70

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е РАБОТАТА МЛАД ЛИ СИ ИЛИ СТАР !!!ХОРАТА СА ГРЕШНИЦИ И КАТО СТАВАТ НА ГОДИНИ - САТАНА (ДЯВОЛА) ГИ ПРИБИРА - ПОДЛЕЦИТЕ ПИШАТ ЧЕ Е КОВИД - МОВИД няма такова нещо - всичко е е измама и лъжата на Дявола да ви предупредя ако не се оплете всички ще ви вземат дяволите!;)Четете Книгата на Мормон - само това ви е спасението !

69

Amanotavanta

преди 2 години

E и , и ,и кой остава излъган ?Фантастичните филми стават реалност.Някой иска ли да играе на Хупла ?Колко време ви трябва да разберете ,че ви прицакаха и ще ви вземат всичко ?Много ли ви се вижда ,да прочетете една книга - Книгата на Мормон ? Твърде заети с бачкането и ракийката след работа ? Рано или късно ще разберете цената на вашето нехайство!Покайте се !!

68

Серос Устатос

преди 2 години

Айде Серос Устатос на малякосите.

67

Анонимен

преди 2 години

Браво на гърците, а при нас точно обратното - дават пари за ваксинация на пенсионерите. Е явно моркова не помага, да опитат с тояжката.

66

И

преди 2 години

ако вече са преболедували защо трябва да се ваксинират? Да отчитат бройки ли? Общоизвестно е, че ваксината е срещу първите варианти на вируса и действието ѝ трае точно 3-4 месеца. За какъв *** трябва преболедували да се ваксинират, че и да ги глобяват!

65

До Въпрос на гледна

преди 2 години

Застаряло население при Ковид-19 означава висока смъртност при равни други условия. За смъртността от Ковид-19 е интересно даде направи други изследване - сравнение между държави за смъртност по възрастови групи. Примерно дали сред заразените на 70-74 години смъртността е различна в различните държави.

64

До Въпрос на гледна

преди 2 години

Не виждам за София и Копенхаген процента на повишаване на смъртността да е един и същ. София 27%, Копенхаген 2%. За раждаемостта след Втората световна война. Колко години след войната? Най-много 10 години, а това са хора на възраст над 67 години, които на брой стават все по-малко от предишните възрасти. За България не там е проблема, а че малко деца се раждат и сме със застаряло население.

63

Въпрос на гледна .

преди 2 години

Прав/а си, нищо не ми се разбира. Опитах се да кажа, че смъртността в София и Копенхаген последните 2г се е покачила с еднакъв процент. Разликата е че тук масово пишат хората умрели от корона, а в Копенхаген ги пишат умрели от истинските им болести въпреки болни с корона. Хубаво е да се спомене, че след световните войни в Европа 1945-55г има бейби бум и че високата смъртност при 75-85 годишните е следствие на високата раждаемост. Като цяло до 70г всички сме чао, така че няма драма

62

Анонимен

преди 2 години

Че там не почнаха ли да обстрелват продажните си политици? Какво чакат още?

61

До сто

преди 2 години

Явно не си наясно. Кой се регистрира като починал от Ковид-19 е по препоръките на СЗО, които всички държави ги спазват. Колкото до кой се водил ваксиниран и кой не, поне не се излагай с приказки чути от една жена в трамвая каза. Ваксиниран е всеки с две дози от двудозова ваксина или една доза от еднодозова ваксина. Няма никакво значение за статуса колко антитела има или колко време е минало от ваксинирането.

60

Анонимен

преди 2 години

До Един Българин"апетитни лекарки под 30" - толкова ти е акъла и обноските. Да си чувал, че за лекар се учи 6 г и после 6г. специализация? А да си се питал защо последните 30 години гърците си имаха любовници румънки и българки , а не обратното? Явно си някакъв 15 годиншен ананист и дотам.

59

Да се обади

преди 2 години

някой от Гърция и да каже как е в действителност. Щотооо, от византийци да вземат, малко е съмнително...

58

Анонимен

преди 2 години

да живее най-старата демокрация

57

До взе да кажа

преди 2 години

Имам един много слооожен въпрос. При 100% ваксинирани ти искаш да няма заразени ваксинирани ли? А кой тогава да се зарази. Над 50000 заразени на ден имат примерно САЩ, Индонезия, Япония, Франция и други и какво от това? Не знам къде са над 90% ваксинирани, а на това отгоре е с десетки хиляди заразени на ден. Би ли дал пример, поне един.

56

сто

преди 2 години

Дори хора с по 2-3 дози напоследък ги водят за наваксинирани починали само защото "не са развили достатъчно антитела". Такъв вид стъкмистика за нищо не става, пък вие си спорете, колкото искате....

55

сто

преди 2 години

До 64 Човека иска да каже, че само в БГ човек с ковид и диабет се води починал от ковид, докато на запад ще се води за починал от диабет, особено ако е ваксиниран. Тази промяна в отчитане на починалите от ковид на запад я въведоха началото на миналата година с ваксините.

54

язе да кажа

преди 2 години

До Анонимен 61 Ваксата НЕ предпазва от заразяване, затова във страни с по 90-95% ваксинация имат по 15-20-50 хил. заразени на ден, предимно ваксани. Това ако е "предпазване от зараза" ....

53

Анонимен

преди 2 години

Точно пенсионерите да ги наказват с глоби не знам какъв изверг трябва да е този дето го налага.

52

До Въпрос на гледна

преди 2 години

Нищо не ти се разбира. Какво значение има как се покачва смъртността, дали като да ги регистрирали от Ковид-19 или от диабет, когато се покачва общата смъртност, а в България това покачване е два пъти по-голямо от регистрираните със Ковид-19? Значи половината починали от Ковид-19 ги регистрират като починали от диабет и т.н 38% покачване София и 2% Копенхаген кое на кое е пропорционално?

51

Анонимен

преди 2 години

Всички дъртаци над 20 години трябва задължително да се ваксинирате. Който дъртак не се ваксинира по 100 евро глоба на месец, както правят гърците.