12

Анонимен

преди 2 години

Основното замърсяване е от автомобилите със скъсен карбуратор. Забранете дизелите бензиновите коли и София ще се изчисти.

11

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да забранят на вятъра да духа и да ваксинират въздуха! И още по-добре - да измият улиците в София, като не могат да ограничат застрояването. Толкова дебилизъм бедната ни планета не познава в историческото си развитие.

10

Тото

преди 2 години

Нормално . Подуене е най ниската част на София ,а Бъкстон, Хиподрума са на високото. При безветрие, мръсотията се утаява в ниското.

9

Брадата

преди 2 години

Абе, оранго, Кремиковци действително е един от най-чистите квартали. Добре, че повечето селяци като теб мислят, че е замърсен та да седите далеч плебса.

8

ццц

преди 2 години

До Анонименмного си прав, обаче не е ли по -добре направо да го закриват летището, понеже където и да го преместят ще замърсява или викаш новите Софеанци да са добре, а останалите кучета ги яли...

7

кеца

преди 2 години

Ами пуснете връзка към тази класация, че така на благи приказки може скоро и Кремиковци да се обяви с най-чист въздух ;)

6

Левтер

преди 2 години

СмоГ....като Глупи.

5

Дедо

преди 2 години

глупотевини на търкалета ... ... най е чист където най-много апартаменти са продадени :))

4

Анонимен

преди 2 години

Навсякдъе около шеведските махали и около големите булеварди със задръствания. Случаенос?

3

Анонимен

преди 2 години

Кое е чисто в Бъкстон, от балкона като погледна трудно виждам Витоша.

2

Анонимен

преди 2 години

Какво да се прави... Общината не може един шамар да зашлеви на наглеците с 15-годишните дизелови кошници и да им забрани да карат в дни със замърсяване, не може да забрани отоплението на твърдо гориво и да контролира махалите. Ще си го дишаме. Затова избягах от града в Симеоново, ама и там е мизерия и вече живеем до града- на чистота.

1

Анонимен

преди 2 години

Летището прави смок и този смок се качва към Младост ,Студентски град ,Дървеница а и по цяла София .Чудя се как софиянци не протестират масово за преместване на летището ,все пак техните деца и внуци живеят на този въздух.