14

Истанбулец

преди 2 години

Кой деца са жертви на насилие? Момиченцата ли? Защото за момченцата на никой не му пука!

13

Анонимен

преди 2 години

Нискообразовани и про*ти (въпреки, че може и да са завършили вишисти) хора, които нямат особен морал и ценности, но пък с огромно самочувствие (особенно ако са и заможни), възпитават точно тази прослойка от отврати*елни деца. За жалост голям процент от населението са точно такива семейства. В тях най-често бащата е якичък заядлив бияч, а майката е кифла, която гледа цял ден Планета ТВ и слугува на бияча, да не навлизам в още подробности и детето израства австралопитек.

12

факт

преди 2 години

фейсо и чалгата до там водят !

11

Анонимен

преди 2 години

"тревожна статистика"....... Ама тоя телефон нали за това е създаден! Да подкрепя обаждащите се в труден момент! Не само за да брои някой колко народ се обажда!

10

Анонимен

преди 2 години

Хич бе ме интирисува кви проблеми имало детето. Като ме тормизи мене - изключване, затвор и забрана да живее сред нас, нормалните деца и хора!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Не знаете какво поколение идва! Ще дойде време сам да не замръква човек. Няма как да се спре агресията, като тате вика бий за да не те бият. А едно дете нокога не може да прецени кога играта се превръща в бой или борба за надмощие.

8

Анонимен

преди 2 години

Слабите са така ...

7

Тъпанар

преди 2 години

Когато едно дете попадне в среда, която му засвидетелства уважение и съпричастност, тогава то насочва енергията си там, вместо да я задържа в себе си и тя да избива в агресивност. Ето затова са извънкласните занимания. За съжаление все по-рядко се намират отдадени преподаватели, които не обръщат тези клубове в бизнес.

6

Состин

преди 2 години

Това е опростаченото поколение на чалгаропитеците, мяма какво да се чудим на поведението им.

5

Анонимен

преди 2 години

В училище на родителска среща не може да кажеш Иванчо тормози детето ми и други деца. Трябвало такива неща да се казват на 4 очи на госпожата. Какво очаквате? Да няма насилие? Ами те го установяват още от училище. Побойниците са защитени.

4

Анонимен

преди 2 години

Агресията идва, когато детето се нуждае от помощ. Ако вкъщи го бият или усеща неразбиране, то си избива проблемите в училище. И мантрата - и на мен са ми дърпали ушите, а ето човек станах - само доказват колко объркани хора има. Така се продължава и с насилието и се предава от поколение на поколение. Същото се случва и в детските градини. И аз бях като дете, не ми беше добре - но човек станах. Да, ама не!

3

Асан

преди 2 години

35000 обаждания оправда бюджетя Агенцията :)))

2

Анонимен

преди 2 години

1прав си, но тези деца са агресивни с другите деца. Тормоза от тартора на тихото дете се превърна в правило и на никой не му прави впечатление. Още по-лошо е, че децата виждат какво става и мълчат за да не са тормозени после и те. Така обществото създава насилници още от малки. Но най-лошото е че създава роби с робска психика, готова да мълчи и да се подмазва на силния още от детските години. Възрастните са виновни за това. Защото те толерират това поведение. Не ни чака нищо добро в бъдеще...

1

Анонимен

преди 2 години

Агресията над детето в семейството се отреагира от него в училището.