12

Анонимен

преди 2 години

Разбирам, че това е нещо свързано с новото време и за нас над 35г е малко тъпотия, но все пак си мисля, че е добре да се дава път на въпросните инфлуенсъри, които все пак са млади, емни хора, а не някакви изолирани от останалите смота*яци, които се правят на интересни в интернет, защото стана така, че тъпоти*та на всеки средностатистически младеж ни залива от къде ли не и децата пощуряват.

11

Анонимен

преди 2 години

До там ли я докарахме да слушаме интернет любители снимащи клипчета с телефони как да живеем , че даже и да ни учат на финанси и др. ,които просто са прочели някъде. Това е несериозно.

10

Анонимен

преди 2 години

От 9 - ОООО ДОБРЕ! Какво лошо казах, че ми наби минуса, който и да си ти? Айде, кажи ми, моля те? Хванахме двама подобни, говорещи за финанси и прочие, за да промотират платформата ни имахме 8% ръст на новите клоеинти. ОСЕМ. Защото направихме две интервюта и единя каза хубава дума за нас. Излезе ни 30 000 евра, а печалбите в моемнта се оценят на милиони!!!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 - Не ти трябва да е експерт, а трабва ти да си експерт в такива, като него. Опира до продажби - тоя има последователни зомбита, дето купуват каквото им покаже? Супер! Накарйа го да обуе товите обувки, да ползва товята апликация, да си сложия товята блуза, да яде в твоя ресторант, да купи кола от твоята автокъща ... После гледай, как армията от зомбирани следва.

8

Анонимен

преди 2 години

О, Бозе.....

7

Анонимен

преди 2 години

Това момченце е доста нежно. Вероятно затова са го назначили.

6

Анонимен

преди 2 години

Вече ще има вишу за инфлуенсър

5

Новият морал

преди 2 години

Инфлуенсър да обучава бъдещите финансови министри на България ! Не че сегашния е по добър. Сигурно се е самообучил за министър в Гугъл ? Също като Кирчо, който лови престъпници чрез Гугъл ! Продължаваме промяната.

4

Анонимен

преди 2 години

При толкова много ковид що ще ги заразява със старомодна инфлуенца?

3

Въпрос

преди 2 години

А като има инфлуенца тоз инфлуенцър няма ли да зарази другите?Бустеризиран ли е срещу инфлуенцата тоз болния?

2

аз

преди 2 години

Когато не можеш нищо ставаш инфлуенсър. Яно когато и това не ти се отдава ставаш преподавател! Ако не беше толкова трагично щеше да е смешно

1

Анонимен

преди 2 години

Скоро направо ще ги хващат от улицата. Това, че някой е публикувал ненам колко си снимки в инстаграм и имал ненам колко си последователи не го прави експерт в дадена област. Светът вече е поел към идиokpaция.