30

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Нито Руската армия,подобно е напуснала очертанията на своята Държава ,за да екстерминира народите. А Крим, Приднестровието, Л,ганск, Донецк, Южна Осетия и те ли са в Русия. Да погледнем ли карта при разпадането на Съветския съюз и подписаните от Русия договори тогава.

29

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да нападне Украйна. Целта на Путин е да има гражданска война в Украйна.

28

Анонимен

преди 2 години

До 27 Ами то и в Крим посрещат руснаците радостно. По-голямата част от населението там са руснаци. Даже някога е било руска територия и поради някаква причина Русия я отстъпва на Украйна. И както Хитлер си е присъединявала територии с предимно немско население в началото така може да се каже,че и Русия го направи.

27

до 27

преди 2 години

Напротив! Съвсем уместно сравнение! Путин копира Хитлер 1:1! Не познаваш добре историята! Гледал съм лично в немски кинохроники "Deutsche Wochenschau", как Германия приема немскоговорящи бежанци от Западна Полша, които плачат, защото "лошите поляци ги нападат и стрелят" и т.н.! Да ти изглежда познато? Да не мислиш че Путин е толкова умен да си измисли тази провокация? Явно и той е гледал немските кинохроники!!!

26

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Внимателно кой влиза в Русия. Защото историческият опит показва,че бегълците,на френски чuфутuте, са троянски кон . През Втората Световна Война ,под предтекст,че бягат от Франко и Хитлер ,евреите окупираха Франция. Така и "бягащите" от Изабел и Фернандо евреи по времето на Баязид Втори -османският султан евреин,се оказаха окупатори на васална все още България. Руснаците да са бдителни.

25

Анонимен

преди 2 години

Под медийната димка за нахлуване на Русия в Украйна, се започна поредния геноцид в Европа.И отново на публиката се предлага да избира страна на правилни и неправилни. Когато обаче войната почука на вратата на същия диванен умник, нещата доста ще се променят. А след войната поне 50г. сравнително спокоен живот. Колело на историята се нарича, и се върти, въпреки желанието на манипулатори те и неумието на публиката. И сменя местата на правилни и неправилни.

24

Анонимен

преди 2 години

Сравненията между Путин и Хитлер са обида за Фюрера.

23

До 24

преди 2 години

Да. Така е. Даже граф Игнатиев е лично отговорен за обесването на Левски. Факт, който СЕ КРИЕ.

22

До 26

преди 2 години

Австрийците посрещат немците с хляб и сол. Не е имало никаква въоръжена съпротива. Доста неуместно сравнение с настоящата ситуация.

21

Така е

преди 2 години

Путин = Хитлер2. Започва с аншлеса на Австрия. Русия ще направи същото с Украйна или поне на 1/2 от нея.

20

До 22

преди 2 години

Хитлер си е връщал изконни германски земи с германско населението, както и ние. А Путин иска да възроди Източния лагер.

19

До Брр

преди 2 години

Русофилите мразят Левски, затова и го предадоха навремето.

18

Брр

преди 2 години

Още ЛЕВСКИ Е КАЗАЛ НА БАЙ ИВАН АРАБАДЖИЯТА, НАЙ- БЛИЗКИЯТ МУ СЪРАТНИК:" КАТО СВЪРШИМ БОРБАТА В БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ОТИДА ДА СПОМАГАМ ЗА КОМИТЕТИ В РУСИЯ, ЗАЩОТО МАКАР ЧЕ НЕ СА ПОД ТУРСКО РОБСТВО, ЖИВЕЯТ ПО- ЗЛЕ И ОТ НАС!" . ИЗБИРАЙТЕ, БЪЛГАРИ!

17

Анонимен

преди 2 години

Путин има за цел да отмъкне Донецк. Там има важни природни ресурси. Видя,че нищо не стана като взе Крим. Сега си мисли,че пак така ще стане. Много напомня на Хитлер. И онзи си е анексирал в началото няколко териториики и накрая световна война. Като нищо заради тези изперкални ци ще стане нова такава. Явно като не намалиха достатъчно населението на земята с ковида ще трябва да го направят по старомодния начин.

16

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги пита искат ли да се евакуират в Ростов. Щели да им осигурят всичко. А кметът пък на Ростов каза, че сега чувал и кво ще ги прави. Обаче пък трябвало да покажат на света как бягат от украинице.

15

Анонимен

преди 2 години

Ще се трепят украинци с руснаци живеещи в Украйна.Тоест войната ,в Русия ще я гледат по телевизията.Няма да идват ковчези от Украйна в Русия.Хитро го е измислило джуджето.

14

Защо

преди 2 години

...преписвате руски статии?! НЯМА ДНР И ЛНР!!! НО УТРЕ ЩЕ ИМА ВАРНЕНСКА И БУРГАСКА НР. ЗАПОЧНАХА ОТ КАМЧИЯ И ТАМ ЗЕМЯТА ВЕЧЕ Е РЕСКА СОБСТВЕНОСТ. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА? СТРАХ ЛИ ВИ Е??

13

До15

преди 2 години

Разбираш ти от "мощни нападателни оръжия" панелен пубер-теоретик))Хах!

12

Анонимен

преди 2 години

Сума ти време живяха заедно без проблеми,анексираха Крим през 2014 год.и ОТ Тогава започнаха да се вълнуват ЛНР и ДНР....Кой ли им размъти главите....

11

До 2

преди 2 години

Не се знае, преди време щатите подкукоросаха по слабата Грузия да видят как ще реагират руснаците и после леко се изнизаха, то и сега щатите са готови на война до последния жив украинец