75

Анонимен

преди 2 години

Браво! Така се вдъхновяват децата!

74

Анонимен

преди 2 години

Надяваме се и Вие да се водите едиствени и само от интересите на България

73

Харвардски профан

преди 2 години

България я няма отдавна. Димократичните носители на новата история трябва да знаят, че не само български дпедавец осъжда Левски, а брата на Левски - опълченец, умира в мизерия с ампутиран крак без пенсия. На майката на Левски "строителите на съвременна България" отказват пенсия. Тя свършва живота си като се хвърля в кладенец. Толкова за така почистващите Левски върти опашки.

72

Анонимен

преди 2 години

Ти си един Просто Позор, но не за България просто защото не си българин. Между другото, ако моето дете беше на тази снимка щеше да бъде наказано поне за 1 седмица поради 2 причини - първо защото е с маска и второ защото му е забранено да контактува с дилъри на "ваксини" и престъпници. Ела на 23-ти да се снимаш и между нас бе cмe6ниk.

71

Анонимен

преди 2 години

Левски в наши дни може да се сравни с Карамански , Поли Пантев , Митьо Очите и всички Криминално проявени Престъпници у нас

70

Анонимен

преди 2 години

Левски ще дойде до четири месеца, обещавам ви, търся го, не знам точно кой номер е!

69

FMC

преди 2 години

Значи...аз не си спомням много, кога наш министър председател е говорил правилно. Преди Петков Бойко говореше и мислеше още по-ужасно. Имаше един цар, дето не занеше български, затова и трябваше по 10 пъти да слушаш изявленията му, за да разбереш какво точно иска да каже. Царя не е бълагрин, простено е. Бойко е селянин, простено му е. Петков какъв е, не знам. Все още. Лошото е, че никой не знае, кой ни налага тия простовати и неграмотни хорица да ни управляват.

68

FMC

преди 2 години

Да бе, Петков, така е мислил Левски, но защо ти и тебеподобните мислите по друг начин и робувате на великите сили? Примери - Ковид, НАТО, Брюксел...да не изброявам.

67

Я

преди 2 години

Остави децата на мира бе еййй..!

66

Анонимен

преди 2 години

тоя никой не го иска и се навира да прави някакви изяви .. евалата от Руанда

65

До Анонимен 82

преди 2 години

Българският народ толкова е набрал на арогантната, мерзка, лъжлива Тиква, че да дойде някой и да се прави, че все едно досега нищо нередно не е ставало и да говори с високопарни фрази, единственото което ще постигне е на следващите избори да се явят 15% от избирателите, а всички деца с IQ 100+ да искат да емигрират навън.

64

Анонимен

преди 2 години

Киро просто трябва да стои далеч от българските деца. Недай Боже, да им бъде еталон! Не говори правилен български, вярвам, че и не пише правилно. Допуска непростими за неговата възраст граматически, лексикални и стилистични грешки. Същото е и с английския му език. Бърка автори. Има недостатъчни познания по география, неинформилан за това, какво става в България. Не знае българската история. Лъже в декларация. Работи за чужди и корпоративни интереси. Хули държавата си пред света.Пазете децата си!

63

Анонимен

преди 2 години

Киро е абсолютен фейк, действа по инструкции на американското посолство. Понякога зацикли, като с президента на Руанда. Често прави гафове, незтание и неинформираност, нарича България "фашистки режим". Допуска граматически грешки. Върна комунисти, ченгета от ДС във власта. Безпомощен и жалък.

62

Край

преди 2 години

Има русофоби дето едва ли не обвиняват Русия че ни е освободила и създала българската ни държава. Според едни по-добре да сме си останали под турско - я колко се била замагнала турция сега. Според други русофоби пък българите сме щели да се освбодим по-късно сами или с помощта на западна европа. Или може би както арменците ги освобидиха с геноцида от 1915-23година.

61

Анонимен

преди 2 години

До 78 Той не знае да говори правилно български език, както и английският му е под всякаква критика, а уж завършил Харвард

60

Анонимен

преди 2 години

Боже мой, Киро, нима не искаш, да ни кажеш, че обичаш българския език?! Та ти говориш с граматически грешки, поставяш ударението на думите, не където трябва, имаш беден речник, употребяваш уличен жаргон. Като например: "няколко хора", "куролация", той ми вика..."вместо той ми каза, не мога, да си вземеме, направиме...често повтарящите "Ааа" и много други гафове. Да не говорим, че обърка Толстой с Чехов.

59

Анонимен

преди 2 години

На този на снимката сигурно може да си прави каквото си иска, както да нарушава конституцията, така и противоепидемичните мерки на закрито като е без маска.

58

Анонимен

преди 2 години

Премиери не трябва да ходят в такива училища, това е истински срам. Какво правят там? Отишли да ползват чужда социална система, българската е разрушена, защото е разрушена икономиката, а премиерчетата се правят че не разбират. Вместо да работят за българската икономика те се занимават със западни политики, които ни разрушават държавата.

57

Анонимен

преди 2 години

До 71 Забрави да кажеш, че крушовишката *** беше назначена за министър от фигуранта за да и се реваншира затова, че през 2016 г. беше подкрепен за президент от БСП.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.32. Дори по-лошо правителство имаме, заради участието на К.Нинова, титулуваща се председател на БСП. Тази дама започна политическата си кариера като млад член на СДС и като такава застана начело на Техноимпорт със задача да фалира търговската фирма. Фалира я и се преметна в БСП. Направиха я зам.министър на Р.Овчаров, зааплете се в търговски сделки и спорове и Станишев я уволни.Сетне стана член на НС на БСП, после нейн председател и я води към фалит. Да не фалира и кабинета?!