а?

31

Анонимен

преди 2 години

В Луганск и Донецк е много вероятен "сценарият Косово".

30

Глупости без край

преди 2 години

Ние нали понеже си решихме всичките наши проблями, като си турихме начело един фигурант и един инфантил и затова сега спокойно даваме наклон на онази работа на Путин... Смешняци.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 - Може би човекО си има изворче с водород.

28

Поп Грую

преди 2 години

""В Луганск и Донецк болшинството от населението е рускоезично, с руско гражданство и руско самосъзнание." - И ко прайми сига? Що така, бе Миленчо? Значи може говедарите да нападнат Сърбия, да я бомбардират, да откъснат територии за косоварите, а Путин да не може да помогне на НЕГОВИТЕ ХОРА??? И ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕ, БЕ??? Крим руснаците си го ВЪРНАХА без *** пушка и краварите се нaacpaxa! На всички ни е ясно какво е ООН, кого обслужва и защо си затваря очите! Само русофрен иците неразбрали...

27

Анонимен

преди 2 години

ДНР и ЛНР няма да бъдат приети в Русия. Ще ги признаят (вероятно в границите в които е преминал референдума за независимост). След това ще ги присъединят към ОДКС и ще влязат миротворци.

26

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА СЛАВА ВЕЛИКА РУСИЯ ИСКАМЕ В РУСИЯ НЕ ИСЩАМЕ ЕВРОПА И НАТО ЩЕ СЕ БИЕМ ЗА РУСИЯ ДОЛУ НАТО

25

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Велика Русия да ни освободи България загива хора да живее Русия

24

Анонимен

преди 2 години

Ако признаят откраднатите територии... утре ще се събудим във война. Едвали ли Украйна, ще се съгласи.

23

Анонимен

преди 2 години

Русия да признае довечера и Косово тогава :)Каква е разликата? Че едното не е тяхно ли.Лицемери крадливии