37

Анонимен

преди 2 години

Не виждаш и не очакваш, защото ти е празна главата драги Калфин. Първо, за да се приеме една държава в НАТО, тя трябва да не е в конфликт със страните съседки, тук се вижда колко си подготвен като политик и второ, сутринта Фон Дер *** опищя всички европейски медии, че налчната газ в Европа е под 10% от допълнителните й запаси и че Путин, не пуска достатъчно газ за Европа, така че да видим кой каква криза ще има. И трето Путин почти е готов с нов тръбопровод към Китай - Тигъра на Азия се казва

36

Предлатам

преди 2 години

вдички руски граждани да ги върнат обратно в Лусия, а не да се размотават тука и да ползват благата на ЕС Първода екстадира Йонмева

35

Русия

преди 2 години

щеше да е мното хубаво място без Путин и стратезите му.

34

анонимен

преди 2 години

Русия ще остане само с пазарите на Китай,Куба,Венецуела,Никарагуа,Белорусия и толкова.

33

Анонимен

преди 2 години

Губят участниците и печелят подстрекателите но в случая не се знае дали някоя крава няма да изреве на умряло.

32

Петъръ

преди 2 години

Сащ фалират в момента и се опитват да повлекат след себе си света. Нема да стане. Спокойно.

31

по-далече от Русия

преди 2 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

30

Анонимен

преди 2 години

През социализма нямаше дори руски магазин "Берьозка". Имаше само руска книжарница с руска литература.

29

Анонимен

преди 2 години

През социализма също нямаше руски стоки в България. Всички стоки бяха български. Нямаше внос на руски стоки в България. Само руски автомобили, самолети, танкове срещу износ на български стоки.

28

Анонимен

преди 2 години

Украйна е толкова голяма, че става и за ядрена война. Огромна държава. Руската империя я направи огромна, Съветския съюз я направи огромна.

27

Анонимен

преди 2 години

Украйна е огромна. Има място за всички.

26

Анонимен

преди 2 години

Калфин, Калфин - Какви европейски пазари ще изгуби Русия? Газта ли няма да си продава? Аз лично не се сещам освен газ и нефт какъв друг продукт "Сделано в Росси" се ползва. От време на време пазарувам в Березката и това е. Наистина ще съм благодарен Калфин да ме подсети какви продукти от Русия се ползват в Европа. Имам предвид готов продукт, а не суровина.

25

КАЛФИН ЗАБЛУЖДАВА!

преди 2 години

Единствени, които ще загубят във войната която джуджето ще подпали са Русия и българските русо.роби, Русия ще изчезне в небитието, заедно със симпатизантите си. Иначе, всеки, който подценява Пентагона е наивник или невежа.

24

Анонимен

преди 2 години

Всички ще загубят, освен американците. САЩ не току-така изведнъж тръгнаха уж да помагат на Украйна и съвсем случайно си инсталираха американски *** в България и Македония.

23

Асан

преди 2 години

Калфата ше загуби е врогейската залата 20 000 евро :)))

22

Руския

преди 2 години

Да а всички играят ама този път няма да е дойч като на световно по футбол , ами във военни действия всички играят- МОСКОВЕЦА печели винаги е било така. Родени войници са особено ако ги засегнеш!

21

Поправка

преди 2 години

Всички европейски държави ще загубят ако има война в Европа. Ще спечелят САЩ, тъй като те ще продават оръжието, освен това еврото ще падне спрямо долара. Разединена и слаба Европа е в интерес на военните и политиците във Вашингтон.

20

САЩ ще спечелят..

преди 2 години

Тези, които правят войните по целия свят САЩ - те ще спечелят!Все пак на тях им трябват омиротворителни войни, с които да оправдаят ежегодните си мултимилиардни бюджети, а вече стигнаха и трилиона, май..ОТВРАТ!Коя е следващата държава след Виетнам, Либия, Ирак, Сирия, Афганистан, Украйна.. Все повече се приближават до Европа, някой забелязва ли? Или всички са с промити мозъци?

19

Анонимен

преди 2 години

Какво стана със зелената сделка, слънчеви енергии, водород, биогориво такова? Вече 20 години разтягат локуми за зелени енергии, трилиони похарчиха ЕС за вятърни мелници и какво - енергийна криза! Ще изолираме Русия. Гледайте Русия да не ви изолира, че тогава става лошо.

18

защо

преди 2 години

Bobo, казваш:"Украйна няма да влезе в нато защото няма да съществува като държава" Ще влезе, ще влезе. Виртуално! Крим може, Укрйна не може? Айде де.