25

Анонимен

преди 2 години

за да има справедливост би трябвало да има лимит на разхода с по-ниска цена, защото може да се получи така, че с помощите т.н енергийно слаби може да се окажат по-силни от т.н енергийно силни!!!

24

Бай Гроздан

преди 2 години

Какво министерство е КНСБ?

23

Анонимен

преди 2 години

Политическият инженеринг на Радев с идеи от американското посолство, парите на няколко олигарси и бившите от ДС ни приближават до ужасни кризи, чиято взривоопасна смес ни води към национална катастрофа!

22

До 25

преди 2 години

Да. Мислех си за същото. Защо толкова упорито КНСБ настоява цената на тока за битовите потребители да отиде възможно по-скоро на свободния пазар?

21

към 24

преди 2 години

защо ли? защото при борисов 12 год. нямаше такава инфлация а заплатите и пенсиите растяха, може с малко но растяха

20

ВЪПРОС

преди 2 години

Странно - КНСБ е на Страната на Мафията ?Тук ДАНС и МВР трябва да се намесят - защо един Профсъюз се опитва да спъва Антикорупционната Политика на Правителството ?

19

според мен

преди 2 години

Явно и на този плаща електромафията!

18

ВРЪЩАЙТЕ БОКО ....

преди 2 години

...ТИЯ ИСКАТ ДА УМИРАМЕ ОТ БЕЗРАБОТИЦА , ГЛАД И МИЗЕРИЯ....НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ!!!

17

СМЕХ...

преди 2 години

ЗНАМ КВО ИСКА КНСБ....АМА , И ТОЙ САМ НЕ ЗНАЕ , КЪВ ПОЖАР ШЕ НАСТАНЕ ТОГАВА....ХА,ХА,ХААА....

16

Анонимен

преди 2 години

За първи път в световната история, синдикат иска да се увеличат цените на тока за хората и да се дадат повече пари от хората на капитала. КНСБ не е синдикат.

15

Lina

преди 2 години

Явно пламчо има лични интереси.Като го закупиха, да му бяха казали , че всички скоро ще студуват за промяната, защото следващата зима сметките ще са още по - високиТака, че освен топъл климат да си внесем, защото в ЕС, нашият ток ще е за тамТова е.Джендита ще си ходят. Нямат никакво намерение да правят промени, освен удобните за сащ и сие.

14

Правда

преди 2 години

Мислех че КНСБ се грижат за правата на работниците а не за корумпираните олигарси.заграбили и продали на безценица противозаконно държавните ресурси които е обогатяват неправомерно на гърба на народа.Не само не трябва да се отмени мораториума върху многокатно увеличените до европейски цени на тока, но и трябва да бъде продължен докато всички заплати,пенсии и социални помощи за безработни бъдат направени съответни на Европейските-поне 10 кратно по-големи,а не само на свързаните с властта лица

13

Анонимен

преди 2 години

Защо бе Пламинчо? И в енергетиката ли имаш акции? Или сега назначиха женати в този отрасъл с 50-60 бона заплата? Ти отчиташ ли пред синдикатите в колко фирми си и от колко фирми получаваш пари? Тарикат си , но ще дойде Видов ден и за теб мошенико.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2.....Кой кого подкрепя и кой организира протеста не ме интересува !Интересува ме : ЗАЩО СМЕТКАТА МИ ЗА ГАЗ И ТОК ЗА М.12.2021 Е 469,94 ЛВ., А ЗА 01.2022 Г. Е 605.01 ЛВ.???? И ЗА КАКВО Е ПРОТЕСТА ВСЕ ПАК ??????????

11

Анонимен

преди 2 години

синдиката защитава едрия капитал и бизнеса а не както навсякъде правата на работници и потребители да се закрият тия синдикати

10

123

преди 2 години

Тогава този лично да започне да ми плаща сметките!!! Заплатата ми не е помръдвала от 4 години!!! Помощи или за всички или за никой!!! Омръзна ми все някого да подпомагаме и никой нас!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Значи разни добре известни люде изнасят ток като за световно. Останалите се задъхват. Тоест - държавата да плаща на известните люде, задето скубят. Евала аферим. Вместо да забрани износа на ток до насищане на пазара.

8

Анонимен

преди 2 години

В България няма синдикати, има лапачи,които защитават личните си интереси, а не на работника

7

Срам

преди 2 години

Какво ? КНСБ се е загрижило за ЕРП-тата ? Щеше да е смешно ако не беше прозрачно ясно чий интереси защитават тези...със сигурност не са на работещите....

6

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Аз съм роден, за да управлявам, който не ми вярва, нека тогава да се запознае с мен !