24

АНОНИМЕН

преди 2 години

Затваряйте и протестирайте колкото щете ,сега такъв министър КУЛТУРОГЕН на културата имаме ,че изобщо няма да разбере какво правите.

23

Галерист

преди 2 години

До АнонименБългарина не иска да има " от Бога владетел над многото българи", а иска да гласува, за да си има Бойко, Муню и Просто Киро;))) Тези образчета за днешния българин са "от Бога владетел", смятай колко стойност има самият той като личност! Липсва му всичко!

22

Анонимен

преди 2 години

Вместо да си губят времето да протестират, да свършат нещо полезно. Има много фондове, които дават пари на музеите по проекти. Ама се иска да се поработи. Нашите музеи не са мръднали от 1980 г., ако не и от по-ранна.

21

Анонимен

преди 2 години

До До 13 16 То и сега нямаме история. Като стоят по музеите каменните надписи на древните български владетели, на които пише "от Бога владетел на многото българи", та не вбихте на 5 поколения българи, че сме славяни и от българите и следа не е останала.

20

Ванката

преди 2 години

На кого му пука за миналото, когато с трудност се справя с настоящето!? Масовият българин е в потрес как да си плати тока и хляба, само до тракийски грънци му е... Музеите са за богати и спокойни нации, не за бедняци.

19

бонго

преди 2 години

Че то кой ще разбере дали са затворени!?

18

Галерист

преди 2 години

Ъ, некви грънци...;))) А, па Бойко викаше: "Турнете им калориферите, да си сберат керемидките, че път има да прайм;))) Интересното е, обаче, че неговият противник Черепа, ич не смята "керемидките" за нещо безстойностно... Значи вместо към Просто Киро и Асан Кокора требе се обърнете към Черепа;)))

17

До 12

преди 2 години

Не, никой няма да разбере,че са затворени, защото сега за посещение се изисква зелен сертификат и абсолютно никой не влиза .

16

Анонимен

преди 2 години

ПП погнаха мафията ,а тя организира протестите на възраждане ,ВМРО ,полиция

15

Анонимен

преди 2 години

че то има ли кой да разбере, че са затворили

14

Гербер

преди 2 години

До 8, 9 и други подобни. Ама много сте ми смешни такива олигоффрени като теб, които за всичко винят Борисов. Докога бе, каппути ще сънувате кошмари с Боко? Той сигурно е виновен и за прекъснатата менструация на дъщеря ти, а?

13

Реалист

преди 2 години

До 5. Защото бащицата им даваше пари. Не като тези нахалници сега, които са на път да закрият България.

12

Изнервен

преди 2 години

Айде махайте ги вече тези "харвардски" некадърници. Съсипаха всичко в държавата само за няколко месеца.

11

До 13

преди 2 години

Всъщност когато ти получаваш 800 лв. за труда си, а едно посещение в магазина е 100 лв., за какво друго ти остава да мислиш, ако имаш деца. Това с работата в полза на светлото комунистическо бъдеще приключи преди 30 години. Скоро няма да имаме история, няма да знаем дори кои сме защото новото поколение расте без разбиране за нация и национална идентичност. Това ли искате тъпоумници, всчики да са *** като вас ?

10

Просто човек

преди 2 години

За моите 50 години несъм виждал по арогантен и самозабравил се човек от Асен Василев. Човек който си мисли, че на него всчико му е ясно и с него изгрява и залязва слънцето. Хубаво е да си прочете старата притча за двете писма завещани на сина за най-трудната и най щастливата ситуация в които пише "И това ще мине". Надявам се честно това недоразумение да мине по-бързо и тези в великите надежди да изтрезнеят по-бързо и да разберат каква беда са ни причинили с този човек.

9

Анонимен

преди 2 години

Само за мангизи ли мислите бе,нещастници.Толкова сте и специалисти в тия музеи.

8

ХАХА

преди 2 години

Някой ще разбере ли че са затворени)))

7

Бивш синдикалист

преди 2 години

Бойко и ГЕРБ си напазаруваха синдикатите и сложиха техни хора за председатели. За 12 години гласа не се чуваше на синдикалистите. Сега по команда търчат от медия на медия. То е толкова очевадно, че малината се задейства да се блокират всякакви опити за демонтаж на мафията от икономиката и администрацията.

6

Анонимен

преди 2 години

Тия *** 12 г мълчаха ,и сега изведнъж на протест, възраждане,ВМРО ,полиция ,а познайте кой е дал заповед )

5

Анонимен

преди 2 години

Аве, що не пищяхте така при Бащицата, ве... големи активисти станаха тея синдикати...