10

Димитър

преди 2 години

Не можело преподавателите да преподават и онлайн, и присъствено, а учителите в училищата как могат? Влиза преподавателят в залата в университета, където го чакат да кажем 15 студенти, включва си лаптопа и онлайн се присъединяват останалите. Преподавателят по този начин е седнал на бюрото си, говори пред лаптопа, чуват го и тези в стаята. Така се дава избор на всеки студент да избере как да учи - онлайн или присъствено. По този начин преподават в училище. Какво е толкова трудно и сложно?

9

Димитър

преди 2 години

Защо отново ни пускат присъствено, като след 2-3 седмици най-вероятно отново ще ни затворят заради много болни хора? Постоянно се пускат някакви заповеди, които ни объркват. Не можело да се учи онлайн. Могат, но само студентите, които имат вече изградени навици за учене. Уча във ВТУ и от 7 март всички сме присъствено. Докато в УНСС половината курсове са онлайн, а другата са присъствено. В Габрово до 31 март ще продължат да учат онлайн, за да не разиграват студентите си през 2 седмици.

8

Анонимен

преди 2 години

Ще правят университетите ковидарници. Щели да проветряват аудиториите в София с фини прахови частици, осигурени от избирателите на Фандъкова.

7

Анонимен

преди 2 години

"ВУС-овете трябва да създадат..." ....... *** Христова, какво е това ВУС, бе, мойто момиче? Висш учебен свинарник сигурно. От където излизате все по-неграмотни и все по-неадекватни.

6

Анонимен

преди 2 години

Тази ви новина се състои от заглавие и 4 изречения текст, като ВЪВ ВСЯКО ЕДНО от тях има поне по една груба правописна грешка и по няколко стилистични недомислици. Вече едно изречение не можете да напишете без грешка. Поне едно! Явно и вашите т.нар. редактори са добре оформен продукт на родната образователна система.

5

Анонимен

преди 2 години

Заглавието ви е написано от: вариант 1 - от някой със специални образователни потребности, вариант 2 - някой, учил онлайн в кое да е от "висшите училища".

4

Анонимен

преди 2 години

Неграмотната авторка на статията е завършила СУ, дистанционно. Там от две години няма истински учебен процес, но на професорите не им пука за студентите. Заплатите си вървят.

3

Анонимен

преди 2 години

Фашистите в затвора! Съучастниците също.

2

Преподавател

преди 2 години

Дрън-дрън, та пляс! Присъствени лекции само при 100% ваксинирани студенти и без маски.

1

Паисий

преди 2 години

Аналфабети, гордо подписващи се под (пре)писанията си, поне едно заглавие напишете без граматическа или правописна грешка.