172

Анонимен

преди 2 години

по голяма, по-скъпа и по-безмислена война от Студентя не е имало, нама и само може да дойде. Това еуайфална война когато вратите за огромни разходи за шпиони, оръжие и боеприпаси бие всички войни тугедър защото военната промишленост глътна на народите бюджетите и какво друго ако не че метастазите на Студента война, макар и офицялно да е спряла е КОРУПЦИЯТА. Западът е ръснал тонове пари, злато и загуба на собствени войници. Тия милярди искат преразпределение.

171

Анонимен

преди 2 години

ЕДИНИЯ ИЗНЕМОЩЯЛ ПАМПЕРС НЕ ИЗДЪРЖА, СЕГА Е РЕД НА ТАЯ ТАМБУРА ДА ПОДРЪНКА, АМА ША СКИНЕ СТРУНИТЕ БЪРЖЕ.

170

Анонимен

преди 2 години

190-след национал социалистите никой не може да се вреди от ФАШИСТИТЕ.

169

Анонимен

преди 2 години

ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ПОЧНЕ ВОЙНАТА. ЗАВОДЪТ ЗА КОНСЕРВИ СЪС СМЕС ОТ МЕСО БАНДЕРА И УКРИ ЩЕ СЕ КАЗВА "БАНДУКРИ" КАКТО И ЕДНОИМЕННАТА КОСЕРВА. СЛЕД ТОВА КОНСЕРВИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗПРЕДЕЛЯНИ ЗА ГЛАДУВАЩИТЕ СОРО"СОИДИ ВЪВ ЕСЕС.

168

ми нормално

преди 2 години

чувстват се пренебрегнати, страдат от мания за величие, то някъде трябва да избие. Путин мечтае за СССР, за СИВ , за, Варшавски договор и те така. Те втората свертовна я направиха национал социалистите, ся що да не са комунистите, то разлика няма

167

УЮ УЕВ

преди 2 години

*** глупостите говори тоя човечец ! Дано няма много хора в страната му да му вярват, направо се излага !

166

Анонимен

преди 2 години

О Дойран! Пак настъпва часът страшен, когато ще паднат коварните в141рагове!

165

Анонимен

преди 2 години

Л ъжец си ти, Божо ! Сега си мислиш, че покрай Донбас ще забравят другите ти лъжи!

164

Анонимен

преди 2 години

Уоу , сириъзли !!! Дали не я планирате вие или много ви се иска тя да се случи. Казаха ви , стига сте ни казвали кога да нападнем Украйна , ще я нападнем когато ние решим. Разузнаването ви е булшиитс, една жена каза на пазара , или като ленчето - така каза гугъл.

163

Обещанията на НАТО

преди 2 години

Що е рекъл чичо Фичо.... https://fakti.bg/mnenia/653705-kak-ot-sasht-sa-obeshtavali-nato-da-ne-otiva-na-iztok-i-shte-ima-li-treta-svetovna-voina ......Как от САЩ са обещавали НАТО да не отива на изток и ще има ли Трета световна война?

162

Проблема е м НАТО

преди 2 години

Това е истината за бавно развиващи се!!! Мнение на моника бонева ...Проблема е в разширяването на НАТО и базите му на изток, а не Украйна! Украйна е точка на невъзврата от която Русия не иска да отстъпва повече. Украйна не е ядрото на проблема! Така само изглежда или умишлено се измества фокуса върху нея. Замазват истинският голям шах даден на НАТО, отнасящ се издалеко към САЩ. Истерия е войната в Украйна! Може би разбират в САЩ, но си правят оглушки за да запазят сегашното положение и влияние! Това също е възможно да се правят на неразбрали. Хегемона иска да доминира!

161

Лаик

преди 2 години

Бобка, спри да друсаш малко.

160

Анонимен

преди 2 години

Нищо де тъкмо новите поколения с промити и облъчени от 5G мрежата мозъчета колкото шам фъстък ще разберат , че Джони Инглиш , Рамбо и Джеймс Бонт са фалшиви "герои" !

159

Знаете ли че:

преди 2 години

Все още се струпват войски около Украйна и в Белорус. Вече наближават 200 хиляди калпака.

158

Анонимен

преди 2 години

Путин трябва да се спре навреме! Започна с Крим, сега Украйна. Няма да спре, апетитът идва с яденето. И Хитлер така започна, парче по парче, докато налапа Европа.

157

Джони Инглиш

преди 2 години

Някой вярва ли на този клоун? Доказал се манипулатор и откровен лъжец.

156

Анонимен

преди 2 години

Освен лъжец, този е и наглец. Нещо да каже за Ирак и Сирия?

155

интриганти

преди 2 години

Англичани и Китайци се радват на конфликта . Те са далече а това е удар срещу Евросъюза, когото те мразят. Джонсън го разпалва.

154

Православие

преди 2 години

Ктайно време е Англосаксонците да си получат заслуженото за всички злини причинени от тях по цял свят!!

153

Алекс

преди 2 години

Рошав куха*ник.