29

Димби Провадия

преди 2 години

Гришо победи най-невероятния Александер Бублик , и е вече на четвърт финал . Моля ви , оставете Окрайна , въпреки че знаете кой ще спечели и защо и от къде и как ..... Кажете , коментирайте Гришо , на който знаете и Ph на урината му . Защо е победил : Бублик не си е направил клизма преди мача или е в ремисия а нашия е правил страхотен кЕкс с някоя световно известна красавица ( на която само можете да си ударите една ракетка ) - хайде творете за момчето , което има кеш 20.000.000 долари .

28

Димби Провадия

преди 2 години

само , само само само само само само само само саааааааааааамо само само единствено ДНЕС.БГ знаят ! Имам предвид ВСИЧКО , вся и все ! Точно и кратко - когато някой нещо не знае - влиза тука и има най-ЕКСПЕРТНОТО МНЕНИЕ . Обожавам ДНЕС.БГ , особено когато нямам настроение - за 10 минути всичко ми е 6+ и нощен Хоризонт .

27

Анонимен

преди 2 години

с това, че по тайно споразумение Русия ги изчака да свършат и нападна Украйна

26

Анонимен

преди 2 години

Нека обобщим - с нищо! Милиони тестове за ковид, измислена атака срещу една от най-талантливите фигуристки за последните 20 г., защото е рускиня, с припадането по пистите заради ненормалните условия/-10градуса, усещайки се като -20/. С липсата на публика, със затворническите условия за спортистите, да изброявам ли още? Не мога да си обясня защо изобщо в тези условия я разрешиха? За Българите не ми се коментира - 3 *** души с прилично класиране, другите - не знам защо бяха там!

25

Анонимен

преди 2 години

Като основно политическо оцветено що се отнася до фигурното. Даже американски учени и лекари се изказаха, че това вещество открито в КВалиева не допринася с нищо за резултатите освен това е забранено за това лекарство но за аналогично съдържание като хим.формула в други страни не е! Е това какво е???

24

Анонимен

преди 2 години

С убедителното ми отсъствие от трибуните и пред телевизора! Поредните зимни дето не съм гледал!

23

TOTO

преди 2 години

С убедителните победи на капитализма срещу тоталитарния комунизъм с 94 златни медала,срещу само 15 за комунистите. Те имат по-малко от Норвегия,макар че бяха домакини.

22

да

преди 2 години

с извънземно красивото фигурно пързаляне на рускинята, която принудиха да завърши на 4-о място

21

Анонимен

преди 2 години

С оплакванията на спортистите от отвратителната храна в Китай и отвратителните условия при които са били поставени. Ако бях на мястото им, бих умряла.

20

Реалист

преди 2 години

До Анонимен С НАЙ ГОЛЕМИЯТ УСПЕХ НА АСМАТИЦИТЕ -ИНВАЛИДИ ОТ НОРВЕГИЯ ,ШВЕЦИЯ !

19

Анонимен

преди 2 години

Ще се запомни със страхотните изпълнения на спортистите във всички спортове. Примерно с волната програма във фигурното пързаляне на Трусина.

18

OOoха мамашааа

преди 2 години

като НАЧАЛО НА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

17

Анонимен

преди 2 години

Ще ги запомня с това, че не гледах нито едно състезание, защото бяха една пропагандна кампания на Китай, а от такива нямам нужда.

16

Анонимен

преди 2 години

Ще се запомни със спускането на слалом на ските на представителя залухар от Турция .Няма текъв шемет, които не го гледал да го гледа .

15

Анонимен

преди 2 години

Ще ги запомним със скафандри, анна лни тестове и изолатори за набедените безсимптомно здрави, бойкотът на игрите заради геноцида над малцинствата в Китай. И третирането на многомилионни градове в китайската кло акка като затвори, да не би да се разпространи настинката и да им провали мероприятието.

14

Анонимен

преди 2 години

Много много и не разбрах, че имало олимпийски игри. Основно нещата се въртяха около допингите на руснаците. Отново

13

Анонимен

преди 2 години

С концлагера.

12

Анонимен

преди 2 години

А др. Си разреши на Путин да нападне защото Путин ще се хване в азиатската кошничка на китайците! Не знаеш какви мисли има зад азиатски дръпнати оченца.

11

Анонимен

преди 2 години

с най-слабото ни присъствие

10

3342

преди 2 години

брутално без интересна, скучна ,без мислена.