25

ж

преди 15 години

има мъже,които като се надрусат или напият и се променят коренно и посягат на жената.това,че му е простила един-два пъти с надеждата,че той ще се промени и заради децата,не значи,че й харесва да я бият.факт е,че отдавна са разведени.така че тези глупости дето жените обичали да ги бият си ги избийте от главите,мъже.жените правят много компромиси като са влюбени,но това не значи,че са ***.

24

преди 15 години

Абе тия откачалки са направо да ги освидетелства психиатър. Що за "новина" е това?

23

Хриси

преди 15 години

Не знам откъде си правите изводите,че жените умират някой да ги бие.Такова отношение може да търпят само лудо-влюбени гарги,но да не забравяме,че и влюбването отминава и всеки проглежда.Истината е ,че жените харесват силни мъже-мъже с мнение,с позиция,със силен характер.Когато един мъж изпълнява всяко желание на жената и й играе по свирката за всяко нещо,той й става безинтересен.И не защото самият мъж не е стока или не става,а защото колкото и еманципирана да е жената,у нея по природа си стои нежното създание,безпомощността,нуждата от закрила и опора.За една жена е винаги страхотно да знае,че може да разчита на мъжа до себе си,че може да очаква да я пази и закриля /и нея и децата й/,а по принцип по презумпция,мъж който е готов да лакейства на дадена жена,не е мъжкар.Поне жените си мислят така.Но това за боя и обичта е глупост.Все пак жените не са ***,за да се бият.Има съвсем други начини да накажеш една жена и боят не е един от тях.А това,че Памела е с бившия си съпруг нищо не значи.Може да са загърбили конфликтите си и да са просто добри познати,заради децата си.

22

Lenka

преди 15 години

Памела, ако беше толкова проста, колкото я изкарвате, нямаше толкова години да се задържи на върха, като най-големия секс-символ. Руси и сексапилни жени има много, ама Пам е емблема. А с бившия си мъж цял живот ще е свързана, щом имат две деца. Това е нормално.

21

xvalio

преди 15 години

Руснаците,казват:-Бие ме , значи ме обича ?Томи Лий е пич, а Памелка е !Без коментар............

20

преди 15 години

ne znam dali e mazohistka, no sus sigurnost e ujastno prosta.

19

преди 15 години

nqkoi gledal li e doma6noto im ***? i posle se 4udete za6to se e vurnala pri nego.....

18

vlah4eto

преди 15 години

abe taq da ne e mazohiska?

17

Няма значение

преди 15 години

Е някой да твърди противното?Просто жени *** ги разбери.

16

Анонимен

преди 15 години

Абе хора не мисля ,че е нормално да биеш някого а той да те обича.това е извратено

15

Няма значение

преди 15 години

Е то "Всяка една жена е к...а с изключение на майка ми но да не забравяме че и тя е жена" /Наполеон/.

14

Няма значение

преди 15 години

Е то "Всяка една жена е с изключение на майка ми но да не забравяме че и тя е жена" /Наполеон/.

13

Iva

преди 15 години

Ами, ако вие сте такива мъже,че си биете жените, за да ви обръщат внимание-ЕВАЛА! А и да не забравяме, все пак, че една к...а няма много, много акъл в главата си.

12

преди 15 години

Световен факт е ,че жените искат да ги бият ,за да обичат.. имаше едно прдаване в което точно това се коментираше.. даже една жена направи любовно обяснение към приятеля си и то гласеше:- Бий ме да съм твоя!! Буквално се изумих!!

11

gothic

преди 15 години

#4 , #9 нямате представа колко сте прави! това само доказва тезета, че ако жената ти се качи на главата няма нужда да я носиш на ръце....

10

Няма значение

преди 15 години

Абе защо изчезват думи от написаното:(?

9

Няма значение

преди 15 години

Че е *** *** е все пак е Блондинка;) а и явно не може да забрави големия п...с на Томи.Абе бой и сръбска музика ще ги оправи само тези жени:))).А ние добрите мъже винаги страдаме от жените си а пребиваните жени не могат да живеят без насилниците си и това ако не е пълен абсурд здраве му кажи.

8

qn4o

преди 15 години

jenite sa kato ky4etata samo zdrav boi gi opravq

7

ivo

преди 15 години

mnogo si sladka be ?

6

no name

преди 15 години

awe golqm mu e na Tomi vsichko pokrai h*q sa vurti nali znaite ... :))