117

ББ

преди 2 години

Патриот е-душа дава за наука за свобода,но не свойта душа,братя,а душата на Народа!И секиму добро струва,само,знайте,за парата...великият Ботев,това е грозната истина...пози...заплахи...протести на три файтона платени евтино...ако не излезем и ги наритаме ще ни разиграват още дълго дпс-гроб и обслужващите ги...и им плащат с ограбеното от нас...какъв позор

116

ББ

преди 2 години

да го питам тоя енч.р кога в ...Англия някои ще си позволи да трови британците със ...сирена направени от палмово например?при гроб дпс само отрови...водата ни отровна бре,храната ни отровна...дпс-гроб мафията убива българи за да освободи територия...и пУтриоте с апартаменти ги обслужват и работят против Народа ни...вината е в нас...предаваме децата си,или се противопоставяме...или...Анатема!!!Ако обичаш България...излез и да разкараме файтоните с платени от дпс протестиращи възраждане!!!

115

ББ

преди 2 години

енич.ря удобно натиска на"данъка" и удобно мълчи за компенсациите платени от ЕС които гробарите и дпс ограбват от десетилетия,дадени за модернизация...ами плащат на фирми да си изхвърлят *** в реките...изрязаха ни горите ,закриват ни мощности,от кога зеленото стана нещо лошо българи,ами от както ви манипулира мафията дпс-гроб,удавиха невинни в с. Бисер помните,имат фирми за добив на инертни...с лицензи...само те,само техни могат да секат горите ни безнаказано...башибузушки...

114

Чичовото

преди 2 години

Внимавайте на следващите избори за европейски парламент, за коя партия ще гласувате.....ЕС?...закривай!!!

113

1

преди 2 години

Стига с това ЕК,остава и по тоалетните ни,да монтират по един брояч,и да измерват,колко вредни емисии отделят членовете на европейското семейство в България,нали се смятаме за европейци,а не си виждаме г....о..л..и..т....з.......ци.

112

Анонимен

преди 2 години

откъде от световната банка и цевр банка все на определелена нация , оттавна се говори че искат общ ев данък за заемите дето са взимали , те за инжекциите всеха сега ние да връщаме и после в българия имат повече собственост хората от една франция да речем и какво излиза , че ще връщаме на другите страни заемите

111

Анонимен

преди 2 години

а данък вредни емисии искат на еднофамилните порутени къщи по селата

110

вън от ес

преди 2 години

абе да го закриват , да се махаме оттам

109

Анонимен

преди 2 години

е, че това се превръща в първия европейски данък, който ще бъде използван и за това да се връщат заемите (б.р. - от 750 млрд ев:ро), които ЕС тегли," заяви Андрей Новаков.----------------------откъде ги тегли, тези "прясно отпечатани, фиктивни" пари?

108

Joko

преди 2 години

Тези хрантутници от ЕК се чудят по цял ден в кой крачол да си го държат и какви тъпотии да измислят. Скоро ще трябва да плащаме и за въздуха който дишаме.

107

Анонимен

преди 2 години

До Данък Сирни ЗаговезнКолко да плащат? Примерно 100-200лв на кубик дърва. Идеята е новият данък да е в цената на горивата, за да няма мърдане като при акцизите на горива и ток сега. В началото може да има спасение- така или иначе много хора купуват от нелегална сеч. В един момент ще затегнат и това, както стана с домашната ракия, и за дърва в каручката направо ще пращат в затвора.

106

Анонимен

преди 2 години

До Vs "Аз нямам нищо против. Понеже ние нямаме пари, да отпуснат едни 100 милиарда, да ни купят по една електрическа кола, да ми плащат 2/3 от сметката за газ и аз няма да мърся въздуха" И, ако ти купят електрокара, с какво ще го зареждаш? Нали се сещаш първо колко ще струва токът при 1000000 потребители в София с коли? А дали изобщо ще има в София пред блока или в малко градче на улицата мощност да се зареждат 100 коли едновременно по Хквч? Как ще се спъваш в кабелите и да има ток?

105

Данък Сирни Заговезн

преди 2 години

На Сирни Заговезни се палят огньове, колко ще е данъка? Ами нестинарите колко данък ще плащат на Урсула фон дер Лайен?

104

andon

преди 2 години

крадлиеа брюкселска шайка, ЕС е само 7% от населението на Земята, при другите такива Зелени измислени сделки няма.И така въздуха над Европа ще е по-чист ?Закривай .

103

ББ

преди 2 години

и няма безопасно място...офшорки...и липса на правосъдие...мафиоти когато САЩ ви дашат във врата...въпрос на време сте...Приятели Бог да пази САЩ!!!Справедлив и Свободен Свят г-н Президент на САЩ!!!ограбените и безправните ви Благодарим!!!

102

ББ

преди 2 години

тоя се цани за новият баце...такова навеждане,сменям каналите и не искам да го виждам,ама нали тея европеици ви даваха милиарди за модернизации,вие ги крадяхте през веберовци и кгб немски ченгета които ви лобират в ЕС...кого лъжеш мой гладен...духовно беден...,КГБ са поставили задача на боко да разрушат ЕС...и германците от ЩАЗИ го правят..обаче забравят САЩ..и г-н Байдън,без бой няма да стане...никой не се страхува от Путин...той е уплашеният...и обслужващите го...нямат шанс!Справедлив Свят!

101

Страхотна Логика.

преди 2 години

Да плащат гражданите, понеже конгломератите и държавите се ръководят от корумпирани некъдъpници, които не могат да ги модернизират - аре нема нужда баце.

100

Хараламби

преди 2 години

Трънп каза, че искат да ни сложат в малки тъмни тесни панелки с малки прозорчета. На дебата с Бидоня го рече.

99

Ковидари

преди 2 години

Какво стана е Ковидари? Ваксината спасявала баба и дядо, ай сега плащайте за въздух залухари. Когато ви викахме да не се връзвате, вие направихте точно обратното и сега ви се качват на главите. "*** аз пазя баба и дядо, аз съм отговорен" Мама ви дейбa ковидари тъ.пи деeйба.

98

era

преди 2 години

за шърви ппът в живота ми да съм съгласен с Герб-ер. Още го осмислям. Май без щеше да ни е поп-добре. Само пт избегнати косвени данъци като този и транзитните такси на камионите пппреминаващи от ЕС, щяха да влизат повече пари в държавата отколко получваме. Що се отнася до търговските отношения надали щяха да са по различни, и щяхме да имаме още два атомни реактора и ракети способни да униюожат всичко в радиус от 1000 км.