32

А?

преди 2 години

Затова ли от Възраждане са толкова увредени, горкичките?!

31

ГМО

преди 2 години

Повечето може би знаят че в САЩ за разлика от Европа ГМО храните не са забранени, те също увреждат бавно и постепенно ендотелните клетки... Сега е ужасно удобно за всичко причинено на организмите от ГМО-тата в храните да се обвини COVID-19... От друга страна леко си прекарал вируса (ваксиниран или не) бил си положителен, преминало. И си казваш свърши се, ама не прекарал не прекарал ще имаш постковид... и ще трябват още ваксини, лекарства.. А може да се тъпчеш с ГМО-та...А...

30

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски!

29

Вируслав

преди 2 години

Пети бустер ще оправи нещата. Идва!

28

Бай Иван

преди 2 години

Интересно защо от статистиката за умрелите след ваксина и от ваксина няма нито една статия. Май гледаме монетата само от едната страна, а тя има 2.

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя вирус се оказа мултифункционален... Все нещо ти прави, дори и да не си болен, все тэрпиш щети върху здравето си

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен20 "А в Швеция има още 13% неваксинирани -1 500 000. Достатъчен материал за наблюдения и смъртност. Като махнаха мерките и рязко скочи смъртността и познай! ?? Все неваксинирани." -- коя смъртност бе сме6ко??? Тази от измисления китайски вирус или тази на общо основание? Защото ако е втората в Англия набодените *** двойно повече! А в щатите застрахователите отчитат 40% увеличение и реват на умряло! И да знаеш, че упорката - "мр4т щото са карали кромид" не минава!

25

Анонимен

преди 2 години

Еднометрови съсиреци? Кажи че не е верно, чи няа моа спа! Предстааш ли си колко метра съсирк имаш у мозгът, ативаксър тъкъв?

24

Анонимен

преди 2 години

Затова се ваксинирай! За да не станеш на съсирек.

23

Анонимен

преди 2 години

Отворете в дъбългериънтаймс. Ком на стартовата страница видео с интервю с балсаматор на труппове в САЩ и какво изважда от артериите И вените на труповете, които балсамира - фиброзни дълги до метър образувания свързани с огромни кръвни съсиреци. Тези неща никога преди в 20 годишната му кариера не е откривал. А сега към 50% от телата на починали, които обработва, имат подобни фиброзни белезникави съсиреци, които са еластични и не се късат. Ако сте ваксани, си следете симптомите.

22

Анонимен

преди 2 години

Следва опорката, че всички "ваксинирани" за били "заразени", заради "ваксините" са го изкарали безсимптомно, но "вирусът" е увредил кръвоносноте им съдове, та затова получават тромбози.

21

Анонимен

преди 2 години

Заглавието се отнася общо взето за неподготвения неваксиниран организъм за срещата с вируса! Разбира се! Елементарно!Логично! Естествено! Че как иначе!

20

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще берем плодовете на ваксинацията. Нямам търпение.

19

До 21 от Ямб.Цървул

преди 2 години

Аз съм неваксиниран и изкарах ковида с хрема и загуба на обоняние за около 5 дни.Тестове не съм си правил,но съм сигурен,че беше това.Даже си излизах спокойно и се събирах с хора.Няма нито един заразен от мен... Това е от преди месец.

18

Анонимен

преди 2 години

Малееееее, трролякът всичкия тук се е обединил. Яко набиване на канчета е ставало. Изпълняват заповеди наведени, начело с германеца. Роби.

17

Анонимен

преди 2 години

А в Швеция има още 13% неваксинирани -1 500 000. Достатъчен материал за наблюдения и смъртност. Като махнаха мерките и рязко скочи смъртността и познай! ?? Все неваксинирани.

16

Анонимен

преди 2 години

А първата година от пандемията, когато нямаше ваксини? От какво умираха хората? Какво откриваха в болните? Тромбози, инсулти и инфаркти, васкулитна пневмония.....Много ви е къса паметта.

15

Анонимен

преди 2 години

Шведски учени са правили изследванията. Там неваксинирани няма. Извод: ваксините увреждат. Не случайно са основното фашистко оръжие от две години.

14

Анонимен

преди 2 години

Всички ефекти от ковид инфекцията, антиваксърите приписват на ваксините. Лъжа! Дали са само заблудени от пропагантатори или просто лъжат???

13

Анонимен

преди 2 години

Мемоарите на една геиша.