26

СМЕХ...

преди 2 години

КАКТО Я КАРАМЕ ПО РУНДЬОВСКИ ----ВСЕКИ МЕСЕЦ ...."АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА"....ХА,ХА,ХААААА.....ЕГАТИ НЕКАДЪРНАТА ПАСМИНА....!!!

25

ЬЬЬ

преди 2 години

Хем сме в нато-хем не сме, хем сме в ес-хем не сме,хем искаме да се причислим към еврозоната,хем приемаме бюджет в противоречие с нея,хем искаме в щенген-хем се отдалечаваме от него и в крайна сметка изобщо не е ясно какво искаме,но това е тактиката на задкулисието и комунистите и на дс,която е все още на мощни властови позиции.

24

!

преди 2 години

Точно ТОЗ да мълчи!!!!

23

Анонимен

преди 2 години

И в какво точно са отговорни ниските и средни нива в системата, че да обвързват заплащането им, с не свършената работа на политици и висшето им ръководство.Това говерене продължава да дели държавата на правилни и неправилни, а отговорните си умиват ръцете с такива от които не зависи нищо.Това е цинично.

22

ОФ-РАДЕВ =ОПГ

преди 2 години

За 8 месеца-ОГРАБИХА моите спестявания, чрез непрекъснатото повишаване на цените на всичко.....

21

Адвокат

преди 2 години

Моля ви спрете с такива лица, ограбили България! Няма прокуратура, няма държава, как може този да е на свобода още?

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 - Ами важни са ми! От тея кюлчета, поне 5 са бизнес, краден от мен и мои партньор! Това можеше да са фабрики, офиси и транспорт! МОжеше да са 500 работни места, можеше да са тройи печлаби и тройни данъци ... Ама нееее - минахме 20 000 лева поечалба и цъхнаха едни "бивши общински съветници"...

19

Анонимен

преди 2 години

Няма бюджет?За прОСтия народ са важни чекмеджетата!

18

Анонимен

преди 2 години

Миленчо защо не те осъдиха за гимнастиката дето направи с външния дълг?Помним юпитата как крадаха!

17

ози

преди 2 години

половината от превратаджиите министри сега са с крадени имоти и то толкова че не можете и да си мечтаете...и тука ще грабят и безчинстват

16

Анонимен

преди 2 години

Има хапчета за успокоение да не се меси където не му е работа защото и той е от ***

15

Анонимен

преди 2 години

Измамник , кога замени Брейдитата не се притесняваше , сега се закахърил . Ти кога ще върнеш загубите на България от заменените Брейдита в размер на 930 милиона$ ?

14

Анонимен

преди 2 години

Един от крадците,дойде от някаква английска банка,за да прехвърли външния ни дълг на нея,взе си комисионната,направи хотели и излезе от властта.Демек оправи си живота за наша сметка.

13

Анко

преди 2 години

ТАЗИ КОНСКА ГЛАВА,С НЯКОЛКО ХОТЕЛА НА ЧЕРНОМОРИЕТО,НАПРАВО НИ ЗАКЛА И ТО ЖИВИ,КАТО МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ,ПРИ ОНЗИ СЪЩО ТОЛКОВА КРАДЛИВ ДЯДКА-ЦАРЯ!

12

Щирлиц

преди 2 години

Този не изпадна ли извън борда,със някакъв имот между зъбите?

11

...

преди 2 години

И този ментърджия го извадиха от нафталина,белким сме позабравили за снимките от яхтата на Спас Русев и далаверите в министерството на финансите...

10

Филчев

преди 2 години

Този не беше ли на една яхта в Монако и цъкаше карти с Доктора. Честен човек ми се вижда.

9

Ларавел

преди 2 години

Не ми пука особено. Кадърните така или иначе работим хоум за западни компании със западни заплати. А българските пак трябва да плащат като западните, иначе си изпускат кадрите.

8

Анонимен

преди 2 години

Всичките управлявали последните 30 години играха като брокери за комисионна. Разкатаха държавата и кешираха, няма един беден и безработен от тях. Минат няколко години докато ги забравят и пак се показват да дават мнения и съвети. За съжаление и текущите са същите, просто приказливи.

7

Анонимен

преди 2 години

Икономиката не е за икономисти ;) Аржентина излязла от борда а България и Прибалтика не излезли и били добре. Да ама Аржентина стана 45 милиона а Прибалтка са с по един милион България стана с 6 милиона. Най сигурния начин да убиеш една икономика е като убиеш броя и покупателните възможности на потребителите й . Защото икономиката я прави народа а не членствата и кетапите . Този за икономист не става а в университета са го излъгали че става ;) Дълга ще се връща до изпадане в колабс а после фалит