146

SOS

преди 2 години

Нима Русия иска още кръв,след тежката Втора Световна война? Трябва да са луди.

145

Преведено от Канада

преди 2 години

Вижте всички случаи, в които САЩ напредват към целите си, след като гражданската война в някоя бедна страна отвори възможността да спечелят малко пари и да разширят властта си. Няма нужда да се вглеждаш. Има много примери.

144

Преведено от Канада

преди 2 години

Украйна е отговорна за предоставянето на автономия на рускоезичните райони на своята земя. Това е нещо, за което се договориха преди 7 години. След години бездействие Русия сега оказва натиск върху Украйна. Отново, ако САЩ наистина искаха да помогнат, те биха подкрепили този натиск. Това, че прави точно обратното, показва какво наистина иска... гражданска война.Защо? Вижте всички случаи, в които САЩ напредват към целите си, след като гражданската война в някоя бедна страна отвори възможността д

143

Преведено от Канада

преди 2 години

"Украйна ще продължи да следва само дипломатически път в името на мирното уреждане", каза Зеленски.Дипломатическият път беше положен преди 7 години. Той се нарича Минските споразумения. Украйна прекара последните 7 години без да го реализира, докато САЩ поддържаха постоянни усилия да демонизират Русия като войнствена.Ако правителството на САЩ наистина беше заинтересовано да подкрепи решението, то щеше да подтикне Украйна да изпълни задълженията си.За неинформираните: Русия дори не се споменава в Минските споразумения. Тя няма неизпълнени задължения. Украйна е отговорна за предоставянето

142

нднс

преди 2 години

бадеровци в украйна ще бъдат унищожени

141

Европеец

преди 2 години

Макрон е много красив ммммм

140

Анонимен

преди 2 години

То и Украйна не дреме, запада вече ги втора и, така че да не се разбият, ако пробват.

139

Анонимен

преди 2 години

Запада за пАда.

138

Анонимен

преди 2 години

Утре ще е интересен ден!

137

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Путин на живо по ТВ признава Луганска и Донбаска републики!!!!Честито на печелившите!!!!

136

Анонимен

преди 2 години

До да ви светна: Още повече. Журналюгите обаче не пишат. Ако аз бях журналист сега щях да пиша като картечница.

135

СС

преди 2 години

Русия не прави войни ,справка САЩ прави войните Виетам ,Корея,Сърбия,Ирак,Либия и др !!!

134

да ви светна

преди 2 години

До Анонимен 187: дават го и по всички федерални руски канали!

133

Анонимен

преди 2 години

това че Путин е предупредил Запада не означава че трябва да му се позволява да започва война. Това че Путин така се държи е слабост на Запада а не сила на Путин. Западните политици са колебливи и не сигурни. Само умеят да вдигат данъците докато не съсипят всичко.

132

Анонимен

преди 2 години

В момента в Интернет се предава директно съвещание на Путин със съвета за безопасност относно общата ситуация в Украйна и дали да се признаят официално ЛНР и ДНР. В нашите вестници ще прочетем ли скоро това?

131

да ви светна

преди 2 години

До Анонимен 184: Споко! Нема да ви панирам повече, че ми стана жал за вас!

130

запознат

преди 2 години

До да ви светна 182: За сравнение дозвуковите руски крилати ракети "Калибр", изстреляни от същото място, биха стигнали до българската столица за около 2 часа.

129

да ви светна

преди 2 години

ракетите "Кинжал" могат да достигнат Лондон, Париж или Рим еднакво бързо. Казано по друг начин, хиперзвуковите оръжия означават, че хипотетичната цел на разстояние около 1900 км има същата възможност за предупреждение като тази на около 161 км от дозвукова крилата ракета. Друга руска свръхзвукова ракета "Авангард" разширява заплахата, за да покрива обхвати, за които се съобщава, че са около 6000 км с време на полета около 20 минути.

128

да ви светна

преди 2 години

Това на снимката са изтребители Миг-31БМ! А това под тях са новите руски свръхзвукови ракети "Кинжал". Според американският военен експерт Алън Къмингс в статия за изданието War on the Rocks: руските свръхзвукови ракети "Кинжал", изстреляни от Финския залив, могат да стигнат до българската столица София, която е отдалечена оттам на малко повече от 1900 км, и да я ударят за 11 минути.

127

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да нападне първа Украйна. Очевидно на украинцинте не им издържат нервите и се опитват да правят провокации. Нагледно им се показа какво ще им се случи ако продължават. Руснаците ще чакат ги чакат на своя територия. Както се случи с немците. Те нападнаха Русия и после ядоха бой до Берлин. И тези ще ядат бой до Киев.Янките вече не могат да контролират нито Зеленски нито бандеровците. И Байдън се разбърза да се среща с Путин. Сега Путин очаква нова оферта, този път по същество.