26

IORDAN IVANOV DOUSER

преди 2 години

ПОВЕЧЕ РУСКИ В КРИМ<ДОНБАС<КУРИЛСКИТЕ ОСТРОВИ ПОЛЗВА СЕ ОТ БОГОВЕТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ !!!Славяните обитаващи Украйна ползват УКРАЙНСКИ ЗА ДИАГНОСТиКА на биосферата.ПРИ ОТКРИВАНЕ НА ПРОБЛЕМИ ПРЕМИНАВАТ НА РУСКИ ЛИТЕРАТУРЕН.Молдованите ползват МОЛДОВСКИ ПРИ НАПРЕЖЕНИЯ ВЪВ ПЛАНИНАТА ВРАНЧА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ПРОБЛЕМИ МИНАВАТ НА РУСКИ. БЪЛГАРИТЕ ОТ БЕСАРАБИЯ ПОЛЗВАТ БЪЛГАРСКИ ЗА УСПОКОЯВАНЕ НА ДОЛНОДУНАВСКИ РАЗЛОМЕН СНОП..

25

Iordan Ivanov GEOLOG

преди 2 години

ПУТИН ДА ОТПУСНЕ 7 000 000 000 ЕУРО помощ за БРАТСКА УКРАЙНА ВКЛ ДОНБАС .НАпомням че жителите на Украйна/РУСИЯ/БЕЛАРУСИЯ/ ПОЛША<СЛОВАКИЯ са ВАЖНИ ПРАВОСЛАВНИ ОХРАНИТЕЛИ НА ОГРОМНИ РЕГИОНИ ОТ ЗЕМЯТА. Жителите на ДОНБАС ОХРАНЯВАТ ВАЖЕН РЕГИОН В ГЕОЛОГО ГЕОФИЗИЧНО ОТНОШЕНИЕ> КИЕВ ДА ОБЕЗПЕЧИ ГОВОРЕНЕТО НА РУСКИ <УКРАЙНСКИ<БЪЛГАРСКИ С ЦЕЛ НЕСЪЗНАТЕЛНА ОХРАНА НА ТЕРИТОРИИТЕ ВКЛ ГРАНИЦИТЕ НА ЕВРОПА>

24

Гроб за империализма

преди 2 години

До Анонимен Ми те се изтеглиха, от Украйна.

23

Анонимен

преди 2 години

Всички русофили без нито едно изключения бяха убедени, че техните ще се изтеглят. Какво стана сега?И между другото, как така винаги всичките сте на едно мнение?

22

и те така

преди 2 години

путин в момента си играе с огъня . дали е убеден че ше издържи на Европа и Америка ако стане война ? съмнявам се , ама егото му е голямо и смята че може да окупира държави .

21

Колкото трябва!

преди 2 години

Нато си удължи съществуването със 30 години дотук! Що Русия и съюзници не се обучават 10 години например?

20

Анонимен

преди 2 години

До Закривай Най-добре е да закрием пропадналия проект РФ. Само така ще се реши проблема на света кардинално. В противен случай ще се лутаме на ръба между мира и войната десетки години напред.

19

Анонимен

преди 2 години

Каква изненада. С другарчетата в Украйна няма ли да се обучават заедно?

18

Анонимен

преди 2 години

Русия ще удължи военните учения в Беларус с няколко години.

17

нАучен сътрудник

преди 2 години

Игри на "Не се сърди човече" - Руската икономика е ресурсна, Европа се нуждае от ресурсите &#1117;. Европа може да издържи повече ми се струва, но от цялата кавга, Китай е най-печеливш, щото ще извие за пореден път късите ръчички на плешивия и ще си предоговори ресурс за още по-къси пари. (какво се казва: двама се карат, 3-тият печели)

16

ученията продължават

преди 2 години

...докато БАЙ дън продължава да хвърля боб и да гадае от къде изгрява слънцето!!!

15

таварищ паПутин

преди 2 години

Ха-ха-ха...олимпиадата в Китай завърши...Русия не нападна Уркия...Байдън продължава да го тресе деменцията и да гадае на боб...

14

натовски наивник

преди 2 години

ученията н е трябва да спират докато не им узреят мозъците на джендърите от Европа и не почнат да водят самостоятелна политика -Високи цена газ ,ток,петрол до припадане ако не с е проповяда политиката отвън за война всичко ще си дойде на мястото

13

Анонимен

преди 2 години

Toва се очакваше, но донякъде е добре, защото другите варианти бяха или да се изтеглят (което очевидно нямаше да направят), или да нахлуят в Украйна... Щом остава патовата ситуация, значи все още може да се постигне мир

12

Анонимен

преди 2 години

Брех, само 6-7 трола в тази новина. Нямате ли повече ип адреси, малко повече минуси да наслагате?

11

Ники

преди 2 години

И Украйна ще включат в тези учения.

10

пфффф

преди 2 години

До Анонимен 14 - Украйна не е в НАТО. А и това си е работа на самите държави. Както виждаш - Швеция и Финландия не са в НАТО, но заради простотиите на плешивия Адолф казаха, че влизат в момента, в който Русия мръдне и сантиметър с войските си в Украйна. Знам, че вероятно ти плащат, ама се опитай да се огледаш - целият свят казва на Джуджин да спре с простотиите, ти го защитаваш. Дори Китай защити официално териториалната цялост на Украйна - абсолютно безпрецедентно. Ти си драскай иначе...

9

Анонимен

преди 2 години

Не може само върбови клони да се дават на генералите-изтезатели. Един тупаник да им се даде на генералите от КГБ и да ни е мирна глават.Стига са ни заминавали - то не беше УАЗ-ката на и.д дето само си я взриви; то не беше как Украйн почнала да стреля точно когато се събрали 200 Хил да изтезават Украйна; то бе беше че ученията в Белорус увещаваха как аха-аха да свършат. Но когато Путин прати своите братя да изтезават друга славяни, да не смята че паметта която ще остави ще е добра.

8

Анонимен

преди 2 години

До 9.. А Защо му е на нато 200 000 войска, като си има съвсем безплатно България, Румъния и Украйна?! Ние сме по католици и от папата, и само за да ни кажат бравос, ще направим и невъзможното..

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 - я кажи, мамин, кога последно НАТО е стоварило 200 хилядна войска по границата на Русия? Че нещо не си спомням?!