25

Анонимен

преди 2 години

Накрая пак ще го изпратят с камъни и с оцапано дупе.

24

Анонимен

преди 2 години

Браво, така трябва.

23

Германец

преди 2 години

При 91% ваксинирано население на възраст над 12 години такова решение се налага от само себе си. Бугаретата предпочитат "естествен" имунитет с по 100 жертви дневно. Акълии, какво да ги правиш :)

22

м,да

преди 2 години

С мерки ,без мерки ковидъ си отива навсякъде ,по естествен път с Омикрон ваксината!

21

Анонимен

преди 2 години

Хайде разправяйте, че медейте нямат огромна власт над човешката психика. Един обикновен вариант на грипа го изкараха по лош и от чумите, които са одрусали не малка част от населението на Европа. Не гледам новини от над година вече, и съм ок, почти като преди тая театрална постановка от която пфайзер печелят по 95млн на ден.

20

Анонимен

преди 2 години

Преизпълниха плана с боцкането и сега отпускат леекинко каишката на експерименталните животни, та да не вземе стадото да скокне и да развали идилията им преди да вземе масово да се натръшка.

19

Алекс

преди 2 години

Философията на мерките трябва коренно да се промени.Мерките трябва да са насочени само към уязвимите хора-възрастни и такива със заболявания.Останалите трябва да бъдат оставени да работят на спокойствие/отмяна на зеления сертификат/.В противен случай ни очакват провалена икономика и бедност.

18

Мда

преди 2 години

И на есен пак с песен в локдаун!С действията си от последните седмици правителствата показват,че не искат край на пандемията,а рестартирането и!Милиарди за тестове и маски,щото плащате по 5 Евро за нещо което струва 0,20Евро!Кой прибира разликата!Да ходиш заразен на работа?!Що за глупост!На работа или на училище с настинка не трябва да се ходи!Гриповете и настинките са най-големия бизнес за фармацията вече близо век!Ако сами не пречупим това с пазене един друг,политици няма да го направят!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Един кючек на рошавия клоун и маниакалното му желание да се удържи на власт направиха за борбата с ковидфашизма повече от всички протести.

16

Анонимен

преди 2 години

Диана, Бoрко е брат на Бойко. Или може би Борух?

15

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще си признаят че ковида не е нищо особено а е проста настинка. Лека по лека ни подготвят за това. Целия този план беше психологически подготвен за да сплаши хората и да ги накара да се подчинят на каквото им кажат. За съжаление при някои овце това действа.

14

Диана

преди 2 години

Това е ефтин опит на Джонсън за подмазване на антиваксърите в атаката си на властта - Джонсън ще започне да ходи на ръце скоро за да омилостиви хората, искащи оставката му за лицемерно отношение към пандемията и населението, за лъжи и манипулации, носещи объркване и проблеми в обществото. Сега се възползва от времето, нужно на полицията да разследва случая, за да обърне недоволството в своя полза - чудя се този човек да не би да е духовен брат на БСП и с наглостта си и с претенциите си!..

13

Кирчу

преди 2 години

От риск от потенциална война няма как да накараш населението да се бие ако не спираш да го ограничават. Но познай какво, при война с Русия аз няма да се бия за САЩ . Сатанинската ви играчка приключва. Всички знаем, че ще загубите - пише го в Откровение

12

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро да взима пример.

11

Лъсна

преди 2 години

Европейското лицемерие

10

ами

преди 2 години

"Заразени вече ще могат да посещават магазини, да ходят на работа". А досега не ходеха ли,след като се доказа официално,че вакснати със сертификати са сеели заразата съвсем законно и необезпокоявани?!?!?!?Таква шизофрения с тези сертификати не съм виждал и чел в близкото минало.....

9

Анонимен

преди 2 години

Е то е ясно, че така ще стане. Иначе хората ще зададат въпроса как ще ходят на война ако ковид не е станал безопасен. Който се набол, набол. Сега от другаде трябва да потечат милиардите. Който разбрал, разбрал....

8

ф

преди 2 години

Сега се задава война заебиоковидо

7

Анонимен

преди 2 години

И за какво бяха всичките тези простотии две години ? Новата Хипократова клетва е плати или *** -Фарма мафия подкупила правителства и лекари ..

6

очаквано

преди 2 години

"Заразени вече ще могат да посещават магазини, да ходят на работа" Много ясно че ще отменят всичките мерки. След като и кралицата им се зарази с коронавирус, какво? Няма да я карантинират я!