41

Whitestar

преди 2 години

Истински цинизъм и вулгарно потъпкване на олимпийските принципи от страна на Русия! Русия със своя фанатизъм за печелене на медали при тези състезания и с поведението си на военен агресор грубо погази олимпийските ценности за спортсменство и миротворство!!! Това основно кредо заложено в същността на всички олимпийски игри! Срам и позор, господа!

40

.

преди 2 години

БЕЗ КОМЕНТАР - ХА ХА ХА.

39

До плюещите Русия

преди 2 години

Четете в Гугъл. "Най добрият мегаполис по качество на живот ". Информация 4 февруари 2022г. Без коментар !

38

Уоук марксис трансдж

преди 2 години

Поздравления за норвежците! Яки са винаги в тези зимни спортове! Но като фен на Бляк Лайвс Матър, не мога да не отбележа че в тия спортове няма достатъчно дайвъсити! Сиреч няма чернокожи марксисти победители. Време е да се вземат мерки, иначе ще палим градове, църкви и бизнеси.Не се търпи вече!

37

АК-47

преди 2 години

Много астматици на таз Олимпиада, много нещо... Това вече не спортно мероприятие, това е едно га'дно надлъгване.

36

GOD

преди 2 години

АМЕРИКА ПРИДЕ, ПОРЯДОК НАВЕДЕ.

35

пущиняк

преди 2 години

До анонимен 23, ***, то именно затова им е токолва висок стандарта, защото са 5млн.! Малко споменаван факт при сварненията на Норвегия с Русия или пък с Нигерия е, че реално на човек от населението Норвегия е около 15 ПЪТИ по-богата на енергоресурси от Русия, а спрямо Нигерия- още повече! Допълнителен плюс за Норвегия е, че се радва на меки зими благодарение на Гълфстийма! За бъкащите от риба норвежски морета да не говорим! 5млн. норвежци само с риболова могат да се изхранват!

34

Анонимен

преди 2 години

Зо 2021 е Оукланд в Нова Зеландия.

33

Анонимен

преди 2 години

Най-добрия град за живеете беше дълги години Виена. Копенхаген също е бил. Последно беше Мелбърн мисля.

32

До долната

преди 2 години

Излъга ! БВП на Русия е 12 хиляди долара на човек от населението ! А като си много информиран, провери кой град е обявен за Най добър по качество на живот в света от ООН ?

31

Анонимен

преди 2 години

БВП на човек в Норвегия е 74 947 долара. БВП на човек в Русия е 4556 долара.

30

Преди 4 години

преди 2 години

Целият отбор жени на Норвегия по биатлон бяха уличени в употреба на забранени вещества и ....те представиха медицински свидетелства на състезателките,че са болни от астма и взимат лекарства ?! МОК уважи тяхното обяснение и те станаха олимпийски шампиони. А пък на американците миналата олимпиада случайно падна целият стелаж със допинг пробите на техния олимпийски отбор след като ги тестваха и ...МОК каза, че чистачката е виновна ?! И те се състезаваха спокойно. Иначе те са чисти като девици !

29

Анонимен

преди 2 години

5 милиона Викинги vs 145 милиона ушaнки (16:6!)

28

XA XA XA

преди 2 години

Колхозниците пък взеха най-мнного бронзови медали

27

пияница мистик

преди 2 години

Горките наши пyтинопитеци и съветски колхозници. Чак на 9-та позиция. Финландците пак им нашокаха канчето като в Зимната война :))), Пък и всички останали преди тях де. Язък, че се гордеят, че са Нигерия, ама със сняг

26

.

преди 2 години

До Русия: Засрамете се най-накрая и се скрийте от цивилизования свят, защото во.ни.те дори и по Интернет. Убийци на деца.

25

Анонимен

преди 2 години

манете ги тея извратени роботи с промити мозаци ,врашкани с кинти, а и тая олимпиада си е за 5 държави максимум да си играят там на никои не му дреме

24

Анонимен

преди 2 години

Също така не съм чувал тълпи от норвежци да чакат за руски паспорт. Сигурно предпочитат да се мъчат в Норвегия, завалиите. :))))

23

Русия

преди 2 години

До 26Ти до вчера не знаеше че са и астматици. И мн други неща не знаеш, а норвежките са най големите к*pBи.Глей си там инфлацията на родината ти Турция и ФАЩ чи почват със сандали да одят

22

Анонимен

преди 2 години

Да, и стандартът на норвежците е стотина пъти по-висок от този на руснаците, понеже са астматици. Да не споменаваме, че Русия е 140 млн, а Норвегия - 5 млн. И досега не съм видял норвежки спортист да реве от болка, разочарование или гняв и да се излага пред цял свят. Също така, не съм чул някой да пуска слухове за норвежките спортистки, че си докарват пари и чрез други занимания.